Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt, jól döntöttem?
Feleségemel 7 éve vagyunk házasok,34 évesek vagyunk mind a ketten van egy 5 éves kislányunk.
Szóval eddig azt hittem minden rendben.Jó munkahelyem van,jól élünk,boldogok voltunk.Viszont kiderült,hogy megcsalt az egyik munkatarsával.
Tipikus alfahím...izmos,jól öltözött stb.
Én kicsit nagydarab vagyok,de mindigis ilyen voltam,már a megismerkedésünknél is.
A kislányunknak az oviban volt szülői,azt mondta hogy neki tovább kell bent maradni a munkahelyen csak későn jön majd.Mondtam,hogy ok befejeztem a munkát és elmentem én a szülőire,haza vittem a gyereket sőt még kettem főztünk is,hogy ha haza jön akkor legyen neki is meleg étel vacsorára.De mint kiderült,nem a munkahelyén volt,hanem ezzel a fickóval egy hotelben.
Az egyik közös barátunk felismerte az autóját és pár napra rá mikor találkoztunk kérdezte tőlem,hogy miért voltunk hotelben????Gondolhatjátok milyen ciki volt...
Na de a lényeg,hogy aznap este rákérdeztem és egy ideig tagadta de végül bevallotta,hogy megcsalt.Nem is először...ez már a 3.alkalom volt.Én persze kiakadtam ,kiabáltam és elküldtem a francba.Kicsi kellett ahoz,hogy megüssem de végül nem tettem meg.
Cuccait kidobáltam és kidobtam a házból.A gyereket direkt a nagyszülőkhöz vittem ,hogy ha idáig fajulna a dolog akkor ne lássa.
Ez 3 napja volt,azóta egyfolytában hív ,könyörög azt mondja hogy szeret.És hogy a kislanyunk és én vagyok a legfontosabb számara.De én elakarok válni ,a megcsalás számomra nem megbocsájtható.
Azért nem akarok vele maradni,hogy a gyerek ne lásson minket külön.Nem lenne értelme úgy gondolom, együtt lenni így,hogy nem érzem azt már mint rég,nem vagyok mellette boldog.
Szerintetek?
írtad, hogy 3 napja történt az eset, nyilván valóan még erősen az események hatása alatt állsz.
mielőtt kiderült volna, hogy megcsalt, is így gondoltad, hogy "nem vagyok mellette boldog"???
nem tudom persze ennyiből megítélni a megcsalás előtti viszonyotokat, de hogy önszántadból vacsorával kedveskedtél neki, amit a kislányoddal együtt késztettetek feleségednek, nehéz elképzelni, hogy nem szeretnéd.
szerintem a válás előtt érdemes átgondolni, hideg fejjel ezt az egészet, ami nyilván nem könnyű, de talán egyszer hibázhat az ember. (nyilván nem megengedhető házasságban a félrelépés, meg semmilyen párkapcsolatban sem, de ha már megtörtént, utólag nem lehet visszacsinálni). ha képes komoly lépéseket tenni, és erősen törekszik arra, hogy a bizalmadat valahogy visszaszerezze, akkor én elgondolkodnék azon, hogy esetleg lehet szó egy újrakezdésről. de ez egy egyszeri lehetőség, ezt mindenképp nyomatékosítani, és tettekben kell, hogy megnyilvánuljon az, hogy szeret téged. pl.: képes e felmondani a munkahelyén és más munka után nézni, és megszakítani minden kapcsolatot a másikkal? mit tesz meg érted? hajlandó-e mondjuk tenni azért, hogy megjavuljon a kapcsolat, mondjuk részt venni együtt egy párterápián. én azért ezeket a helyedben mindenképp felmérném, hogy komolyan gondolja-e azt, hogy szeret téged, és persze nyilván magadban le kell rendezni, hogy képes vagy -e úgy viszonyulni hozzá a későbbiekben, hogy ne mindig gyanakodjál rá, meg hogy ő se vegye észre, ha néha utána nézel "ennek-annak", mert a bizalmatlanság az aláássa nagyon a kapcsolatot...
persze nyilván, ha átgondolod rendesen, nyugodtan, és nem vagy képes megbocsátani, teljesen érthető, de hát egy házasság, meg család mégis komoly dolog eléggé ahhoz, hogy ne hirtelen felindulásból döntsünk, a válókereset megindítása mellett... márpedig 3 nap énszerintem kevés ahhoz, hogy egy átgondolt döntést hozzál...
A legjobbakat!
Szerintem nem döntöttél jól. Egyáltalában tudod hogy miért lépett félre? Volt rá időd? Volt egymásra időtök?Gyerek nélkül kettesben is voltatok együtt? Vittél neki néha egy szál rózsát?
Nem lehet hogy elhanyagolt volt? A férfiak egy idő után elkényelmesednek és nem érzik hogy törődni kell a feleséggel. Pedig több év után is fenn kell tartani az érdeklődést.
Jól tetted!! Aki egyszer megcsal általába másodjára is megfog. ( tudom jéged már töbször is )
A megcsalásra semmilyen esetbe nincs mentség! Mert ha gond van meg kell oldani,ha nem lehet szakítani ,jelen esetbe válni kell. Gyáva ember aki megcsalja a másikat. Ez az én véleményem.
Mondhatnak bármit. Erre nincs mentség! Jól tetted, hogy kidobtad, és legyél férfi, most már semmiképpen se fogadd vissza. Ha visszafogadod, akkor a megcsalás lesz a legkisebb gondod. Utána már felsőbbrendűnek is fogja érezni magát veled szemben. Megcsalni is csak azért csalt meg, mert nem tart téged semmire.
Nagyon jól tetted!
Bravó, ügyes voltál! Mivel ő lett kirakva a házból, így a gyerek a tied lesz főleg a megcsalás miatt.
Max láthatja 2 hetente. Fizet gyerektartás, egy életen át bánni fogja.
Vissza ne enged!
Az nem így működik h kirakta ő nála helyezik el a gyereket.
Minden feleződik, és annak ellenére h a nő csalta meg a pasit,nem feltétlen kerűl a gyerek az apához!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!