Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt, jól döntöttem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt, jól döntöttem?

Figyelt kérdés

Feleségemel 7 éve vagyunk házasok,34 évesek vagyunk mind a ketten van egy 5 éves kislányunk.

Szóval eddig azt hittem minden rendben.Jó munkahelyem van,jól élünk,boldogok voltunk.Viszont kiderült,hogy megcsalt az egyik munkatarsával.

Tipikus alfahím...izmos,jól öltözött stb.

Én kicsit nagydarab vagyok,de mindigis ilyen voltam,már a megismerkedésünknél is.

A kislányunknak az oviban volt szülői,azt mondta hogy neki tovább kell bent maradni a munkahelyen csak későn jön majd.Mondtam,hogy ok befejeztem a munkát és elmentem én a szülőire,haza vittem a gyereket sőt még kettem főztünk is,hogy ha haza jön akkor legyen neki is meleg étel vacsorára.De mint kiderült,nem a munkahelyén volt,hanem ezzel a fickóval egy hotelben.

Az egyik közös barátunk felismerte az autóját és pár napra rá mikor találkoztunk kérdezte tőlem,hogy miért voltunk hotelben????Gondolhatjátok milyen ciki volt...

Na de a lényeg,hogy aznap este rákérdeztem és egy ideig tagadta de végül bevallotta,hogy megcsalt.Nem is először...ez már a 3.alkalom volt.Én persze kiakadtam ,kiabáltam és elküldtem a francba.Kicsi kellett ahoz,hogy megüssem de végül nem tettem meg.

Cuccait kidobáltam és kidobtam a házból.A gyereket direkt a nagyszülőkhöz vittem ,hogy ha idáig fajulna a dolog akkor ne lássa.

Ez 3 napja volt,azóta egyfolytában hív ,könyörög azt mondja hogy szeret.És hogy a kislanyunk és én vagyok a legfontosabb számara.De én elakarok válni ,a megcsalás számomra nem megbocsájtható.

Azért nem akarok vele maradni,hogy a gyerek ne lásson minket külön.Nem lenne értelme úgy gondolom, együtt lenni így,hogy nem érzem azt már mint rég,nem vagyok mellette boldog.

Szerintetek?

2015. nov. 17. 20:47
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

10-es

Nagyon szerettem őt.A lányunkért és érte bármit megtettem volna.De mikor bevallotta ,hogy 3x is megcsalt a fickóval akkor teljesen megváltozott a véleményem.Nem azt mondom hogy gyűlölöm és semmit nem érzek iránta.A gyerekem anyja,házasok vagyunk 7 éve,10 éve ismerjük egymást..De már nem szeretem őt.És akár hiszed akár nem, ez akkor abban a pár percben jött elő.Ránéztem és azt mondtam,hogy ezt a nőt szerettem???Őt vettem feleségül???

Szóval hidd el szerettem..talán nagyon is.

Bennem már csak egy kérdés van.Valyon ez volt az első??Talán a házasságunk első évében is megcsalt vagy a gyerekünk születése után 2-3 hónapal már volt valakije és ha megbocsájtanék akkor már sosem csalna meg??...nem szeretem és nem tudok benne megbízni már.

13-as

Töltöttünk együtt időt.Én tényleg azt gondoltam,hogy minden rendben velünk.Olyan volt sokszor ,hogy ő nem akart velem kettesben lenni.Mondtam,hogy a gyereket vigyük át a nagyszülőkhöz,úgyis szeret ott lenni de csak ritkán jutunk el hozzájuk.Ő mindig azt mondta hogy minek vigyük át,majd máskor.

Nagyon sokszor este kezdeményeztem és visszautasított mert azt mondta fáradt.Akkor nem gondoltam semmi rosszra ezek miatt de mint kiderült ezek a 3.miatt voltak.

És rózsa?????10 éve mióta megismertük egymast,minden nap kap(ott) tőlem 1 szál rózsát.Talán nem kellett volna...nem tudom.

16-os

Ezt a 3 megcsalást úgy értettem,hogy 3x feküdt le a fickóval.(Vagy legalábbis enyit vallott be)

De csak most tudtam meg,hogy megcsalt.

Utolsó

Amenyire lehet le minimalizálom az összeget amit el vesz tőlem.Nem azért hajtottam évekig ,hogy azal a f @szkalapal boldogan éljen belőle.

(Ő is dolgozott de azt a pénzt el is költötte mindig,inkább az enyémből éltünk)

A gyerekért pedig mindent megfogok tenni,hogy velem lehessen.Ő is inkább velem szeretne lenni.Az anyja a nagy kufircolás közben elfelejtkezik róla és ott hagyná az oviban...inkább nálam legyen.

Köszönöm mindenkinek

2015. nov. 18. 11:13
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
A kutya is jó dolgában vész meg.Nehogy visszafogadd látszik hogy csak a kényelmes élete hiányzik.Voltak máskor is erre utaló jelek?Lehet hogy akkor is voltak csak nem tűnt fel.Senki sem tökéletes.
2015. nov. 18. 12:10
 23/39 anonim ***** válasza:

Én értelek,de ha a gyermeket akarod jó sokba fog kerülni,na meg azis h a vagyon nagy része a tiéd legyen. A kirendelt ügyvéd " semmire " sem való .

A gyerek még kicsi ,maga nem döntheti el h kivel akar lenni,persze figyelembe veszjik. Ha az anya ragaszkodik a gyerekhez és elis tudja látni,nem alkoholista ,nem drogozik és nem bántalmazza a gyereket néhéz dolgod lessz.

Ám sztm a gyereknek ha megtudjátok oldani az a legjobb ha közös a felügyelet. Az ő igényeit kéne nézni,ami neki a legjobb.

Sok sikert. Amúgy hidd el tudom miről beszélek.

De egy biztos h jól döntöttél h othagytat.

2015. nov. 18. 12:38
 24/39 A kérdező kommentje:

22-es

Nem tudom,akkor nem tünt fel semmi.Nem gondoltam rosszra.

Azt nem mondok,hogy a gyereket nem szereti ,mert de őt szereti ebben biztos vagyok.

De hogy engem????Szerintem is csak a kényelmes életet és a pénzem szereti.

Ezen a munkahelyen is azért dolgozik mert unatkozott otthon.A gyerek ugye oviba ment én dolgoztam,azt mondta nem szeretne otthon ülni.Kb 200 000 Ft-ot kereset havonta de ezt elis költötte,nagyrészét magára+háztartás.

Mindig is jó fizetést kaptam de 2 éve vezető poziciót kaptam a cégnél és azóta tényleg nagyon jó a fizetésem.Szép házunk van,külön autó nekem és neki,minden évben elmentünk külföldre nyaralni egyszer stb..

Szóval elgondolkodtató.

23-as

Nem csípem az ügyvédeket,de ismerek 1-2 elég jót.Inkább nekik fizetem ki a vagyonom felét mint ,hogy neki adjam hogy abból éljenek boldogan..

Gyerekékrt mindent megteszek.Velem akar lenni és szerintem jobb helyen is lenne nálam.

Köszönöm a válaszokat

2015. nov. 18. 12:53
 25/39 anonim ***** válasza:
36%

Döngöld a földbe és ne kíméld. A könyörület szikráját se lássa rajtad senki.

Femináci világ van, és a nők a felsőbbrendűek. A bíró is jellemzően nő.

Ha nem tudod egyértelműen bebizonyítani, hogy árt a gyereknek, akkor nem veszik el tőle. Gyerektartást ne nagyon remélj, azt csak a férfiaktól követelnek. Ez nagyon kemény háború lesz, egy terroristával, könnyebb dolgod lenne.

De látom, hogy talpraesett vagy. Bizonyítsd be, hogy nem szent a nő, és egy férfi is nyerhet!!! Hajrá!

2015. nov. 18. 13:05
 26/39 anonim ***** válasza:

Nem rossz indulatból írtam,és ha úgy érzed h nálad jobb helye lessz küzdj érte.én eggyet értek veled amúgy. Én nő vagyok 23 éves és 1éves a lányom,az apjával 5 évig voltunk eggyütt ,terveztük a gyereket,5hónapos terhes voltam amikor lelépett és a lányát nem is látta még ami nem rajtam mult. Most volt épp ma az utolsó tárgyalásunk a gyerektartást illetően a bíróság megadta ami a lányomnak jár.

Sztm a pasi is nevelheti a gyereket nem csak a nő,mert ugye általában a nőnél van az apa meg éli világát.

Ez amúgy meg becsülendő h te akarod nevelni a gyereket és remélem sikered lessz.

A jelenlegi páromék is hasonló helyzetben voltak mint ti és ők végülis megeggyezés alapján a gyereket közössen nevelik mint különélők. 5 éves a kislány és általába az apjával van. Mi fél éve vagyunk eggyütt,de elfogadtuk egymás gyermekét,a gyerekek Is minjaet. Korai még de tervezgetjük a közös jövőt és közös gyermeket már nem szeretnénk,de szeretnénk egy család lenni.

Bocsi h ezt így leírtam.

A döntésed ne bánd,nem érdemelt meg téged.

2015. nov. 18. 14:18
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

Jól tetted. Nincs is mit bánnod. És nem is csodálom, ha egy pillanat alatt kiszerettél belőle.

De legalább ne kocsival ment volna, hagyta volna benn a munkahelyén, lám-lám, ilyen könnyen le lehet bukni. Így járt, megérdemelte, amit kapott tőled.

Ha nem bukik le, tovább csalt volna. Főleg azért, mert neki nem sok kellett ehhez, "megtetszett neki" a másik. Hát úgy tűnik, hogy neki ennyi is elég. Ha nem ezzel a férfival, akkor egy másikkal, aki megtetszik neki.

Még jó, hogy könyörög, bizonygatja, hogy szeret, te vagy a biztonságos pénzforrás, a kényelmes élet.

Egy biztos, ha ilyen könnyen félrehajtja a vére, akkor ha visszafogadod, csak idő kérdése, újra megteszi, tudván, hogy ha keservesen is, de újra visszafogadnád.

2015. nov. 18. 14:38
 28/39 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező, egyfelől ha ezt te nem tudod tolerálni, helyesen jártál el, bár a gyereknek tartoztok annyival, hogy az ő érdekeit nézzétek és ne a sajátotokat, majd a válásnál ezt vedd figyelembe. Tehát a megcsalást leszámítva milyen anya? Mert ha attól még jó anya, akkor csak a sértett hiúságod miatt ne mard el a gyerek mellől.

Viszont az tuti hogy te itt fényezed magad és hazudsz nekünk, mert egyfelől nincs olyan férfi aki 10 éven át minden nap egy szál rózsát visz a feleségének, másfelől ha nem akart veled szexelni annak az az egyszerű oka is lehet, hogy nem volt jó veled a szex. Másra vágyott. Ez nem mentség, én is korrekt módon elváltam mielőtt szexpartnert kerestem magamnak, de hidd el, ha egy kapcsolat megromlik, ott soha nem egyetlen fél a hibás.

Kívánom, hogy okosan, diplomatikusan tudjátok megoldani a dolgot.

2015. nov. 18. 18:03
 29/39 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem higgadj le egy kicsit.

MASERT csalnak a a nők es masert a ferfiak. Sajnos nem az alfahimseg vehette le a labarol, hanem az, hogy kisgyerekes anyukakent valaki ujra "igazi" nonek nezte es igazi ferfikent viselkedett vele (pl. Nem baratkent egyutt fozoscskeztek).

Szoval adjal magadnak es neki is idot. Egy kicsit jot tenne par het kulon. Aztan beszelni. Pszichologus fog kelleni, anelkul ha meg is bocsajtanal nagy esellyel elbuktok.

Megertem, hogy piszok rossz es ha nalad megbocsathatatlan azt is. Viszont a bekes valashoz (kozos megegyezes stb.) Is kelleni fog a higgadt es erzelemmentes kommunikacio, ahol nem a megcsalas miatti serelem iranyitja a donteseiteket, hanem az, hogy a gyereketeknek mi a jo.

(Nem tudom mikor ment vissza a feleseged dolgozni, de a munkaba visszateres utani idoszak tipikusan az, amikor a nok megcsaljak a ferjuket. Nem szandekosan, hanem nekik is romokban az onbecsulesuk, gyerekeskent a dolgozo noket nem tartja egyenrqngunak a tarsadalmunk es ezt kozben az altalad alfahimnek nevezett szedelgo kujonok ki is hasznaljak. Hiszen tudjak, hogy az ilyen kisgyerekes anyukakat konnyu bokokkal elcsabitani, es konnyu lerazni is, sot nagy valoszinuseg szerint nem akarnak majd valni pont a kisgyerekuk/gyerekeik miatt...azaz biztonsagosan ki lehet hasznalni oket.) Ne erts felre nem mentem a tettet, de sebezheto lehetett, ha elcsabult melloled es biztos nem a kulsod miatt.

A masert csal a no sajnos azt is jelenti, hogy az irantad erzett erzelmei alaposan kihulhettek, mert a noknek inkabb a lelki osszekapcsolodas kell, semmint a szex. Csak ez utobbit az ilyen pasik kihasznaljak...es van az ugynevezett exit lover. Olvass utana. Es persze tipikus, hogy amikor lebukik valaki, akkor jon ra mindent elveszithet. Es akkor radobben mekkora baromsagot csinalt. Ha a feleseged is most dobbent ra, akkor lehiggadas utan erdemes beszelgetnetek az okokrol, amik idaig vezettek. Egy kovetkezo kapcsolatra nezve is hasznos lehet.

2015. nov. 18. 19:17
 30/39 anonim ***** válasza:
Mekkora kanyar duma már, hogy nem szándékosan csalnak meg a nők! Megbotlik, és belecsüccsen az úriember dákójába? Meg a megcsalt fél a hibás? Kérdező, helyesen cselekedtél!
2015. nov. 18. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!