Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17-18 éves srácok, titeket zavarna, ha a barátnőtök nagyon sokat dicsérne titeket, és gyakran adná verbálisan a tudtotokra, hogy mekkora szerelmet érezne irántatok?
És mindezt egy hónap után. Ne kíméljetek. Én ilyen vagyok most, és érzem, hogy sok is vagyok szegény barátomnak, akit halálosan szeretek. Mit tehetnék, hogy ez megváltozzon? Tehát hogy ÉN megváltozzak, és ne legyek ennyire érzelembomba?
16/L
8 - 9 -es vagyok.
Én többször próbáltam megbeszélni vele, hogy ettől nekem ugyan olyan fontos, de szükségem van egyedül létre. Nem bulizásra, hanem nyugalomra, itthon, egyedül...
Aztán jött azzal, hogy csak a terhemre van stb... pityergés, sértődés... stb...
Aztán mikor hatodjára tettem a vászonhoz az ecsetet és jött a kérdés, hogy megölelsz? ? ?
Akkor már idegbe jöttem, aztán megöleltem és elmondtam, hogy ez így nem jó ...
Nem volt eredménye, meg értelme sem...
Mintha egy kockát akartam volna a kör alakú sablonba illeszteni.
nekem speciel szeretethiányom van :P
f19
Ha jól értelmeztem a kérdést, itt nem parancsolgatásról hanem hízelgésről van szó, ami nem baj!
ha ez át csap egy nagyon rövid pórázzá, akkor gond van!
Engedd lazítani, csinálhassa azt amit akar és ha ez mellett az együtt töltött időtökben kedveskedsz és bókolsz neki, az szerintem nem probléma :)
az én fiúm például hiú, és imádja ha dicsérem!
attól teljesen függetlenül, hogy mehet a haverokkal ha szeretne..:)
Ha ő nem olyan nagyon szerelmes akkor taszító a számára.
Kívülállóként nézve idegesítő amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!