Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt, jól döntöttem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt, jól döntöttem?

Figyelt kérdés

Feleségemel 7 éve vagyunk házasok,34 évesek vagyunk mind a ketten van egy 5 éves kislányunk.

Szóval eddig azt hittem minden rendben.Jó munkahelyem van,jól élünk,boldogok voltunk.Viszont kiderült,hogy megcsalt az egyik munkatarsával.

Tipikus alfahím...izmos,jól öltözött stb.

Én kicsit nagydarab vagyok,de mindigis ilyen voltam,már a megismerkedésünknél is.

A kislányunknak az oviban volt szülői,azt mondta hogy neki tovább kell bent maradni a munkahelyen csak későn jön majd.Mondtam,hogy ok befejeztem a munkát és elmentem én a szülőire,haza vittem a gyereket sőt még kettem főztünk is,hogy ha haza jön akkor legyen neki is meleg étel vacsorára.De mint kiderült,nem a munkahelyén volt,hanem ezzel a fickóval egy hotelben.

Az egyik közös barátunk felismerte az autóját és pár napra rá mikor találkoztunk kérdezte tőlem,hogy miért voltunk hotelben????Gondolhatjátok milyen ciki volt...

Na de a lényeg,hogy aznap este rákérdeztem és egy ideig tagadta de végül bevallotta,hogy megcsalt.Nem is először...ez már a 3.alkalom volt.Én persze kiakadtam ,kiabáltam és elküldtem a francba.Kicsi kellett ahoz,hogy megüssem de végül nem tettem meg.

Cuccait kidobáltam és kidobtam a házból.A gyereket direkt a nagyszülőkhöz vittem ,hogy ha idáig fajulna a dolog akkor ne lássa.

Ez 3 napja volt,azóta egyfolytában hív ,könyörög azt mondja hogy szeret.És hogy a kislanyunk és én vagyok a legfontosabb számara.De én elakarok válni ,a megcsalás számomra nem megbocsájtható.

Azért nem akarok vele maradni,hogy a gyerek ne lásson minket külön.Nem lenne értelme úgy gondolom, együtt lenni így,hogy nem érzem azt már mint rég,nem vagyok mellette boldog.

Szerintetek?

2015. nov. 17. 20:47
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
96%
Elmondta, hogy mi volt az oka annak, hogy megcsalt?
2015. nov. 17. 20:49
 2/39 anonim ***** válasza:
83%
Teljesen megértem, amit gondolsz és szerintem sem megbocsátható egy megcsalás. Viszont muszáj gondolnod a lányodra is, felelős vagy érte.
2015. nov. 17. 20:49
 3/39 anonim ***** válasza:
100%

Váltak már el kevesebbért és sokan nőttek fel más szülőkkel, a lányod majd megszokja még úgyis gyerek.

A lényeg, hogy ne marjátok előtte egymást és ne is próbáljátok őt használni lelki szemetesnek a kettőtök ügyében.

Egyébként jól döntöttél. Sok feleség ilyen ám (férjek is) csak a legtöbb nem derül ki mert több ésszel csinálják.

2015. nov. 17. 20:52
 4/39 A kérdező kommentje:

1-es

Megtetszett neki a fickó,vonzódott/vonzódik hozzá.

2-es

Tudom,hogy felelőséggel tartozom iránta.De maradjak együtt a feleségemel ha nem szeretem és nem bízom benne?Az sem lenne jó,ha azt látná hogy apa és anya szinte csak idegenek egymásnak.

Köszönöm a válaszokat.

2015. nov. 17. 20:53
 5/39 anonim ***** válasza:
100%
Igen,szerintem jól cselekedtél.
2015. nov. 17. 20:57
 6/39 anonim ***** válasza:
78%
21 éves vagyok. Náluk apukám csalta meg anyukámat és ők el is váltak 14 éves koromban. Nagyon nehéz volt ezt így gyerekként átélni, meg úgy érzem a férfiakkal emiatt párkapcsolat terén is vannak most problémáim (senkiben sem tudok bízni és személetlenül féltékeny vagyok ok nélkül), de úgy gondolom, jó döntés volt, hogy elváltak.
2015. nov. 17. 21:06
 7/39 anonim ***** válasza:
100%
Jól döntöttél.
2015. nov. 17. 21:11
 8/39 anonim ***** válasza:
95%
Most már könyörög meg szeret,ti vagytok a legfontosabbak de ha nem bukik le akkor most is a szeretőjével hetyegne.Abszolút jó döntést hoztál.Ugyanúgy megtenné megint csak legközelebb jobban titkolná.
2015. nov. 17. 21:18
 9/39 mikeXxX ***** válasza:
Haver esküszöm megsajnáltalak ! Sajnos a nőknél ez máshogy működik néha amit én látok nálok fontos egyfajta vonzalom ha ez megszűnt nálatok akkor ez lehet a baj ,manapság folyton ezt hallom mindenhonnan , hogy a nő megcsalta a párját (Nem vagyok nő gyűlölő) Nőktől is ezt hallom így meg úgy csalja a párját ! Szerintem ha érzel iránta bármit a mostani gyűlöleten kívül is akkor ülj le vele higgadtan biztos nem könnyű de kérdezd meg , hogy miért tette ezt csak azért mert izmos és új vagy mert nem vagy te jó neki szerintem ez sem mindegy bár azt hiszem én sem tudnám le nyelni a békát de azért gondolj a gyerekre is neki nem biztos , hogy jó lesz ez de ne is csak ezért maradjatok együtt !
2015. nov. 17. 21:27
 10/39 anonim ***** válasza:
74%

A jelenlegi reakciódat figyelve a párkapcsolat alapjaiban volt egy kurta nagy hiba.

Nem szereted.

A szerelem nem múlik el ennyi idő alatt.

Mielőtt támadtok: Igen, voltam megcsalva. Ott érzelmek is játszottak.

Azt hittem belehalok.

Ez egy hatalmas csapás, egy atombomba volt a kapcsolatunknak.

Gyűlölni akartam.

De nem ment.

Egy gonosz lelketlen szörnyet akartam látni.

De azt a személyt láttam, akibe beleszerettem, átitatva bűntudattal, érzelmi zavarokkal.

Egy jó embert láttam, aki hibázott.

Hülyén hangzik, de évek távlatából nézve a kapcsolatunkna szüksége volt erre.

2015. nov. 17. 22:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!