Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Cigány férfiak! Ti tartottatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cigány férfiak! Ti tartottatok/tartatok magyar nőt szeretőnek? Milyenek a magyar nők az ágyban?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok,hogy a magyar nők milyenek az ágyban.Tüzesek?Aktívak?Passzívak?Véleményeket és tapasztalatokat szeretnék.Köszi.

2015. júl. 1. 15:03
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
32%
A "görög" véletlen csúszott be, de ugyanúgy déli nép, a déli népek meg egyértelműen "temperamentumosak" az átlag parasztnak, szóval elfér az ott. :)
2015. júl. 1. 17:08
 12/67 A kérdező kommentje:

Jujj,de egymásnak ugrottatok,nem hittem volna hogy ez a kérdés ekkora port kavar...

8-as és 10-es válaszadó(k) már bocs,de miért lennének alul-művelt, értelmi képességeikben korlátolt, retardált, félrenevelt, személyiségzavaros állatok? Épp mint a nigg€rek. Van közöttük ilyen is mint amiket felsoroltál,de azért én ismerek nem egy muzsikust,akik alapból művelt,magasan qualifikált családból jöttek,egyetemet, főiskolát végzett emberek.Van köztük tanár,szociálpedagógus,ügyvéd,pap,könyvelő,adminisztrátor stb.

A 9-essel értek egyet,mégpedig a heves temperamentumból kiindulva valószínű az ágyban is elég tüzesek.Az olaszok és egyáltalán a déli népcsoportokra is mondják ezt-általánosságban-de nyilván a cigányoknál sem mindenki ilyen.

Egyébként én ismerek egy olaszt,aki értelmiségi családból származik,nagyon gazdagok és éveken keresztül nagyon csúnyán hülyített egy magyar lányt.Eljegyezte,de esküvő,összeköltözés sehol...sőt eltitkolta még a gyerekét is a lány előtt.Pedig a lány kiutazgatott hozzá 1-1 hónapokra,ő lakást bérelt, a gyerekét meg addig lepasszolta a szüleinak.Úgyhogy ez a viselkedés éppoly infair,retardált,értelmi képességiben korlátolt,személyiségzavaros,mint szerinted a cigányok "többsége".

2015. júl. 1. 18:11
 13/67 anonim ***** válasza:
46%

na hat most egy fajgyulolovel en nem allok le vitatkozni. ez a te gondod.

viszont a magyarokat "alul-művelt, értelmi képességeikben korlátolt, retardált, félrenevelt, személyiségzavaros állatok. Épp mint a nigg€rek."-nek tartod? ha nem akkor meg logikus hogy ezek az allatok akikrol te beszelsz, masok az agyban mint a magyarok..:D tehat a kerdesnek van alapja ahogy mondtam.

2015. júl. 1. 18:41
 14/67 anonim ***** válasza:
29%

Kezdjük az elején.

A cigány népfajnak/rassznak nincsen önálló kultúrája. A cigányság a világ különböző pontjain adott kultúrához hasonul valamilyen szinten. Adott kultúra teremtő nép kultúrjával él, de annak egy csökkentett, elkorcsosított változatát képes saját maga reprodukálni. Miért? Mert a természet különböző értékű lényeket teremtett. Mindez megfigyelhető az állat/növényvilágban is.

Cigány ügyész/jogász/stb., "magasan kvalifikált" illető. Mint mondtam, az őket körülvevő kultúrához hasonulnak. Egy cigány, aki több száz éve Magyarországon él, látja, hogy hogyan élnek a magyarok. Látja, hogy ha egyetemet végez, akkor lesz pénze (akár törvényes úton is ;) ). Ezért megteszi azt, ami szükséges ahhoz, hogy elvégezhesse az egyetemet. Hogyan? Megfigyeli, hogy mit csinálnak azok, akik elvégzik. Aztán megfigyeli, hogy mit kell csinálnia egy sikeres dolgozónak, és lemásolja. Nem azért csinálja, mert ezzel a társadalmat, népet, államot szolgálja (hiszen eleve nem is ezért ment oda) - ezek tökéletesen idegen fogalmak tőle. Nem érti a célját, lényegét, hasznosságát, csak csinálja, mert pozitív visszajelzést kap (pénz, dicséret, stb.).

Ugyanerre tökéletesen képes egy kutya, egy majom, sőt, igazából ezt a primitív folyamatot (szükséglet - alkalmazkodás - jutalom) bizonyos baktériumok is elvégzik.

Innentől kezdve, a cigány nem lesz varázsütésszerűen magyar, egy állampolgárság, egy végzettség, egy asszimilációs folyamat vagy felvett viselkedési forma által. Sőt; ha fejen állva köpködi a szotyit, hallgatja a cigányzajt és a szókincse a névmásoknál és káromkodásoknál két szóval tovább terjed... nos, akkor is cigány marad.

Az, hogy felhozol egy olasz férfit ellenpéldának, semmit nem bizonyít. Soha nem állítottam, hogy az általam felsorolt tulajdonságok lekorlátozódnak CSAK a cigányságra, vagy bármilyen más alacsonyabb értékű embertömegre/csoportra. Ugyanakkor, hogy a fehér emberek közt miért terjed egyre inkább az ilyen alacsonyabb értékű népek viselkedése, az már egy másik, nagyon hosszú történet, ami nem is egészen kapcsolódik ide.

"viszont a magyarokat "alul-művelt, értelmi képességeikben korlátolt, retardált, félrenevelt, személyiségzavaros állatok. Épp mint a nigg€rek."-nek tartod? ha nem akkor meg logikus hogy ezek az allatok akikrol te beszelsz, masok az agyban mint a magyarok..:D tehat a kerdesnek van alapja ahogy mondtam."

1. A felsorolt tulajdonságokkal rendelkező cigánnyal/lénnyel szexelni szerény véleményem szerint betegség.

2. Ha valaki mégis erre vágyik, nyugodtan használja a kutyáját/kecskéjét, sokkal kifinomultabb ízléssel van megáldva, mint egy cigány, és a családtól, vagy a késeléstől sem kell tartani. :)

Ugyanakkor, mint mondtam, ezek a tulajdonságok nem korlátozódnak le a cigányságra - sajnos -, ezért szinte minden népben találhatsz olyan elemeket (bizonyos társadalmi, műveltségi, IQ szint/réteg alatt), akiknek annyi szexuális kultúrája van, mint egy cigánynak.

Tehát a kérdésnek továbbra sincs értelme.

2015. júl. 1. 19:38
 15/67 anonim ***** válasza:
26%
am a cigány is magyar... ezt csak úgy hozzáteszem
2015. júl. 1. 20:00
 16/67 anonim ***** válasza:
51%
Meg az eszkimó is. Meg a koreai.
2015. júl. 1. 20:02
 17/67 anonim ***** válasza:
41%
Mindenki magyar!
2015. júl. 1. 20:04
 18/67 A kérdező kommentje:
Milyen jó,hogy valójában senki nem a kérdésre válaszolt...arra lettem volna kíváncsi hogy azok a cigány férfiak akik tartottak vagy jelenleg is tartanak magyar(nem cigány) szeretőt,mi a tapasztalatuk.Ehhez képest szerintem 1 cigány származású ember sem válaszolt,hanem jött a rasszizmus,utálat stb.
2015. júl. 2. 12:12
 19/67 anonim ***** válasza:
38%
Egy 10-es skálán a cigány csajok kb 8-9, a magyarok 6-7 az ágyban. Kicsit túlértékeltek a magyar nők sztem.
2015. júl. 2. 18:05
 20/67 anonim ***** válasza:
70%

Egy dolgot felejtett el mindenki, mégpedig azt hogy a cigányok Indiából származnak. Közük nincs az olasz és a spanyol emberekhez sem legalább is belsőleg.

A cigány meg egyértelműen nem magyar.

Hogy is lenne mikor más a származása, kultúrája, nyelve, bőrszíne, szemszíne, hajszíne.

Most gondoljatok bele, ha évszázadok óta csak cigánnyal párosodik a másik cigány, akkor az 600 év múlva ugyan úgy cigány lesz.

2015. júl. 2. 19:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!