Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Az életársam valószínű megcsal, a volt feleségével!
8 éve élünk együtt, az egész családom ellenezte ezt a kapcsolatot!
Hihetetlen de szeretem! Harcoljak érte , nincs erőm új életet kezdeni.
3 Bármiért írhat egyik ember a másiknak. Rosszul van stb.
Azért azt nem hiszem, hogy van olyan ostoba nő/férfi, aki csal, hogy az majd az orrod előtt éjszaka fog üzengetni egymásnak:DD
Legyél jóindulatú és tételezd fel, hogy egyik sem ilyen ostoba:DD
Egy kicsit alaposabban kellene ezt a helyzetet tanulmányozd. lehet, hogy igazad van, de akkor is fontos, hogy ezt a 3-ast ki Irányítja és azt a személyt hatástalanítani okosan. Pl. ha az exfeleség bolondítja a párodat, akkor annak pl. anyagi okai is lehetnek, amely jogilag egyáltalán nem veszélytelen, nézz utána az örökösödési ügyeknek.
Jobb lenne alkalmakkor kicsit megismerkedni az exfeleséggel, biztos nem lesz könnyű, de így lehet, hogy másik pasit is tudsz neki szerezni egy idő után.
A volt feleség jól áll anyagilag, sőt!
Nem anyagi vonzat szerintem ami miatt ez lehet!
Nekem akkor is gyanús mert mi az hogy éjjel ír? Ha gondja van telefon is felhívhatja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!