Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gus76 kérdése:
Barátnőm,3 év ismeretség után megcsalt a kollégámmal. Azóta is a kollégám. Hogyan lehet ezt feldolgozni?
Figyelt kérdés
Még én mutattam be őket egymásnak 1 hónapja, álmomban sem hittem volna, hogy ez lesz. Már másnap rájöttem (levelezés) és természetesen elhagytam ás mindkettőnek beolvastam (kiadtam a dühömet). Persze fáj az egész. A legrosszabb, hogy a kollégát nap mint nap látom, és úgy tudom folytatják a viszont. Minden véleményt, segítséget köszönök. Én eszem, sportolok, élem tovább az életem, de szeretném minél előbb kiheverni ezt a beteg helyzetet. Mit tanácsoltok?2015. júl. 21. 15:38
1/11 anonim válasza:
Ha ilyen sz_rháziak, akkor csak nyertél azzal, hogy kikerültek a közeli körödből.
2/11 anonim válasza:
Ilyenkor nem nagyon lehet mit mondani csak a szokásos hogy majd az idő segít buli,haverok,csajozás,hobbi és a legfontosabb az nő nem érdemelt meg téged az ilyenért nem kár előbb-utóbb megcsalt volna mással.A kollégára meg ne figyelj nyílván nehéz de ne hagyd hogy lássa rajtad mert csak annál jobban fogja élvezni.Ne foglalkozz velük és ők sem fognak foglalkozni veled..
3/11 anonim válasza:
Megpróbálod tök jól érezni magad a bőrödben és ezt is mutatni. Elég s3ggfej munkatársad van neked is, barátnődről már nem is beszélve.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, olyan jókat írtok. Igen, barátaim is ezt mondták, itt én nyertem (még ha keserű is a fődíj).
Kollégával/ ex haverral beszéltem -ő nem mert a szemembe nézni- határozottan, tárgyilagosan. mikor megtudtam felhívtam és megfenyegetett, ha ez kitudódik feljelent és kirúgat :) Aztán megbeszéltem vele férfiasan, azóta húzza fülét farkát :)
Mondtam szakmailag bármikor kereshet, de számomra ő már mindig egy féreg marad. Szemlesütve tudomásul vette. Exem meg még játszotta az eszét, holott tudom, belül mardossa a lelkiismeret, mert nem hitte, hogy kiderül.
2015. júl. 21. 15:56
5/11 A kérdező kommentje:
Ja a kedves kolléga 10 év után otthagyta a barátnőjét (akit tán sosem szeretett) most elkezdetett ezerrel csajozni. Január óta kb. 3 nőt megdugott már (exem a 3-ik). A legszebb, hogy anno én segítettem át a 10 évet lezáró szakítás krízisén, mentem vele mindenhová. Egyébként a cégnél mint kiderült, mindenki utálja :) Persze exem is megér egy misét... Mindig hangoztatta, hogy ő milyen szent, és állandóan nyomozott utánam (alaptalanul). Nézegette a telefonom, stb. Mikor én is látni akartam (szemtől szemben) ő azt mondta vannak a telefonjában félreérthető üzenetek. Ja ez 1 év után volt :) Hát ezt teszi a szerelem. Öl, vakít és nyomorba dönt.
2015. júl. 21. 16:01
6/11 anonim válasza:
Koma, örülj, hogy olcsón megszabadultál a ribizli nődtől. 2 gyerek után elválni nagyobb szopás lett volna. Sajnos van, aki nem olyan szerencsés, mint te...
7/11 anonim válasza:
Ebből is látszik hogy ő magából indult ki.Nyugodt lehetsz pofára fog esni.
8/11 anonim válasza:
Ne mutasd ki hogy fáj, bármilyen nehèz, mutasd magad jó kedvûnek, felszabadultabbnak a munkahelyen, mintha a szakítàssal egy nagy kő esett volna le a válladról. Sajnálom, de tènyleg lehetne rosszabb, erre is gondolj.
9/11 A kérdező kommentje:
Sajnos tegnap bringázás közben VÉLETLENÜL összetalálkoztam exemmel :( Nagyon csúnyán váltunk el, nem tudtam visszafojtani a csalódottságomat. Valamiért így kellett lennie. Ezentúl ígérem megőrzöm a hidegvérem és közömbös leszek.
2015. júl. 23. 11:04
10/11 A kérdező kommentje:
Az idő valóban segít, már meg is ismertem valakit... Fényévekre van az exemtől. Jó értelemben :)
2015. aug. 3. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!