Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt 6ev után a barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Seshoumaru kérdése:

Megcsalt 6ev után a barátnőm, és most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Gondjaink voltak mar 4honapja igazából -az volt a gond hogy nem tudtam vele annyit foglalkozni amennyit régebben -ennek az oka az hogy ebben az időben olyan munkahelyem lett,ahol 7napot kell lehúzni ,és volt hogy 14et,egymás után (8ora). Tudom a fáradság nem kifogás arra hogy foglalkozni kell a másikkal de igazából annyi történt csak hogy a dolgos hétköznapokban nem ment annyira az odubujos szeretgetes,és ezért ő nem érezte hogy szeretnem (ami persze nem volt így csak egy gerinc műtéttel a hátam mögött kicsit elfáradtam munka után)és munka után annyi volt hogy kaja és kis tv zes vele együtt.

Az a legfájdalmasabb hogy heteken át tartott ez az egész köztük miközben en pénzt kerestem,folyamatosan hazudozott és a saját lakásomban csalt meg több alkalommal is ,csak most borult ki a bili,ahogy megtudtam azonnal -önmagától szakított vele ,és sírva könyörög azóta hogy ne hagytam el, de igazából mar nem tudok úgy ránézni mint azelőtt (3napja tudom),és pikantériája a dolognak meg hogy en ezek után nem maradnék ebben a városban (kisváros)mert így állandóan összefuthatnek vele (velük). És nekem muszáj lenni így visszamenni az alkoholista apámhoz,és persze így mindent amiért küzdöttünk elveszítenék plusz meg a munkámat is.

2015. nov. 17. 13:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

nem feltétlen kell eldobnod mindent miatta...

a lakást eladhatod és a pénzből vehetsz másikat másik városban, vagy a környéken...

a munka ha megfelelő akkor megtarthatod, de kereshetsz mást is akár...de a helyedben nem dobnám el csak így...

lelkileg most biztos megvisel a dolog, de emiatt ne indulj meg több szálon a lejtőn...nehezebb lenne felállni abból a gödörből...

22F

2015. nov. 17. 13:41
 2/16 anonim ***** válasza:
54%
Nehogy már feladj mindent! Kisváros, na és? Nehogy már neked kelljen menekülni!
2015. nov. 17. 13:43
 3/16 A kérdező kommentje:
Gond az hogy albérletben vagyunk sajnos,eddig en fizettem,de ezután nem tudnék itt lakni,másik albérletet találni meg ilyen hamar lehetetlen,ezt is évekig tartott letrehozni,sajnos nálunk az emberek előítéletessek és emiatt nehéz találni másikat,de egyébként sem hiszem hogy itt tudnék élni ebben a városba tovább,akárhová nézek itthon mindenről az jut eszembe hogy hol és mit csinálhattak, apamek meg 50km re laknak innét de elhanyagolt ittas hely a ház. Teljesen tönkre tette az egész életünket ,ujra a nullán vagyok ,rosszabb helyzetben meg mikor osszejottünk
2015. nov. 17. 13:48
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

A nő kuka, a többit nem kell feltétlenül eldobnod, sőt.

Nézz szét munkalehetőségek terén más városokban akár. Ha van lehetőség akkor pályázd meg, ha ígéretes akkor hirdesd meg a lakásodat...stb stb stb

Csak úgy mindent ne adj fel rögtön. Egyébkent is nekik kell fejüket lesütve közlekedni az utcán ha összefuttok és nem neked.

2015. nov. 17. 13:48
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el hogy ez megtörténhetett velem ,annyira bíztam benne ,és ő ezzel undorítóan visszaélt ,csak azért mert kicsit elfasult a kapcsolatunk,erre nem ez lett volna a megoldás,de most valahogy más embernek látom öt,hogy ilyen manipulatív módon becsapott és megcsalt,ráadásul egy "olyan" emberrel
2015. nov. 17. 13:56
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Te küzdöttél hogy elérj valamit, nehogy már egy cafka miatt eldobj mindent!

Megértem hogy friss a dolog addig nagyon fáj, átestem rajta én is, de össze kell szedned magad, és nem szabad hagynod hogy ez az életedet nagyon felforgassa.

Annyit fűznék hozzá jellemző hogy mikor te rossz passzban voltál, nem állt ki meletted hanem máshoz ment vigasztalódni....én azt mondom mehet a levesbe akárhogy könyörög!

2015. nov. 17. 13:58
 7/16 anonim ***** válasza:

#3: miért kellene nekem a rossz?

igazából várnám a magyarázatot...

#4: ha csak albérlet, akkor nem a saját lakásod :) nem kukacoskodni akarok, de a leírásból azt hittem saját lakásod van...viszont ez egyszerűsít a képleten, hisz nem kell eladnod meg hasonlók, igaz anyagilag is más képet fest...

ha lakbérletet nehéz lenne találni, akkor a munkával mi a helyzet? ha apádhoz költöznél vissza, ott biztosan lenne fix állásod? ott nem lehetne albérletet keresni?

te ismered a lehetőségeidet, ha máshol újra tudnád kezdeni akkor hajrá :) de az erős bizonytalant bevállalni ebben az állapotban nem a legjobb ötlet, de persze ez a te döntésed.

22F

2015. nov. 17. 14:00
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Jaj kérdező, sajnállak, de ébredj fel, józanodj ki, gondolkodj és ne tépelődj.

Ha a barátnődnek ennyit ért a hat év, hogy megcsaljon, miközben te gürizel, akkor ez a barátnő nem ért jóformán semmit sem. Teljesen normális helyzet az, amikor fáradtan az embernek nem sok kedve van dolgokhoz, általában ez átmeneti szokott lenni. Ezt a párok jó része átéli. Nálatok ez kb. 4 hónapja tartott, ahogy kivettem, hát ez nem túl nagy idő, a te barátnőd jó hamar más után nézett. Nem sokat teketóriázott. Most meg könyörög, meg esdekel? Mennyire álszent és szánalmas. Hagyd a fenébe, hat év ide vagy oda. Biztos rossz, de nem annyira, hogy megcsaltként újra vele legyél. És ha visszafogadod, a következő fáradt, gürizős idő után ismét máshoz fog rohanni?

És nehogy már te menj egy másik városba, mert összefutnátok. Jaj, nehogy már te érezd magad rosszul. Emeld fel a fejed, rázd meg magad és leginkább térj észhez! Azt írod, a saját lakásodban történt. Tehát van lakásod! Akkor tartsd meg, és élj boldogan benne egyedül, majd találsz másik nőt.

2015. nov. 17. 14:01
 9/16 anonim ***** válasza:
Bocs, most látom, hogy albérletben élsz, bár a kezdő leírásodban saját lakást írtál. Mindegy. Továbbra is azt mondom, hogy ne hagyd magad, egy riherongy nem ér annyit, hogy ennyire szánalmasan elhagyd magad. Térj észhez. Az albérletet tartsd meg, a nőt hajítsd el, a munkád is tartsd meg.
2015. nov. 17. 14:02
 10/16 A kérdező kommentje:
Igen igazából ez tartom teljesen undorítónak hogy becsapott ,heteken keresztül hazudozott ,egy nap mentem délutánosba ,ő addig el hívta a csavot a lakásunkba a saját agyamban feküdt le vele , és mondom tényleg hetekig különböző kitalált hazugságokat talált ki. Ezért nem bírnék itt maradni, undorodom most ettől - meg lehet ezt bocsátani? El lehet ezt felejteni valaha?
2015. nov. 17. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!