Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a parom es nem zavar?
Probaltam minel rovidebben megfogalmazni a kerdest, de egy komplexebb dologrol van szo.19 eves lany vagyok, a baratom 25.Kiderult hogy megcsalt (tobbszor is),be is ismerte.En pedig elmondtam neki, hogy szeretem, fontos nekem, ha egyutt szeretne velem maradni, akkor felejtsuk el, en nem skarom hogy vege legyen.Nagyon meglepodott, de en meg jobban magamon.Eddig nem tunt fel, hogy ennyire maskeppen allok egy kapcsolathoz, mint masok.
Szoval en ugy vagyok vele, hogy ha szeretek valakit, akkor testestul lelkestul odaadnam magam neki, nem varom el a szerelmet viszont.Ha megcsal, akkor megcsal, en szeretem es csak ez szamit.Egyebkent minden teren ilyen alarendelt tipus vagyok.
Ezt elmeseltem valakinek, es teljesen megrokonyodott, azt mondta, hogy engem mindenki csak hasznalni akar, azert mert ilyen vagyok, menjek pszichologushoz, ez nem normalis hozzaallas stb.
Kivancsi vagyok, hogy kivulalloknak hogy nez ki ez a helyzet, hogy tenyleg kezeltetnem kene-e magam, de egyebkent nekem igy a termeszetes, szoval szerintem jobb ha elfogadom magam.
Meglepő volt amit írtál, de nem ítéllek el ezért, mert én is ismertem már ilyen lányt. Te is csaltad már meg a párod?
Priviben is válaszolhatsz, ha gondolod :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!