Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szeressek valakit továbbra is, aki megcsalt?
Figyelt kérdés
Dühből tette, bosszúból, mert "összekaptunk", de ezt egyszerűen nem tudom lenyelni. Vagyis lenyelném, csak éppen az érzelmeim nem képesek rá. Nem tudom nyílt szívvel szeretni, úgy, mint azelőtt, hiába próbálom erőltetni, nem megy.2015. aug. 9. 15:21
1/6 anonim válasza:
Szerintem ez a bosszúból tette inkább kifogás. Persze, bosszúból lefekszik valakivel. Na de még ha így is van, ez nagyon szánalmas dolog volt tőle. Ha nem tudod megemészteni (én sem tudnám), akkor el kell engedni. Eleve ha ez az indoka, akkor honnan tudod, hogyha megint összevesztek, akkor nem teszi meg újra? Én így nem maradnék benne a kapcsolatban.
2/6 anonim válasza:
Szerintem először azt érdemes eldöntened, hogy szeretnél-e együtt maradni valakivel, aki egy "összekapás" után nem leül veled megbeszélni dolgokat, miután mind a ketten lehiggadtatok, hanem "dühből és bosszúból" megcsal.
Ez döntés kérdése, az viszont sokkal kevésbé, hogy tudod-e szeretni ezek után.
3/6 anonim válasza:
Az ilyen ember nem érdemli meg, hogy szeresd. Szándékosan tette, hogy fájjon. A következménye az, hogy tényleg fáj. Nem kell ezen meglepődni.. sikerrel járt, jól megválasztotta a bosszú eszközét, te pedig legalább kiismerted, milyen mélyen képes elárulni téged. Keress olyat, aki szeret téged. Az az ember nem fog tudni olyat tenni, ami miatt örökre elveszíthetne, bármennyire is dühös rád. Intelligens ember más módon oldja meg a konfliktusokat.
4/6 anonim válasza:
Megbocsáltasz újból megcsal ezt elhiheted nekem
5/6 anonim válasza:
Már miért kéne olyasvalakit továbbra is szeretned, aki elkövette az egyik legundorítóbb dolgot, amit csak lehet, azt hogy megcsalt?! Ráadásul ilyen hülye indokkal, hogy bosszú, mert összekaptatok? Akkor ahányszor összekaptok, annyiszor csal meg? Szánalmas, egy percig nem gondolkoznék, hanem rögtön kiraknám a szűrét.
6/6 anonim válasza:
Dühből? Hagyjuk már :D
be ne vedd ezt a dumát
amugy a megcsalás az megcsalás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!