Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Cigány férfiak! Ti tartottatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cigány férfiak! Ti tartottatok/tartatok magyar nőt szeretőnek? Milyenek a magyar nők az ágyban?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok,hogy a magyar nők milyenek az ágyban.Tüzesek?Aktívak?Passzívak?Véleményeket és tapasztalatokat szeretnék.Köszi.

2015. júl. 1. 15:03
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim válasza:
46%

Orult a szivetek mi????ki irhatatok magatokbol a raszizmust !a kerdesre egyetlen egy valaszolo adott valaszt.erre meg van az eszetek meg vtok halva a politikaert meg a fajgyuloletert ,

Az en velemenyem:

Tok mindegy hogy magyar vagy cigany ferfi/no,ugyan ugy megy a szex az agyban sot kebzeljetek ugyanugy esznek,isznak,sot kebzeljetek meg szarni hugyozni is szoktak es ra adasul meg pislogni is szoktak es igy tovabb,soha ne nez meg mast foleg ne torj palcat a feje felett barmilyen nemzetiseg is legyen !,mert!nem iamered nem latsz az eletebe es mikor megfogantunk a hasban nem kwrdezte senki meg hogy te vilagra szeretnel joni?jaa es bar hogy is megy a duma ki milyen mind egy helyre fogunk kerulni ha eljon az ido.

2015. júl. 2. 21:31
 22/67 A kérdező kommentje:
Koszonom h kezdunk vegre a kerdesre visszakanyarodni.Igen azt en sem ertem hogy miert kell a rasszizmust idekeverni amikor az eredeti tema a szereto szex kategoriaban.Tenyleg olyan elkeserito hogy az emberek nem kepesek meglenni egymas mellett gyulolkodes nelkul.
2015. júl. 2. 22:43
 23/67 anonim ***** válasza:
81%
A másik érdekes oximoron a kérdésben a "cigány férfiak". :D Nem tudom... te láttál már ilyet? Én még csak nem is hallottam ilyenről.
2015. júl. 2. 22:48
 24/67 anonim ***** válasza:
79%

Van összefüggés a származás és a szexuális éhség valamint a "képesség" között.

Volt pàr magyar barátnőm...szerintem semmi panasz, bár a legtöbbjük nem annyira éli magát bele az orális érzetekbe(SAJÁT TAPASZTALAT) Volt egyszer egy kínai nőm is....sokadjàra is olyan, mintha egy szűzzel lennél :) Volt egy Urugay-i! "párom" semmi extra...jelenlegi-reményeim szerint utolsó-barátnőm, pedig egy ukrán fenevad :) Én nem tudom, hogy minden ukrán ugyanolyan e, mint az én párom, de ha igen, akkor egyértelműen oda tenném a voksot. 5 éve vagyunk együtt..ez se véletlen van így.

32/F

2015. júl. 3. 00:48
 25/67 anonim ***** válasza:
34%

Cigányokról azt mondják, eggyel édesebbek. És valóban. :D

Kérdező, rólam mondott már véleményt cigány férfi, de ide nem írom ki, mert belepirulna a telefon kijelzője. :D

2015. júl. 3. 07:47
 26/67 anonim ***** válasza:
85%

Nehéz lehet neked a démonaiddal. Pszichológus sokat segíthet. Komolyan. Nem normális, ahogy beszélsz. :/

2015. júl. 3. 12:14
 27/67 A kérdező kommentje:
Köszi a hasznos válaszokat :D
2015. júl. 3. 13:04
 28/67 A kérdező kommentje:
26-os csak kíváncsiságból.Te magyar vagy cigány lány vagy?
2015. júl. 3. 13:05
 29/67 anonim ***** válasza:
86%
Ez csak a természetes, eredetileg mindenkiben jelenlévő rasszizmus, amit belőlem még nem sikerült kiölnie az agymosó médiának. :)
2015. júl. 3. 13:11
 30/67 anonim ***** válasza:
48%

Lol. Mocskos, igénytelen k**anak nevezel bárkit egyetlen mondata alapján. Az milyen természetes és egészséges. De nem megyek bele a játékodba, nem kezdek magyarázkodni, küzdj meg magad a saját korlátaiddal.

Kérdező, mivel azt kérted, cigány férfiak mondjanak véleményt magyar nőkről - nyilván magyar vagyok. :) jó véleménnyel van amúgy rólam, csak ahogy megfogalmazta, hát az meglehetősen érzékletes. :)

2015. júl. 3. 14:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!