Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldog, hűséges és elég hangos házasságunk volt. Pár hónapja veszekedések után két hétre elment a férjem. Közben eddig elöször megcsalt egy hivatásossal ami állítása szerint nem jött össze mert nem ment neki. az érzelem nélküli szex. Mit lehet tenni?
a bizalmat nagyon gyorsan el lehet veszíteni, visszaszerezni na az már v sikerül v nem
ha sikerül is hosszú idő,
viszont ami tett, azt meg Te nem fogod tudni feldolgozni
ezt Neked kell tudni, ebbe sokat innen nem lehet tenni, de még tanácsot se
rendezd a gondolataidat mérlegelj és mint a sakkban tudjad, ha ezt választod gondold végig képes vagy elfelejteni amit tett? N
ÉN a helyedben nem tenném, de ha te annyira akarod, akkor adhatsz neki még egy esélyt. Látszik hogy magadat szeretnéd meggyőzni az újrakezdésről, hát ez rendben van, de én már tuti nem bíznék meg benne.
Nem állítom, hogy a megcsalások között van különbség..de ez hogy el is kaptál valami, ez hátborzongató.
Alig tudtad kiszedni belőle hogy mi történt. Csak annyit mondott el, amennyit mindig kellett. Ezekután azt is elk kéne hinned hogy nem élvezte? Lehet ezzel is csak menteni akarja a bőrét. Ne haragudj, én egy bizalmatlanabb típus vagyok. Hiszek én is az esküben, bár még nem vagyok házas, de úgy tűnik a te férjed nem hitt, így hogy várja el hogy te tovább higgyél benne?
7/8 : én is el akartam menni.de kisgyerekeink vannak.és ő nem mert elengedni.belém kapaszkodik hogy láthat,h hallja a hangom és akkor nyugszik mert.nagyon rossz állapotban van.igy maradtam.és most beszélgetünk.többet mint az elmúlt egy évben.
8/8 ő mindig rettegett hogy megcsalom.hét közben egyedül vagyok,autóm,pénzem,szabadidőm van és ő is tudja rengeteg ajánlatot kapok mivel vonzó nő vagyok ( ez nem nagyképűség de vékony,csinos,adok magamra stb )de ő bizott bennem hogy nem teszem meg.és eddig úgy voltam vele ha megteszi elhagyom azonnal és végleg h max a válóperen láthat legközelebb de a gyerekeket anyuéktól bármikor bármeddig elviheti.nem tartok igényt sem a pénzre semmire sem.nem merte elmondani mert akkor már hazajött és próbálta menteni a házasságunkat.de abban a két hétben már annyira be voltam sokalva hogy hiába könyörgött én egyfolytában dühömben és mérgemben azt mondtam nem akarom látni,felejtsük el egymást és odavágtam (de nem gondoltam komolyan) hogy menj keress egy hivatásost...hát megtette...a másik meg az hogy a szájával megpróbálta kielégíteni és nem ment mert nem volt merevedése..és miután hazajött és csodálatos szerelmeskedéseink voltak ez itthon kimaradt és szóba hoztam egyszer hogy szívesen hát közölte ha megteszem neki vége mert azonnal elmúlt minden merevedése...rá egy hetére már tudtam hogy miért...IGEN MAGAMAT AKAROM MEGGYŐZNI MERT Ő BIZTOSAN TUDJA MIT AKAR.engem. a házasságunkat.és ezért bármire képes.szóval nem értem .....én nem lettem volna erre képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!