Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a párom, azt is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a párom, azt is tudom kivel. Szerintetek írjak a csajnak? Tudom hogy hülyeség, de alig bírom megállni :/

Figyelt kérdés

2015. nov. 10. 16:08
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
És mit írnál neki? Mit nyersz vele?
2015. nov. 10. 16:11
 2/23 anonim ***** válasza:
Mire lenne jó?
2015. nov. 10. 16:12
 3/23 anonim ***** válasza:

A csaj tudta egyáltalán,hogy te létezel?

Miért nem a párodra haragszol?

2015. nov. 10. 16:13
 4/23 A kérdező kommentje:
Tudom sok mindenre nem lenne jó, csak tudni akarom mióta nézett hülyének a párom. Bár lehet jobban fájna, ha tudnám a részleteket.... A csaj tudott rólam, rá is haragszom, mert undorító egy kapcsolatba belerondítani, de persze nem ő az igazi bűnös ebben, hanem a párom, rá haragszom..illetve nem is őt konkrétan gyűlölöm...
2015. nov. 10. 16:15
 5/23 anonim ***** válasza:
és mikor tervezed az elbeszélgetést a "pároddal" ?!
2015. nov. 10. 16:17
 6/23 anonim ***** válasza:
90%

egyébként mióta vagytok együtt?

és hogy kell érteni a kérdés szerint te vagy a csaj akit megcsaltak vagy ez is fordított kérdés és te vagy a pali és a csajod csalt meg?

2015. nov. 10. 16:18
 7/23 A kérdező kommentje:

Amint hazajön külföldről elbeszélgetek vele.

4 éve vagyunk együtt, én vagyok a csaj akit megcsalt a pasija

2015. nov. 10. 16:24
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Gyerek van? Nincsen? Akkor nincsen MIT beszelni lapàtra teszed ez ilyen egyszerü és vège nehogy TE alkalmazkodjal hát nem vagy Akron ülö ilyen mindig talalsz de ennek kulomb kell mint egy ilyen gerinctelen aki olyan mint a csiga nincsen gerincének hogy vàllalja amit tett mehet illetve menni kell NEKI ,
2015. nov. 10. 16:53
 9/23 A kérdező kommentje:
lett volna baba, de sajnos elment, de lehet jobb is így... :( és ráadásul terhességem alatt csalt meg.. De így hogy nincs gyerek egyértelmű hogy szakítok vele...nem tudnám elviselni..nem tudnék már bízni benne
2015. nov. 10. 17:28
 10/23 anonim ***** válasza:
51%
Ha úgy érzed kikívánkozik belőled, akkor írj neki!
2015. nov. 10. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!