Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit csinaljak az ismerosom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak az ismerosom megcsalt felesegevel?

Figyelt kérdés
Ismerosom eleg szabadosan fogja fel a hazassag intezmenyet. Allandoan csalja a nejet, vannak fix szeretoi ( ok is hazasok) evek ota, de akadnak alkalmiak is. Az ismeretseg onnan van, hogy egyszer az egyik lakasomban laktak par honapig alberletben, meg atepitettek a hazuk egy szintjet. Annyira nem mondanam ismerosdomet jo kepunek, de magabiztos, es igy sikeres a noknel. Parszor megkert, hogy adjam oda az eppen ures lakasomat egy-egy legyottra ( na nem ingyen, en is kertem tolle szivesseget!) es sokszor hivatkozott ram, hogy miert nincs otthon. 2 gyerek van, es egy iszonyat vonzo,szexi, halal normalis feleseg! Mindig jol elbeszelgettunk, jo beszelgeto partner volt, az egyik blogomat koveti is. Arra gondoltam, hogy mikor a ferj tudom, hog "elfoglalt" akkor megkeresnem. Mar egy ideje flortolok vele, gyakran megyek arra, amirre o van, hogy direkt osszefussak vele! Szeretnek vele lenni legalabb egyszer. Igy latatlanban milyen strategiat ajanlanatok? En egyedulallo vagyok!

2015. okt. 25. 15:58
 1/10 anonim ***** válasza:
72%

Ocsem mik vannakxddddddd

Irok is egy forgatokonyvet errol

2015. okt. 25. 16:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan, mint a tnapi diobeles kerdes :'D
2015. okt. 25. 16:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Dugd meg.
2015. okt. 25. 16:54
 4/10 anonim ***** válasza:
48%

"es egy iszonyat vonzo,szexi, halal normalis feleseg! "

Enkmk....

Ezért leszek szemét, csalfa dög.

2015. okt. 25. 19:46
 5/10 anonim ***** válasza:
53%
90%, hogy troll kérdés :-) De hanem sok sikert!
2015. okt. 26. 13:26
 6/10 anonim ***** válasza:
66%
Atyaúristenszentég
2015. nov. 5. 18:19
 7/10 anonim ***** válasza:
Kérem amiböl nem tudunk az nem fáj ! Isten neki fakereszt ha alkalom szüli a tollvajt akkor legyél rabló és MIT veszitesz egy alkalommal nem kopik el semmi a masvilagon mèg az orrod ala fognak dörgolni,hogy Jaj ezt akkor és akkor ki hagytad akkor mèg kèsö lessz most vagy benne akkor most hasznàld Ki az alkalmat Sok sikert aztan jeleztek vissza drukkolj kissed neked en is bele mennek ha ilyen lehetne. De nincsen ilyen mázlival szerencsèm.
2015. nov. 10. 16:41
 8/10 Yehudina ***** válasza:
100%

"es egy iszonyat vonzo,szexi, halal normalis feleseg! "

Ezt magyarázza meg nekem valaki. Ha iszonyat, akkor attól irtózom. Ha vonzó, szexi, akkor azt kedvelem. Vagy nem így van???

2015. nov. 15. 07:56
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Van már az a fokozat amikor annyira tetszik valaki, hogy már fáj... azaz "iszonyatosan" ;)
2015. nov. 15. 21:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a férjétől, hogy mit szeret!
2015. nov. 27. 05:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!