Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Cigány férfiak! Ti tartottatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cigány férfiak! Ti tartottatok/tartatok magyar nőt szeretőnek? Milyenek a magyar nők az ágyban?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok,hogy a magyar nők milyenek az ágyban.Tüzesek?Aktívak?Passzívak?Véleményeket és tapasztalatokat szeretnék.Köszi.

2015. júl. 1. 15:03
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
11%
Cigány férfi vagyok és a magyar nők a cigány nők nyomában sem érnek az ágyban! Nincs párjuk a cigány lányoknak!
2015. júl. 3. 17:03
 32/67 A kérdező kommentje:

kedves utolsó!Kifejetenéd bővebben a kommentedet?Miben jobbak a cigány nők a magyaroknál?Jobban cumiznak?aktívabbak?Sokkal tüzesebbek és vehemensebbek?Ez a spiritusz szerinted azért van,mert benne van a vérükben/véretekben vagy közületek is van aki "rosszabb/passzívabb".Ha igen,akkor milyen a jó és a rossz?Vagyis mit jelent az férfi szemszögéből hogy ez a nő ki*aszott jó az ágyban?

Köszönöm annak a magyar nőnek a válaszát,akinek fenséges volt a szexuális kapcsolata azzal cigány férfival. :)

2015. júl. 3. 17:33
 33/67 anonim ***** válasza:
19%
Nincs mit. (Még most is fenséges..)
2015. júl. 3. 17:37
 34/67 anonim ***** válasza:
73%

Látod, kedvesem? Ezért mondom, hogy igénytelen cigány vagy te magad is. :)

2015. júl. 3. 18:33
 35/67 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem a vérmérséklet is közre játszik benne, kevesebb a gátlás, nagyobb a szexuális étvágy. Szóval kérdező, ha jót akarsz magadnak, akkor szexpartnernek cigány lányt válassz :)
2015. júl. 3. 19:03
 36/67 anonim ***** válasza:
48%

Ha az igénytelenség, hogy élvezem a szexet valakivel, aki számomra totálisan mindegy, milyen rasszból kerül ki, akkor legyen, igénytelen vagyok. Egyébként tudomásom szerint egyetlen cigány felmenőm sincs, a hajam szőke, a bőröm fehér, a szemem kék. Ha viszont neked az igénytelenség=cigányság, akkor még ostobább vagy, mint eddig kinéztél. Mondjuk te már az első hozzászólásoddal elvágtad magad, csak én meg hülye vagyok, mert még mindig hiszek abban, hogy bármelyik ember fejlődhet, és segítséggel messzire juthat. Persze nem tőlem kell segítséget kérned. De valakitől tényleg nem ártana, félelmetes gondolataid vannak.

2015. júl. 3. 21:54
 37/67 anonim ***** válasza:
70%

Nem a hajszínedtől, meg a szép pár szemecskédtől leszel cigány. :) Habár, ahogy most itt előadod magad, kezdek egy cigányt jobban értékelni, mint téged. Nem lenézem a cigányokat, sőt, képzeld, egyáltalán nem is gyűlölöm őket, mint sokan. A cigányok nincsenek tudatában annak, hogy mit csinálnak. Egyszerűen csak tudom, hogy mennyit érnek és hova valók. Ez vonatkozik az összes többi rasszra is. Ennyi az egész.

Egy cigány viszont általában nem hagyja el a csoportot/csordát, amibe összeverődtek, főleg nem akkor, ha nincs semmi baj. Te viszont a rasszodon kívül keveredtél, az őseidnek évezredes örökségét és áldozatát vetted semmibe, ami gusztustalan, megvetendő, és egy normális társadalomban, illetve a természetben bűncselekmény. Nincs rá mentség, mivel szabad akaratodból történt.

A legnyugodtabb szívvel mondom; le sem köpnélek. Nem érsz annyit. :)

2015. júl. 3. 22:10
 38/67 anonim ***** válasza:
15%
Ja értem, most már értem a problémád. Soha életemben nem merült fel bennem, hogy bűnt követek el azzal, ha szeretkezem egy "nem fehér"(?) emberrel. Egy törökkel, angollal, olasszal is bűn amúgy? Meg egyébként vannak román, moldáv, szlovák, sváb felmenőim. Velük lehet? Vagy hogy? De ez komoly kérdés, tényleg választ várok rá. Semmi gúny, tényleg.
2015. júl. 3. 22:36
 39/67 anonim ***** válasza:
20%
A jó édes anyját az összes fajgyűlölő parasztnak!!!
2015. júl. 4. 17:39
 40/67 anonim ***** válasza:
47%
Utolsó te férfi vagy vagy nő? :)
2015. júl. 4. 19:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!