Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, tényleg árt ha a barátnőtök nagyon féltékeny?
Nekem exbarátnöm egyszer kiakadt a V******e-nál amikro vittem javitásra a telefonomat, és a lány szolt valami jopofát én meg visszaszoltam (régi ismerös) erre barátnöm elekzdett hisztizni hogy a lány a munkakörével foglalkozzon és ne munkaidöben flörtöljön meg bla bla bla...
A féltékeny lány jo, mert növeli a párja önbizaslmát... de hosszutváno kinos lehet és mindenképpen szakításhoz vezethet ha elhatalmasodik :(
Igen.
Nekem meg volt tiltva, hogy más lányokkal beszéljek.
Nálam ez úgy van hogy nem a páromban nem bízom hanem a mai lányokban XD
Az meg hogy valaki szereti kényeztetni a párját nem azt jelenti hogy féltékeny és ezzel láncolja magához... Bár lehet hogy a te barátnőd tényleg erre ment ki, de ebből nem kell általánosítani.
Amúgy a bizalom tényleg fontos a párkapcsolatban!
Nálam ez szakítóok. Barátnőnek választom a csajokat, nem felügyelőtisztnek, akinek minden lépésemről be kell számolnom.
A féltékenységet pszichiátriai betegségként kéne kezelni. Leginkább a paranoiához hasonlít. Az idiótája felépít egy rögeszmét és abból az istennek sem akar engedni. A legfelháborítóbb, hogy fel sem merül a csökött agyában, hogy milyen érzés lenne, ha vele tennék meg és, hogy ő ugyanúgy félreb*szhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!