Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt, jól döntöttem?
Feleségemel 7 éve vagyunk házasok,34 évesek vagyunk mind a ketten van egy 5 éves kislányunk.
Szóval eddig azt hittem minden rendben.Jó munkahelyem van,jól élünk,boldogok voltunk.Viszont kiderült,hogy megcsalt az egyik munkatarsával.
Tipikus alfahím...izmos,jól öltözött stb.
Én kicsit nagydarab vagyok,de mindigis ilyen voltam,már a megismerkedésünknél is.
A kislányunknak az oviban volt szülői,azt mondta hogy neki tovább kell bent maradni a munkahelyen csak későn jön majd.Mondtam,hogy ok befejeztem a munkát és elmentem én a szülőire,haza vittem a gyereket sőt még kettem főztünk is,hogy ha haza jön akkor legyen neki is meleg étel vacsorára.De mint kiderült,nem a munkahelyén volt,hanem ezzel a fickóval egy hotelben.
Az egyik közös barátunk felismerte az autóját és pár napra rá mikor találkoztunk kérdezte tőlem,hogy miért voltunk hotelben????Gondolhatjátok milyen ciki volt...
Na de a lényeg,hogy aznap este rákérdeztem és egy ideig tagadta de végül bevallotta,hogy megcsalt.Nem is először...ez már a 3.alkalom volt.Én persze kiakadtam ,kiabáltam és elküldtem a francba.Kicsi kellett ahoz,hogy megüssem de végül nem tettem meg.
Cuccait kidobáltam és kidobtam a házból.A gyereket direkt a nagyszülőkhöz vittem ,hogy ha idáig fajulna a dolog akkor ne lássa.
Ez 3 napja volt,azóta egyfolytában hív ,könyörög azt mondja hogy szeret.És hogy a kislanyunk és én vagyok a legfontosabb számara.De én elakarok válni ,a megcsalás számomra nem megbocsájtható.
Azért nem akarok vele maradni,hogy a gyerek ne lásson minket külön.Nem lenne értelme úgy gondolom, együtt lenni így,hogy nem érzem azt már mint rég,nem vagyok mellette boldog.
Szerintetek?
Váltak már el kevesebbért és sokan nőttek fel más szülőkkel, a lányod majd megszokja még úgyis gyerek.
A lényeg, hogy ne marjátok előtte egymást és ne is próbáljátok őt használni lelki szemetesnek a kettőtök ügyében.
Egyébként jól döntöttél. Sok feleség ilyen ám (férjek is) csak a legtöbb nem derül ki mert több ésszel csinálják.
1-es
Megtetszett neki a fickó,vonzódott/vonzódik hozzá.
2-es
Tudom,hogy felelőséggel tartozom iránta.De maradjak együtt a feleségemel ha nem szeretem és nem bízom benne?Az sem lenne jó,ha azt látná hogy apa és anya szinte csak idegenek egymásnak.
Köszönöm a válaszokat.
A jelenlegi reakciódat figyelve a párkapcsolat alapjaiban volt egy kurta nagy hiba.
Nem szereted.
A szerelem nem múlik el ennyi idő alatt.
Mielőtt támadtok: Igen, voltam megcsalva. Ott érzelmek is játszottak.
Azt hittem belehalok.
Ez egy hatalmas csapás, egy atombomba volt a kapcsolatunknak.
Gyűlölni akartam.
De nem ment.
Egy gonosz lelketlen szörnyet akartam látni.
De azt a személyt láttam, akibe beleszerettem, átitatva bűntudattal, érzelmi zavarokkal.
Egy jó embert láttam, aki hibázott.
Hülyén hangzik, de évek távlatából nézve a kapcsolatunkna szüksége volt erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!