Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Cigány férfiak! Ti tartottatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cigány férfiak! Ti tartottatok/tartatok magyar nőt szeretőnek? Milyenek a magyar nők az ágyban?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok,hogy a magyar nők milyenek az ágyban.Tüzesek?Aktívak?Passzívak?Véleményeket és tapasztalatokat szeretnék.Köszi.

2015. júl. 1. 15:03
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 Draher ***** válasza:
22%

Engem most annak tartanak,és bár lelkileg nem teljesen egészséges nekem,de az együttlét minden másodpercét élvezem a cigány sráccal.

24/L

2015. júl. 5. 16:32
 42/67 anonim ***** válasza:
9%
Szia utolso a cigány pasik tényleg olyan jok az ágyban??
2015. júl. 6. 00:49
 43/67 Draher ***** válasza:
34%
Akivel nekem dolgom volt/van,ő igen. Nagyon is :) ;)
2015. júl. 6. 21:03
 44/67 A kérdező kommentje:
Draher.Mi nem egeszseges neked lelkileg?Az,hogy szereto vagy es nem feleseg vagy a tudat h cigany a srac?Egyebkent hany eves a pasid?Hol ismerted meg?
2015. júl. 6. 22:52
 45/67 Draher ***** válasza:
34%
Az nem egészséges,hogy szerető vagyok. A származásával a világon semmi bajom nincs. Egyébként neten ismerkedtünk meg,most lesz 23 éves.
2015. júl. 7. 19:33
 46/67 A kérdező kommentje:
Nem baj,ne érezd magad emiatt kevesebbnek!Élvezd vele az életet ameddig csak lehet.Sok boldogságot nektek!
2015. júl. 8. 17:01
 47/67 anonim ***** válasza:
67%
Ilyenkor sokszor megkérdőjelezem, hogy ez a valóság-e...
2015. júl. 9. 18:29
 48/67 anonim ***** válasza:
78%

Ja, de egy komoly, normális kérdésre már cseszel válaszolni. Amint értelmesen kéne beszélni, eléred a korlátaidat. Annyira jellemző.

2015. júl. 9. 19:02
 49/67 anonim ***** válasza:
73%

Látod? Pont ezért. Mit szólhatnék a témához, mikor egyeseknek teljesen normális, elfogadott az, hogy valaki "szerető", és még bátorítja is?

Leszarom, hogy szerinted ez helyes-e. Az a kérdés, hogy hogyan vitatkozol egy ilyen emberrel? Mit tudsz neki mondani? Akkora a sötétség, hogy még egy atomvillanás sem csiholná a legkisebb fényt sem... Pont úgy, mint ahogy az itt írogató magyar lányok fejében sem. Bár, rájuk már inkább veszteségként tekintek, mivel nem is lehet őket észhez téríteni, meg nem is kell.

2015. júl. 9. 22:56
 50/67 anonim ***** válasza:
18%
Nézd, amikor leírtad, hogy szerinted bűn nem "fajtádbélivel" szexelni, én komolyan meglepődtem, és tényleg érdekelt volna, hogy miért gondolod úgy, ahogy. Nem a szerető része, az jelen esetben mellékes, mert neked ugyanúgy égnek áll a hajad a cigány+magyar párosítástól, ha házasok, ha nem. Szóval én kérdeztem, mert érdekeltek a gondolataid, de arra már nem válaszoltál. Pedig tényleg kíváncsi lettem. Na mindegy, te is menthetetlen vagy.
2015. júl. 9. 23:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!