Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar lány vagyok. De a barátom roma. Szüleim nagyon ellenzik. Tiltanak yōle. Meg sem akarják ismerni. Igazabol igazi roma beszede van. Olykor ki is jön a vér. Szerintetek érdemes vele maradni?
Hatha neked tetszik az a fajta elet, amit ok elnek akkor nyugodtan maradj vele. Termeszetesen egyenrangu fel, itt soha nem leszel, csak egy budos magyar paraszt, akinek kuss a neve. Neha majd lekever, akar a gyerek(ek)elott, is akiket nagyon nem nevelhetsz ugy ahogy akarsz, mert a csalad mindig ott lesz a s*ggedben. Felkeszulhetsz par rendorsegi ugyre is, meg arra, hogy neha dozsoltok majd a penzben , neha pedig enni sem tudtok majd. Dolgozni, nagyon nem mehetsz, ha igen akkor is piti munkakat, mert az asszonynak otthon a helye. Ha esetleg meg mar annyira nem tetszenne a nagy cigany elet, hat sok sikert a tovabbiakban, mert ,hogy toluk nem szabadulsz, az is biztos.
Szoval ja, ahogy erzed....
Nézz meg youtube-on pár régi Mónika (Máúnika) show részt. Abból látod milyenné fogsz válni egy ilyen ember mellett. Van abban a műsorban jó sok fehér cigány is, akik nem vérbeliek, de a környezet miatt olyanná váltak.
Na meg a roma fiú a tulajdonának tekint, akkor nincs haverkodás, mással csetelés, mert elég agresszív a fajtájuk, náluk belefér egykét nevelő célzatú pofon.
Nekem van roma ismerősöm, de ő művelt és a családja is normális, rendes munkája van. De sajna az ilyen nagyon ritka.
Szerintem felejtsd el ezt a fiút, mert ahogy mondod ki jön belőle a vér, akkor milyen lehet a családja, ahol ezt tanulta... Hidd el a szüleid és mi is csak jót akarunk neked és egyszer még megköszönöd nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!