Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen megkeseredtek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen megkeseredtek a magyar férfiak?

Figyelt kérdés

Elég multikulti helyen élek, vannak ismerőseim a világ minden pontjáról Indiától Dél-Amerikáig.

Mégis valahogy azt tapasztalom, hogy a férfiak hihetetlen közvetlenek, rendesek, kedvesek, és senki sem hangoztatja olyan szinten, hogy szemetek a nők egytől egyig, amennyiszer ezt a magyaroktól hallani.

Pedig itt is vannak a nők között, akik a pénzre mennek (egy ismerősöm pl), és rendesek is.

2015. jún. 20. 20:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
38%
mert a magyar nők elvannak szállva maguktól de azt nem tudom mire...... forintos nők milliós igények
2015. jún. 20. 20:59
 2/16 anonim ***** válasza:
82%

Gratulálok az általánosításhoz, ha a gyakori kérdések egy indiai fórum lenne, akkor meg az indiai férfiak lennének megkeseredettek :D?

Jó vicc.

2015. jún. 20. 21:00
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem csak itt az oldalon. A kinti magyar ismerőseim is ilyenek. Az egyik 40 felé közelítő, kopaszodó, nem túl eszes férfiismerősöm pl 18 éves bombázót akar maga mellé, de a nők szemetek, és nem veszik emberszámba elmondása szerint.
2015. jún. 20. 21:02
 4/16 anonim ***** válasza:
94%

"nem túl eszes férfiismerősöm "

Ne ilyenek alapján következtess.

2015. jún. 20. 21:04
 5/16 anonim ***** válasza:
93%

Szia!

Én meg pont hogy Magyarországon nem találkoztam ilyennel. Most viszont itt Ausztriában speciel két olyan munkatársam is van aki mindennek elmondja a nőket , közbe meg nagy csajozósak, nekik teszik a szépet. Férfiként el szörnyülködök azon amiket mondanak. Múltkor például azt mondja az egyik a nem magyar csajának hogy minden férfi strici és minden nő egy kurv @ , és mosolyog hozzá aztán ölelgeti a csajt.... pffff hát kérem szépen ilyen világban élünk most.

2015. jún. 20. 21:04
 6/16 Interferencia ***** válasza:
80%
Ezért mondom mindig, hogy mindenkinek bele kellene verni a fejébe egy kis alap statisztikát és valószínűségszámítást, "de hát a matek az fúj"!
2015. jún. 20. 21:14
 7/16 anonim ***** válasza:
68%
Ha átélnéd azokat a megalázásokat,kinevetéseket,és tekinteteket amit nap mint nap látok és tapasztalok...Hát Te sem lennél más véleményen.Ebben biztos vagyok.
2015. jún. 20. 21:14
 8/16 Gőgö$_Gúnár ***** válasza:
41%
Mustafa elvtárs megválaszolta helyettem is !
2015. jún. 20. 21:37
 9/16 anonim ***** válasza:
2015. jún. 20. 21:38
 10/16 anonim ***** válasza:
68%
Hát, akkor szerencsés vagy és kifogtad a normálisabb külföldieket. Én rengeteg külföldit ismerek, akik sokszor elkeseredettebbek, mint az itteniek. Magyar ismerőseim közül viszont nagyjából egy-két kivételt leszámítva mindegyik normális.
2015. jún. 20. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!