Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Boldog, hűséges és elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boldog, hűséges és elég hangos házasságunk volt. Pár hónapja veszekedések után két hétre elment a férjem. Közben eddig elöször megcsalt egy hivatásossal ami állítása szerint nem jött össze mert nem ment neki. az érzelem nélküli szex. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
hozzátenném hogy köztünk csodálatos volt (most emiatt nekem nem) a szerelmeskedés mindig.ez a dolog hosszas hetek,fájdalmak,könnyek után derült ki úgy hogy valami bacit ott összeszedett.na akkor hosszú hetek után kiderült.de mindez idő alatt ő folyton rendezni akarta a dolgainkat és nagyon szeretett.én most nem bizok benne,de ő mindent megtesz a tetteivel hogy majd idővel visszaszerezze a bizalmam.menni fog? szabad e hinni még ezek után???? nagyon beleroppantunk mindketten.de ő nagyon,nagyon küzd értem,értünk.csak félek....

2013. febr. 28. 00:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
hát adok még egy esélyt de totál bizonytalan vagyok.időre van szükségem.adok esélyt hogy visszaszerezze a bizalmamat és világossá tettem ha csak a gyanú bennem felmerül akkor tudni fogom hogy ennek végleg vége.remélem most hogy már rájött hogy elveszíthet elég lecke volt...csak remélni tudom.
2013. febr. 28. 01:30
 12/16 anonim ***** válasza:
Nállunk volt hasonló szitu és túléltük, együtt vagyunk. Viszont adnék egy tanácsot, ha megbocsájtasz neki soha többé ne emlegesd az esetet. Legyen egy úgymond nagy beszélgetés amikor kielemezitek a dolgot, és zárjátok le. Tudom hogy nehéznek tűnik de másképp nem megy. Ha felhánytorgatod megmérgezed az egész életeteket. Nehéz de másképp nem megy.
2013. febr. 28. 05:59
 13/16 anonim ***** válasza:
mocskos gusztustalan g...i! és ha AIDS-el fertoz meg? ki tudja hanyszor kúrt félre valami ordas qrvával,csak most lebukott,mert valamit elkapott.kozben meg a markába rohog.
2013. márc. 5. 15:26
 14/16 anonim ***** válasza:

Tisztázd, mi is az a megcsalás...

Minden férfi el-eljár ide-oda. Sok nő, feleség nem hiszi ezt, de ez így van. Nagyon mások biológiailag is, hát akkor hogyne lennének mások szexualitásukban is.

A nők az élet befogadására és továbbadására vannak teremtve - s a család összefogására. Te ezt nem tudod megérteni és elfogadni? A párod szeret, az hogy félrelép, csak ennyi: félrelépett és most a rendes útra tért. Az élet vége felé járok - hidd el, a megbocsátás nagyon nagy erény és további boldogság forrása is - lehet. (60N)

2013. márc. 6. 13:31
 15/16 A kérdező kommentje:

nem tudom mi lesz így velünk. ha nincs velem nyugodt vagyok.még mindig nem akarom elveszíteni, sőt hogy szétessen a család. de miért érzem most úgy hogy jobb lenne ha véget vetnénk ennek.mert úgy érzem szép lassan tönkremegyek.

haldoklom belülről.kár lenne tagadni.

néhány hétre szétmennénk ( gondolom ő közben ismét megcsalna) már értelme se lenne utána leülni megbeszélni.

ha egy lakásban maradunk akkor hétvégénte meg itt kerülgetjük egymást??? teljesen tanácstalan vagyok.

2013. márc. 7. 13:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Akkor tisztázd előbb azt, tudnál-e nélküle élni? Szereted-e most is? Akarod-e, hogy együtt maradjon a családod. Ha csak félrelépett, nem kellene ennyire belerokkannod. Hidd el, a legtöbb férfi (s lehet, hogy sokan megbotránkoznak, de én a következőt tapasztaltam: épp az ilyen "férfias" férfiakat szeretjük) félrelép - és azt mondja, ez semmi. Olyan, mint egy szükséges orvosi kezelés. Mi, nők, ezt egyáltalán nem így érezzük és nem is így élünk - de hát nem is vagyunk férfiak. Vigyázz: ad-e az élet jobbat? Az együtt megélt szépségeket most mind el akarod dobni egy ilyen botlásért?
2013. márc. 7. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!