Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Cigány férfiak! Ti tartottatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cigány férfiak! Ti tartottatok/tartatok magyar nőt szeretőnek? Milyenek a magyar nők az ágyban?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok,hogy a magyar nők milyenek az ágyban.Tüzesek?Aktívak?Passzívak?Véleményeket és tapasztalatokat szeretnék.Köszi.

2015. júl. 1. 15:03
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
73%
Pedig ebben a témában lehet általánosítani a megnevezett népcsoporttal kapcsolatban,mert én még normálisat nem láttam eddig.Ahol dolgozok,ott is csak ők csinálják a balhét és undorító dolgokat művelnek,és ez csak egy terület.A keveredést meg nem szeretem ,még szexuális téren se.
2015. júl. 30. 18:14
 62/67 kolosszus22 ***** válasza:
75%

Az a fura, hogy itt a vitában megbélyegzitek azt aki úgymond "általánosít" és megbélyegzi a cigányokat és negatívan diszkriminál, de ti a temperamentummal és hasonló hülyeségekkel ugyanazt csináljátok, csak ugye pozitív formában, mert ugye az nem igaz, hogy a legtöbb cigány semmirevaló, léhűtő, bűnöző hajlamú, de az persze igaz, hogy mind lepedőakrobata és forró szerető. WTF? :D

Amúgy az egész egy baromság, akár az olaszokat, akár a spanyolokat nézem egy nagy népszerű legenda az egész, a temperamentum egyéni dolog, személyiség kérdése, ugyanez igaz szexuális teljesítményre is. Vannak kultúrális különbségek, szokások, pl. hogy olaszok általában közvetlenebbek és ott megszokott utcán is leszólítgatni nőket, stb., ezekből születnek az ilyen legendák. Még egyszer hangsúlyozom, ez egyéni dolog, nem húzható rá népcsoportra.

2015. júl. 31. 12:06
 63/67 anonim ***** válasza:
73%
Végre egy másik értelmes ember. Ugyanezt írtam le nekik jó pár oldallal korábban, és mind lehülyézett. :)
2015. júl. 31. 14:05
 64/67 anonim ***** válasza:
53%
Nekem egy cigány férfival volt dolgom, én csak róla nyilatkoztam.
2015. júl. 31. 16:18
 65/67 anonim ***** válasza:
90%
Biztos jobbak mint a 200 kilos roma nők...
2015. okt. 16. 17:58
 66/67 anonim ***** válasza:
Nem a származás határozza meg,hogy milyenek az ágyban.
2015. okt. 21. 19:07
 67/67 Mephisto19Iris19 ***** válasza:
Miert csak szeretonek jok a magyar lanyok? A cifany ferfiak miert csak szeretonek akarjak a magyar lanyokat noket?!?
2020. dec. 21. 21:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.