Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a parom es nem zavar?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a parom es nem zavar?

Figyelt kérdés

Probaltam minel rovidebben megfogalmazni a kerdest, de egy komplexebb dologrol van szo.19 eves lany vagyok, a baratom 25.Kiderult hogy megcsalt (tobbszor is),be is ismerte.En pedig elmondtam neki, hogy szeretem, fontos nekem, ha egyutt szeretne velem maradni, akkor felejtsuk el, en nem skarom hogy vege legyen.Nagyon meglepodott, de en meg jobban magamon.Eddig nem tunt fel, hogy ennyire maskeppen allok egy kapcsolathoz, mint masok.

Szoval en ugy vagyok vele, hogy ha szeretek valakit, akkor testestul lelkestul odaadnam magam neki, nem varom el a szerelmet viszont.Ha megcsal, akkor megcsal, en szeretem es csak ez szamit.Egyebkent minden teren ilyen alarendelt tipus vagyok.

Ezt elmeseltem valakinek, es teljesen megrokonyodott, azt mondta, hogy engem mindenki csak hasznalni akar, azert mert ilyen vagyok, menjek pszichologushoz, ez nem normalis hozzaallas stb.

Kivancsi vagyok, hogy kivulalloknak hogy nez ki ez a helyzet, hogy tenyleg kezeltetnem kene-e magam, de egyebkent nekem igy a termeszetes, szoval szerintem jobb ha elfogadom magam.

2015. aug. 19. 22:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
40%
Ha mar dontes kerdese a monogamia akkor mar nem tulajdonsag! Nagyon kevered a dolgokat, az alarendeltseg ismetlem nem negativ, az egesz tersadalom ala es folerendeltsegen alapszik mar az oskortol, maskep nem is mukodne. De akar az allatvilaggbol is vehetnenk peldakat erre. Jo lenne kicsit atgondolni a dolgokat mielott leirod.
2015. aug. 20. 13:33
 12/19 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, neked nincs olyan igényed, hogy valaki önzetlenül szeressen téged? Próbáld meg felfogni, amit írok. Együtt vagy azzal, akit szeretsz, és ő is szeret téged, megölel, megpuszil, örül neked, kedveskedik néha valamivel, vagy aggódik és vigyáz rád, ha beteg vagy, azt te nem tudnád értékelni? Nem esne jól? Neked tényleg inkább ez kell, hogy kihasználjanak? Ez jobban tetszik?
2015. aug. 20. 18:52
 13/19 anonim ***** válasza:
40%
Engem sem zavar ha massal is lefekszik a parom. Szeretem ot a vermersekletevel egyutt. Es hozzam jon haza mert o is engem szeret. Nem vagyunk irigyek, nem zarjuk egymast kalitkaba. Akinek madar lelke van neha hagyni kell repulni. A feszkere majd visszaszall.
2015. aug. 20. 23:18
 14/19 anonim ***** válasza:
10%
Majd akkor mit fogsz szólni, ha hazavisz egy kis AIDS-et, vagy szifiliszt, vagy jelentkezik egy maca, hogy fizessen gyerektartást?
2015. aug. 22. 16:06
 15/19 anonim ***** válasza:
Kétféle ember van, az egyiknek félig tele a pohár, a másiknak félig üres. Az egyik típus azt mondja, "hozzám jön haza, mert engem szeret" a másik számára pedig ez annyit jelent: "hozzám jön haza, mert csak én elégszem meg a lerágott csonttal". Van, aki úgy érzi, nem elég értékes hozzá, hogy egy férfinak minden téren eleget tudjon nyújtani. Ő megelégszik azzal, ha csalják, mert nem bízik magában, hogy tovább keressen, kevésnek érzi magát, egyedül életképtelen. A másik típus szakít, és megkeresi azt, aki hozzá való. Ha te valóban úgy érzed, ennyit érdemelsz, bizonyára igazad van, hiszen te jobban ismered magad.. de ne gondold, hogy a párod be fogja érni valakivel, aki bármit elvisel, túl jónak fogja tartani magát hozzád, és keres egy olyan nőt, aki minden téren kielégíti. Már a megrökönyödésén is látszik, hogy korábban azt hitte, van tartásod.
2015. aug. 22. 18:13
 16/19 anonim ***** válasza:
Egyébként számára ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy olyan jó csaj vagy, hogy ezt is engeded neki. Tudom, hogy ezt szeretnéd, de nem. Ez csak azt sugallja számára, hogy ennyi sincs köztetek, tehát ez a kapcsolat sz.t se ér. Neked se olyan fontos, leszarod nagyjából. Ebben az egészben az a legszomorúbb, hogy te csinálsz magadból áldozatot, te esel szét a végén és egyedül te szívod meg vele. Ezért vezet egyenesen a bukáshoz ez a hozzáállás.
2015. aug. 23. 19:47
 17/19 anonim ***** válasza:
55%
Nekem is volt ilyen időszakom. Akkor, mikor semmibe nem néztem magam, nulla önbecsülésem és önbizalmam volt kb, egyáltalán semmi tiszteletet és szeretetet nem éreztem magam iránt. Persze, legyél alárendelt bizonyos dolgokban, oké, ha neked jól esik, semmi gond, de ez már egészen más. Gondolkozz el ezen.
2015. aug. 31. 00:39
 18/19 anonim ***** válasza:

Meglepő volt amit írtál, de nem ítéllek el ezért, mert én is ismertem már ilyen lányt. Te is csaltad már meg a párod?

Priviben is válaszolhatsz, ha gondolod :-)

2015. aug. 31. 12:24
 19/19 anonim ***** válasza:
Nálunk nem volt megcsalás. De azt éreztem, hogy nem vagyok elég neki. Ezért engedélyeztem a páromnak, hogy menjen, éljen, tapasztaljon, aztán döntsön mit akar. Nem használta ki a lehetőséget, azt mondta csak én kellek neki. De tudod az én lelkem jobban megnyugodott volna, ha tudom, hogy tényleg TUDJA és érzi, hogy én kellek neki. Mi voltunk egymásnak az elsők, és azóta sem volt senki más. Félek, hogy egyszer rádöbben, hogy nem én kellek neki, és az mostmár jobban fog fájni mint akkor, amikor felajánlottam neki, hogy menjen éljen, én megvárom, ha úgy dönt.
2015. szept. 2. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!