Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17-18 éves srácok, titeket zavarna, ha a barátnőtök nagyon sokat dicsérne titeket, és gyakran adná verbálisan a tudtotokra, hogy mekkora szerelmet érezne irántatok?
És mindezt egy hónap után. Ne kíméljetek. Én ilyen vagyok most, és érzem, hogy sok is vagyok szegény barátomnak, akit halálosan szeretek. Mit tehetnék, hogy ez megváltozzon? Tehát hogy ÉN megváltozzak, és ne legyek ennyire érzelembomba?
16/L
Èn kicsit szeretethiányos vagyok,szval nekem jól esne.
Szerintem nem zavarja egyenlőre.:)
17/F
Na, nem vagyok buta! :D
Nem, csak most éreztem, hogy sok vagyok. Hogy túl őszinte vagyok, és túl sokat akarok mondani. Félóránként mondtam egy csodaszép bókot, és ő - mondta, zavarta, hogy - nem tud "túlszárnyalni"/reagálni.
Nem zavarna,jól esne amíg nem ilyen
Igen, ő is elég szeretethiányos, a szülei kapcsolata is szétment... Csak úgy érzem, neki nevetésre, és egyzserűségre van szüksége, és sokszor SOK vagyok, sok érzelemmel - igazi olasz virtus, amiből ő épp eleget kap az anyukájától, meg a nagymamájától...
Hát igen, EGYENLŐRE! De mi lesz később?
Én voltam ilyen cipőben.
Sajnos én nem tudtam viszonozni a barátnőmnek a dolgot, mert én szeretek elvonulni, festeni, olvasni, zenélni, néha csak egyedül akartam lenni.
Persze, mind ezt a civil munkám után. így ez a közös időtöltésünk rovására ment, így egy idő után rám unt.
Tehát, ne fogd Magad vissza semmiképpen, de előfordulhat ilyen eshetőség is.
Még annyi, hogy bár "kicsit remete alkat" vagyok, voltam harmónikus kapcsolatban is, hol ez működött.
Az általam említett példa egy tapadós lány volt, aki fél év után az őrületbe kergetett, mert egyre rosszabb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!