Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha a barátnőm megcsalt mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátnőm megcsalt mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mármint sírva könyörög hogy bocsássak meg neki, mert nagyon szeret, persze nem bocsájtottam meg neki, nem engedi a büszkeségem. Leírom mi történt.

Előttem lévő pasija megcsókolta a kapcsolatunk elején, de akkor kapott akkora tökön térdelést, hogy majdnem sírt.És most fellépés után megcsókolták egymást az öltözőbe. Na én nagyon szeretem, de most én akartam megütni az ex pasiját. Volt bennem annyi tartás hogy nem tettem meg.

1,5 éve szakítottak, mi 11 hónapja vagyunk együtt, de nagyon szeretem.

De nem bírok megbocsátani neki, egyszerűen hányingerem van, hogy akármikor megteheti megint. Én soha nem csaltam meg senkit, inkább kidobtam.Mondhatnám azt hogy annyira szeretem, legjobban mint a régi barátnőm, de nem szeretem annyira, nagyon szeretem, de őt jobban szerettem.(családi okok miatt külföldre visszaköltöztek).

Ti megbocsájtanátok neki? Rövid mondandóban képzeld bele magad.

Azon gondolkodom, hogyha fordítva megcsinálom ugyan ezt, megbocsátana-e nekem.

2015. aug. 25. 22:13
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
8: Várjunk csak. Miért tartanád nagyobb bajnak, ha a barátnője kapná a térdelést, mintha az exe? (Mondjuk a barátnőt nehéz lenne tökön térdelni. :D)
2015. aug. 25. 22:44
 12/28 anonim ***** válasza:
Ha másfél évvel a szakítás után is képes volt erre, 11 hónapos párkapcsolatban, akkor itt nincs mit tenni. Lehet, hogy bánja a tettét, mert elveszít téged, de ez semmit nem von le abból, hogy még mindig nem szeret annyira, hogy elfeledtesd az exét. Nem mindegy, hogy fordított esetben megbocsátana-e neked? Ha megtenné, rossz döntést hozna, mint ahogyan te is, ha visszafogadod. Akkor lesz ismét alkalmas párkapcsolatra, hogy továbblépett az előző kapcsolatából.
2015. aug. 25. 22:44
 13/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezek szerint mennie kell. Én sem akartam megbocsájtani neki, de szeretem és olyan nehéz.
2015. aug. 25. 22:46
 14/28 anonim ***** válasza:

dobd ki tesó... nem éri meg, úgyis megcsalna megint..

"a vér nem válik vízzé" :)

https://www.youtube.com/watch?v=9THbB4Ot68k

2015. aug. 25. 22:47
 15/28 anonim ***** válasza:

Rövid mondandódba beleképzeltem magam.

Szabadulj meg tőle minél hamarabb.

2015. aug. 25. 22:47
 16/28 anonim ***** válasza:
én ezt nem bocsátanám meg
2015. aug. 25. 22:55
 17/28 anonim ***** válasza:
Felejtős a nő. Ha boldog életet akarsz, időben megszabadulsz tőle. Ki nem állhatom az ilyen érzelmileg labilis embereket, mint a barátnőd.
2015. aug. 25. 23:02
 18/28 anonim ***** válasza:

Le leszek szavazva, de ha szeretem én megbocsátanám. Lehet, hogy előtte picit húznám az agyát, hogy jegyezze meg egy életre, de tudnék neki bizalmat szavazni.

Van hogy a hibáink elkövetése után jövünk rá mekkorát hibáztunk, tanulhatott belőle, vagy nem. Ha nem adsz neki egy esélyt, sose fog kiderülni.

2015. aug. 25. 23:05
 19/28 anonim ***** válasza:
Milyen bizalom 11 hónap, még rózsaszín ködbe kéne úszni, nem megcsalni a másikat.
2015. aug. 25. 23:12
 20/28 anonim válasza:

18: igazából már kapott egy esélyt a lány, ez a második alkalom volt, hogy az exével csókolózik... Nekem két kérdésem lenne: 1. hogy tud valaki megcsókolni, amikor abszolút nem akarom? Ez max. erőszakkal lehetséges, vagy pedig nincs erőm ellenállni, de akkor elég nagy gond van. 2. Miért van az, hogy első alkalommal még megsértődött és visszaütött a fickónak, másodszor meg hagyta? Ott valami történt közben az érzelmekkel. Ezzel szerintem nem ártana szembenézni.

Amúgy nem lennék meglepve, ha az előző kapcsolat az exszel azért ért volna véget, mert az ex akkor meg mást csókolgatott... szóval ez elég zavaros sztori, egyetértek az előttem szólóval, nem jó, ha valaki nem stabil érzelmileg.

2015. aug. 26. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!