Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a párom, azt is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a párom, azt is tudom kivel. Szerintetek írjak a csajnak? Tudom hogy hülyeség, de alig bírom megállni :/

Figyelt kérdés

2015. nov. 10. 16:08
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Nem egyszerű dolgok ezek, de végül is nem írtam a csajnak, beszéltem a pasimmal, és kidobtam :) szóval már csak a volt pasim...
2015. nov. 16. 15:30
 22/23 anonim ***** válasza:

1) nem erdemli meg az a lany.

2) elsosorban a parodra legy duhos.

2015. nov. 25. 18:02
 23/23 anonim ***** válasza:
Így van mert ha az utcán mèsz vagy valahol belebotlasz valakibe aki szimpatikus beszèlgetsz vele ( hangsúlyozni szeretnèm nem szàndèkossan ismerkedèsi szàndèkbol csak holt vèletlen valakivel szoba elegyedsz ami lehet egy parkolóban hogy hopp van e apró ja? Vagy hogy bocs erre vagy arra van az az utca de lehet bàrmi merre tudok legközelebb tankolni vagy a rosseb tudja bàrmi ami nem előre rendezett vèletlennek tituàlt szàndèkossan megismerkedèsi szintre vezethető szituàció) akkor csak hopp alkalomszerűen egy boltban vagy valahol valamit kérdezel vagy tàjèkoztatàs kérsz vagy elejt valaki valamit te segítesz vagy elesik es segítesz felállni tehát bármi lehet hogy a boltban valaki elè furakodsz mert sietsek egy akàrhova szóval mindegy akkor senkinek nincsen a homlokára írva hogy èn a Varga Vilmos baràtnöje vagyok ès megfordítva is hogy en vagyok a Varga Vilmos ès van barátnőm vagy feleségem, mert ez nem ide tartozik viszont mindenki tudja hogy meddig mehet el és ha ezen túl jut akkor Ő a bűnös nem a párja vagy házastársa aki otthon van és főz vagy a kertben vàgja füvet míg a párja megy jopofizik valakivel büntetlenül! Mert aki a kívül álló aki szoba elegyedik valakivel az semmit nem tud semmiről mert nincsen a homlokára írva a másiknak hogy hopp vigyázz mert foglalt vagyok mint a wèce deszka akkor annak a felelösègre hogy vigyázzon magára aki leáll beszélgetni vagy segiteni valakinek es tudja hogy jo jo ennyi aztan megyek haza mert otthon van a párom vagy házastársam. Ez eddig jo csak ha elkezd kacérkodnak hogy jo hat Isten neki fakereszt a masik úgysem tudja es egy kis flört vagy huncur egy kis trèfàs nemi játék büntetlenül csak edzi a szívet akkor van a baj mert ha jobban bele merül ebbe akko van hogy a kapcsolat sebeket kap es megsérül mert felelőtlenül bele ment ebbe aminek nem akivül álló a bűnössé mert az ha ezt tudja nem megy ebbe bele , szóval az a bűnös aki ebbe bele megy es nem utasítja vissza udvariassan a közeledést hogy jaj kedves jol esik a bók de elfoglalta vagyok mert otthon várnak vagy kerek perec Merkell mondani hogy együtt elek egy kapcsolatban! Ilyen egyszrü, aminek aztan az a folytatása ami előfordul hogy ennek dacára bele mennek a tiltott gyümölcs adta keserű méz fogyasztásba mert vállalják a kockàzatot ha bukta van de az mar egy masik topikhoz tartozik? Ja igen nem merülökbele abba bele ...mert az megcsalas és egy kapcsolat esetenkénti befejezèsét eredmènyezheti amivel egy uj kapcsolat kezdődhet !
2015. nov. 26. 04:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!