Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsalt a párom akkor nem boldog mellettem?
Igen.
Teljesen biztos, hogy voltak jelek, csak te nem vetted őket észre. Minden megcsalást megelőznek a különböző jelek, amiket vagy észreveszünk, vagy nem.
A kapcsolatotok nem volt rendben, mert ha rendben lett volna, akkor nem lett volna megcsalás. Mindig kettőn áll a vásár.
Sajnálom.
Majd a következő kapcsolatodban sokkal figyelmesebb leszel. Oda fogsz figyelni a másikra és akkor lehet, hogy nem is lesz megcsalás.
Blablabla.. az a szöveg, hogy nem tud uralkodni magán. Nem állatok a férfiak, hanem emberek. Bár akkor sokan inkább hasonlítanak az állatokhoz, mint az emberekhez, mert nem tudnak uralkodni magukon.
Azt azért nem hiszem el, hogy van egy srác, aki fülig szerelmes a párjába, az képes lenne megcsalni a párját, azzal a dumával, hogy nem tud uralkodni magán.
Ha meg nem tudja uralni a szexuális vágyait, akkor elégítse ki magát, ha éppen nincs a párjával, de ne egy másik lánnyal élje ki a vágyát.
Minden férfi képes uralkodni mocskos vágyain, ha a megfelelő nő van mellette, és inkább a megfelelő nővel éli ki a mocskos vágyait.
Meg egyszer. Nem a "mocskos" vagyakrol beszeltem, amit esetleg nem kap meg az ember a baratnojetol/felesegetol, stb. Ha barmelyik felnek olyan igenyei vannak, amit a masik nem tud/akar teljesiteni, mert neki ez nem fer bele, nem kellene egyutt lenniuk, mert nem lesznek boldogok. En a "vadasz" osztonrol beszeltem, ami a nokben is megvan azert. Ugy ahogy egy ferfinak tetszik, ha felfigyel ra egy no, a noknek is tetszik, ha a ferfiak felfigyelnek ra. Soha nem csaltam meg a felesegem, sokat beszelgettunk a temarol, valoszinuleg megertene ha megtennem, pedig mindent megkapok tole, es ugyanugy en is megertenem ha megtetszene neki valaki, es ki akarna "probalni". Regebben nem igy gondolkoztam, de egy par eve rajottem arra, hogy a fontos az, hogy az ember otthon allja meg a helyet, es ne a gyerekek es haztartas karara menjen a "qrvazas". Azt viszont elitelem, ha egy ferfi a haztartasi penzt qrvakra kolti, es e gyerekei szaja elol veszi el a kajat.
29/F
A férfiaknak is van szájuk. Elmondhatta volna, ha te esetleg nem vetted észre, hogy baj van és mi baja. A férfiak sem vesznek észre minden kis jelet, sőt azt sem akarják felfogni mikor szájukba rágjuk már konkrétan, félreérthetetlenül. Imádom a vadászösztön című dolgot. Nézzen meg másokat jó, csak ne tudjon róla a másik és ne is legyen olyan látványos. Azért az tiszteletlenség a másikkal szemben, hogy például együtt sétálnak és kitörik a nyaka úgy megnéz valakit a párja mellett. Hát még a megcsalás! Ha megteszi, ott már nagy baj van. Én kikötöttem a páromnak, hogy ha baj van szóljon előtte és alakítsunk akkor a dolgon, ne az legyen, hogy lelép a hátam mögött! Ez elvárható szerintem és teljesíthető dolog egy kapcsolatban.
Még valami, nem egy állatfajnál igenis, sírigtartó párválasztás van, monogámia. Szóval az hülye példa, hogy az állatok is kufircolnak mindenkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!