Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a parom es nem zavar?
Probaltam minel rovidebben megfogalmazni a kerdest, de egy komplexebb dologrol van szo.19 eves lany vagyok, a baratom 25.Kiderult hogy megcsalt (tobbszor is),be is ismerte.En pedig elmondtam neki, hogy szeretem, fontos nekem, ha egyutt szeretne velem maradni, akkor felejtsuk el, en nem skarom hogy vege legyen.Nagyon meglepodott, de en meg jobban magamon.Eddig nem tunt fel, hogy ennyire maskeppen allok egy kapcsolathoz, mint masok.
Szoval en ugy vagyok vele, hogy ha szeretek valakit, akkor testestul lelkestul odaadnam magam neki, nem varom el a szerelmet viszont.Ha megcsal, akkor megcsal, en szeretem es csak ez szamit.Egyebkent minden teren ilyen alarendelt tipus vagyok.
Ezt elmeseltem valakinek, es teljesen megrokonyodott, azt mondta, hogy engem mindenki csak hasznalni akar, azert mert ilyen vagyok, menjek pszichologushoz, ez nem normalis hozzaallas stb.
Kivancsi vagyok, hogy kivulalloknak hogy nez ki ez a helyzet, hogy tenyleg kezeltetnem kene-e magam, de egyebkent nekem igy a termeszetes, szoval szerintem jobb ha elfogadom magam.
Érdekes, hogy ha valaki nem úgy gondolkodik, érez valamivel kapcsolatban, mint a nagy többség, azt mindjárt pszichológushoz küldik, viszont akinek valóban komoly problémái vannak, azt lebeszélik róla.
Egyébként ha el is mennél pszichológushoz, mit várnál tőle? Ha nem vagy féltékeny, el tudod fogadni a párodat úgy is, hogy hűtlen hozzád, ráadásul jól is érzed magad így, a pszichológus ezen biztos nem fog változtatni.
Ha neked így jó akkor élj így, viszont az ismerősödnek igaza volt abban, hogy emiatt szemérmetlenül ki fognak használni. Van egy ilyen típusú nő az ismertségi körömben, a férjének gyakorlatilag elhajlási engedélye van, a feleség mellett van egy barátnője, plusz a potyadugások ha beesik és ezekről az asszony mind tud, sőt engedélyezett. Még az ingeit i kikészíti a palinak a hétvégi dorbézolásra, míg ő otthon babázik. Az asszonynak csak az számít, hogy ő a feleség és ne hagyja el a pali.
Mondhat bárki bármit, szerintem ez nem normális, milyen önértékelése lehet az ilyen embernek?
28F
Szerintem nagyon szomoru hogy ivy alarendeled magad valakinek. Nekem a szivem szakadna meg ha lenne egy baratom akit nagyon szeretnek es megcsalna. Nem tudnam folytatni a kapcsolatunkat. Nagyon szomorú hogy te ez nem erzed fajdalomnak es megaláztatásnak.
19N
Nagyon is egyetértek a többséggel. Nem normális ez a fajta alárendeltség, sőt ha jobban belegondolok, szerintem te is tudod ezt, hiszen te is ezt írod, hogy alárendeltség, tehát nem azt írtad simán, hogy ez nekem jó, nekem mindegy, hanem rögtön egy negatív szóval fejezted ki a helyzeted.
Ilyenkor mindig arra gondolok mi történhetett veled gyerekként, hogy szerinted feltétel nélkül kell szeretned egy görény embert.
Remélem rájössz, hogy ez korántsem jó neked..
Mar megint az van ha valaki nem all be sorba, nem tucat ember akkor mar beteg, nem normalis. Miert is?
A monogamia nem emberi tulajdonsag, az csak egy dontes semmi mas. Valamint az alarendelt szo mar miert lenne negativ ezt vegkepp nem ertem. Miert nem lehet elfogadni, ha valaki maskent gondolkodik, mahogy szeretne elni az eletet? Neki ez jo igy, nem erzi bantasnak stb.
Miért is nem negatív? Alárendelt... Szerintem elemezgesd ezd a szót egy kicsit!
Én sem vagyok átlagos nő és nem állok a sorba, éppen ezért nem hagyom magam alárendelni, egyenlő rangú ember vagyok a társammal. Ha körbenézel, pont az az átlagos nő, aki hagyja, hogy a pasija megcsalja, megverje, mert nem érzi, hogy neki több járna, pedig bőven van olyan pasi, aki normális és sose csalna meg senkit. Ja és ne próbald már meg bemagyarázni senkinek, hogy a monogámia nem emberi tulajdonság, jó? Mert aligha hiszem, hogy igazad van. Abban igazad van, hogy döntés kérdése, tehát elég értelmes vagyok ahhoz, hogy a társamat, a szerelmemet nem csalom meg, mert attól lennék igazán primitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!