Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a párom, azt is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a párom, azt is tudom kivel. Szerintetek írjak a csajnak? Tudom hogy hülyeség, de alig bírom megállni :/

Figyelt kérdés

2015. nov. 10. 16:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
No, és mi van, ha a pasi beadott egy kamu sztorit a másik nőnek, ha előadta, hogy ő az áldozat... stb? Nem mindegy az neked? Elég, ha a pasival beszélsz, és egyszerűen lapátra teszed, a nőt hagyd ki.
2015. nov. 10. 18:39
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Én nem írnék a csajnak.

Megnyerte, vegye-vigye. Kedves egészségére.

Szakítást letudnám 2 mondatba, aztán 100%-ban magamra, és a saját életemre koncentrálnék.

2015. nov. 10. 19:51
 13/23 A kérdező kommentje:
Igazatok van, nincs értelme írni a csajnak, azóta én is átgondoltam, és letettem erről az ötletemről. Amúgy az is kiderült azóta, hogy a csajnak is hazudott...szóval egyedül a párom a gyökér.Ki is rakom a fenébe, inkább arra figyelek oda, hogy a saját életemet egyenesbe hozzam.
2015. nov. 11. 13:25
 14/23 anonim ***** válasza:
70%
Ha biztos vagy abban, hogy szakítani akarsz vele, akkor szerintem visszafogott módon, nem káromkodva beszélj a lánnyal, mond azt neki, hogy a párod mindent elmondott, de tőle is szeretnéd hallani, mert a párodnak már egy szavát sem hiszed el, így biztosan elmond mindent és könnyebben tovább lépsz. Viszont, ha meggondolod magad és vele maradsz, akkor ne beszélj a csajjal, mert nagyon fog fájni.
2015. nov. 11. 15:06
 15/23 A kérdező kommentje:
Biztos szakítok vele, mert ha egyszer megtette, sőt mint kiderült ezzel a csajjal már egyszer megcsalt, és még ki tudja hánnyal csinálta ezt. Szóval ezek után annyi a bizalomnak, így meg nincs értelme vele maradnom. De így, hogy tuti kidobom, így se beszélek a csajjal, mert így is eléggé fáj, és rájöttem, ha tudnám az összes részletet..még inkább fájna. Elég annyit tudnom, hogy a párom egy szemét, hazug és otthagynom.
2015. nov. 11. 15:27
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Tedd azt hagyd ott de Ne inogj meg! Legyél erös ha beszélsz a féreg gerinctelen hapsival akár mit is mond hogy mèg gondoltam magadat TE ennél több vagy és többet érsz Ne hagyd magadat neki megmondhatod hogy már ránézésre is emlékeztet az a csigára mert az is huzza maga után a nedvét amit a belebotlodott himekre kensz és azèrt vagy csiga mert TE is gerinctelen vag hogy idáig süllyedtél a hazugságokrol me nem is beszélve amiket saját magad lejáratására teszel. Hagyd ott és Sok sikert ennél csak jobban találsz Sok sikert !
2015. nov. 12. 03:35
 17/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyos vagy! És igazad is van, ennél a féregnél már csak jobbat találhatok. De meg is mondom neki ezt a csigás szöveget amit írtál, nagyon tetszik :D tényleg olyan mint egy csiga, undorító gerinctelen kis lény...
2015. nov. 12. 09:48
 18/23 Toga Aty ***** válasza:
70%

“Ahogy öregszem, egyre inkább a 40 feletti nőket értékelem.

Csak néhány példa, hogy miért:

– Egy 40 feletti nő sosem ébreszt fel az éjszaka közepén, hogy megkérdezze: “Mire gondolsz, drágám?” Fütyül rá, mire gondolsz.

– Ha egy 40 feletti nőnek nincs kedve meccset nézni veled, nem ül oda melléd nyavalyogni. Csinál helyette valami olyat, amihez kedve van. Általában valami sokkal értelmesebb dolgot.

– Egy negyvenen túli nő már elég jól ismeri önmagát ahhoz, hogy tudja, ki ő, mi ő, mit akar és kitől. Kevés olyan 40 feletti nő akad, akit érdekel, hogy mit gondolsz róla vagy arról, hogy mit teszel.

– A nőknek 40 felett tartása van. Ritkán fordul elő, hogy jelenetet rendeznének az operában vagy egy elegáns étterem kellős közepén. Na persze, ha megérdemled, gondolkodás nélkül lelőnek, főleg ha esélyt látnak arra, hogy megúszhatják.

– Az idősebb nők nem bánnak szűkmarkúan a dicséretekkel, gyakran akkor sem, ha nem érdemled meg. Tudják, milyen érzés, amikor az ember nem kap elismerést.

– 40 felett egy nő elég magabiztos ahhoz, hogy bemutasson téged a barátnőinek.

– Egy fiatalabb nő gyakran még a legjobb barátnőjét is hanyagolja, ha partnere van, mert nem bízik meg a fickóban.

– Egy negyvenen túli nőt abszolút nem érdekel, hogy tetszenek-e neked a barátnői, mert tudja, hogy azok sosem árulnák el őt.

– A nők a korral természetfeletti képességekre tesznek szert. Egy 40 feletti nőnek sosem kell meggyónnod a bűneidet. Úgyis mindig tudja.

– Egy 40 feletti nőnek jól áll a tűzpiros rúzs. Ugyanez már nem mondható el a fiatal lányokról vagy a transzvesztitákról.

– Ha eltekintesz attól a néhány apró ránctól, egy 40 feletti nő sokkal szexisebb, mint fiatalabb nőtársai.

– Az idősebb nők egyenesek és őszinték. Azonnal a szemedbe mondják, hogy mocsok disznó vagy, ha úgy viselkedsz! Nem kell törnöd a fejed, hányadán is állsz velük.

Igen, számtalan okból dicsőíthetjük a negyvenen túli nőket. Sajnos ezt fordítva már nem lehet elmondani. Minden ragyogó, okos, ápolt, szexis 40 feletti nőre jut egy kopaszodó, pocakos őskövület sárga nadrágban, aki bolondot csinál magából valami 22 éves kis pincérlánnyal az oldalán. Hölgyeim, elnézést kérek érte.

És minden olyan férfinak, aki azt mondja: “Miért vegyek meg egy egész tehenet, amikor csak tejet akarok inni”,üzenem, hogy változnak az idők. Manapság a nők 80 %-a ellenzi a házasságot. Miért? Mert a nők is rájöttek, hogy nem érdemes megvenni egy egész disznót azért a kis kolbászért…”

2015. nov. 14. 10:49
 19/23 anonim ***** válasza:
Biztos,hogy nem írnék,mert ha írnék,azzal a fájdalmamat,a mellőzöttségemet,a megalázottságomat árulnám el vele.Büszkeségem nem engedné,emelt fővel azonnal vágnék minden szálat,tudatomból is törölném!Még hogy írogatnék a volt párom nőjének!? Soha!!!!
2015. nov. 14. 14:52
 20/23 anonim ***** válasza:
Egyszer én is belekeveredtem egy ilyen ostoba háromszögbe, de én nem tudtam hogy van barátnője. A csaj meg nekem írogatott mekkora r..anc vagyok, azt hitte tudok róla, holott sehol nem volt jelen, facebookon se, se közös kép, azt hittem teljesen tiszta a dolog, baromi nagy csalódás volt. Nem válaszoltam neki, hanem a fiúval beszéltem meg hogy ez most mi. Maximum ezt tanácsoltam volna a lánynak is hogy ezt közösen beszéljék meg, mert ehhez így semmi közöm. De éreztem a haragját és valószínűleg nem hitt volna nekem.
2015. nov. 15. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!