Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Cigány férfiak! Ti tartottatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cigány férfiak! Ti tartottatok/tartatok magyar nőt szeretőnek? Milyenek a magyar nők az ágyban?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok,hogy a magyar nők milyenek az ágyban.Tüzesek?Aktívak?Passzívak?Véleményeket és tapasztalatokat szeretnék.Köszi.

2015. júl. 1. 15:03
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 A kérdező kommentje:
Utolso!neked miert baj az ha valaki szereto?Ez nem egy ritkasag amin fenn kell akadni.Mindenki maganugye ez.Ja meg ehhez 2 ember kell am.Nem ugy van h a no a ribi a ffimeg az artatlan szent.
2015. júl. 9. 23:35
 52/67 A kérdező kommentje:
bocsánat,utolsó előttit akartam írni csak az utolsóval kb. 1 időbe küldtük el a kommit.
2015. júl. 10. 18:06
 53/67 anonim ***** válasza:
26%

Igazából neked sincs mit mondanom. Vannak dolgok, amiket az ember mindenféle magyarázat nélkül azonnal megért, vagy soha nem fog megérteni. :)

Ha szerinted rendben van bármilyen rasszok közötti párosítás, akkor mindegy, hogy mit mondok neked, úgysem fogod másként gondolni (és mivel voltál már cigánnyal; nem is igazán akarom, hogy másként gondold. Most már cigány vagy). Egyébként visszavezethető a nevelés hiányára vagy annak súlyos hibáira (mindkét nemnél), nőknél pedig akár a (bármilyen értelemben vett) gyenge apára.

Több faktor is van, ezek a családiak... mindegy, nem fogom magyarázni.

2015. júl. 10. 19:34
 54/67 anonim ***** válasza:
28%

Egész értelmesen lehetne veled beszélgetni, ha nem lenne minden második mondatod az, hogy nem magyarazod, mert... Nem vagy pedagógus alkat. :D pedig most végre mondtál is valamit, nem csak verted a billentyűzetet.

De folytathatnád, érdekeseket írsz. Persze a nevelés hibáit reszletezhetned. Légyszi, na. Kérlek.

2015. júl. 10. 19:46
 55/67 anonim válasza:
14%
ha kivancsi vagy fogjal egy magyar ... es probald ki szivi
2015. júl. 10. 23:06
 56/67 anonim ***** válasza:
20%
Nem érsz annyit.
2015. júl. 10. 23:33
 57/67 anonim ***** válasza:
21%
A kérdésre válaszolva nem tartanék magyar nőt szeretőnek , inkább cigányt :)
2015. júl. 11. 07:52
 58/67 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Hát nem volt semmi olvasni az 52%-os szerintem ffi és 65%-os nő "párbaját".Azért 52%-os,köszi hogy a cigányok közé soroltál engem is mert neked nincs mit mondanod.Egyébként az eredeti kérdéstől merőben eltértél,mert én a kérdésben a cigány származású férfiakat szólítottam,hogy akik tartanak/tartottak MAGYAR NŐT szeretőnek milyenek az ágyban?Kíváncsi voltam a cigány,magyar párosításra.Mindegy hogy cigány ffi magyar nő vagy fordítva.De továbbmegyek...te is cigány vagy,mert a kérdésemre írtál :D igaz nem a választ,mert senki nem kérte a kielemezgetést,meg a rasszista,puskaporos véleményt,de azért köszi hogy megosztottad.Azért én sem értem hogy miért bűn egy másik rasszból jövő emberrel szeretkezni?Felhoztad itt a nevelést,gyenge apát stb.Akkor ezek szerint Magyarországon hatalmas problémák,rengeteg elferdült,jellem gyenge bűnös ember van,mert mernek keveredni.Te általánosságban írtál arról hogy bűn keveredni másik rasszból.Akkor aki angollal,olasszal,törökkel,arabbal,spanyollal,orosszal,négerrel és még sorolhatnám a végtelenségig rasszal keveredik ők mind hülyék???Mind nevelés hiányban szenvednek?Mindenkinek gyenge apja van?Hát jó tudni :) Tele van az ország olyanokkal akik keverednek és rengetegen mennek külföldre tanulni,dolgozni és sokak ott is ragadnak,oda házasodnak vagy Magyarországon jön össze külföldivel.Szerinted akkor mindenki bűnös?Azért elárulok egy titkot úgy csendben,hogy nincs olyan hogy valaki szín magyar.Mindig voltak keveredések Árpád apánk idejébe is,sőt mióta világ a világ.Szóval nagy bűnösök vagyunk mi hmmm...nem tudom hány éves vagy,nő-e vagy ffi,de azért arra kíváncsi lennék ha a te gyereked-ha van,vagy családtagod bármelyike ha cigánnyal összejön akkor hogy fogod lereagálni?Többet nem beszélsz vele?Kitagadod?Egyébként a helyesírásod és a fogalmazásod alapján még elég értelmesnek is tűnsz,de nagyon szemellenzős,korlátolt a hozzáállásod ehhez.Nem kell senkit meggyőzni-mert szerinted valakit nem is lehet-de nagyon nem tudod ezt a kérdést helyén kezelni.
2015. júl. 18. 12:56
 59/67 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező, te egészen más oldalról nézed ezt a kérdést, mint az 52%-os válaszoló, ezért nem érted az álláspontját. Ő nem foglalkozik azzal, hogy a magyar vér sem tiszta, hiába mondtam, hogy nekem legalább ötféle felmenőm van, az kit érdekel. Az érvek hatástalanok, mert ő zsigeri szinten éli az életét, úgy reagál mindenre, mint egy egér, akit bökdösnek. Csak állati reakciókat ad valamire, amit tapasztal. Téves következtetéseket von le valamiből, amit nem vizsgált meg alaposan. Én meg nem következtetgetek, hanem élek, és esélyt adok bárkinek. Soha nem érthetjük meg egymást. Ezért felesleges vele beszélgetni. Bár érdekes lenne kideríteni, honnan vannak a gondolatai, de sajnos nem fogjuk megtudni.

Na, örülök, hogy segíthettem. :)

2015. júl. 18. 14:00
 60/67 A kérdező kommentje:
Koszonom utolso.Nalad van a pont.Tenyleg nem erti meg ezt a kerdeskort,csak altalanossagban szajkozza az allaspontjat.Minden rasszban van jo v.rossz ember,nem lehet altalanossagban beszelni egy nepcsoportbol.
2015. júl. 19. 21:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!