Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Nők és Férfiak! Ti állítotok-e fel valamilyen morális különbséget a férfi/női megcsalás között? Hozzáadtok-e a kérdéshez egyfajta személyes meglátáson alapuló kettős mércét? Valamint mi a véleményetek a többnejűségről, többférjűségről?
Természetesen bárki válaszolhat és elmondhatja meglátásait, a tizenéves fiúk/lányok is de azt hiszem egyértelmű miért főleg az érettebb korosztályt kérdezem.
Azt szeretném, ha a válaszaitokban érvekkel támasztanátok alá saját meglátásaitok, nem pedig csak pár szavas ítélkező választ írnátok, valamint a kérdés nem menjen át sem soviniszta, sem feminista elveket vakon ordibáló emberek cirkuszába.
Tehát, szerintetek van-e különbség a férfi és a női félrelépés között, ha nem akkor miért nem?
Tesztek-e különbséget azon poligám kapcsolatokban ahol egy nőnek van több férje vagy egy férfinak több felesége, melyik az elfogadhatóbb és miért?
Válaszaitokhoz kérlek írjátok oda a korotok és, hogy melyik nemet képviselitek.
Zavar az erdőben!
Szeretném ha megtisztelnél azzal, h elfogadod az általam nyújtott Napietus díjat!
Gratulálok!
(a veteránok tudják miről van szó)
Elnézést kérek mindenkitől, de nem olvastam el a tengernyi kommentet, úgyhogy pusztán a kérdésre válaszolok.
Személy szerint az a véleményem, hogy autentikus értelemben a párkapcsolat minden esetben monogám, vagy annak kéne lennie.
A férfi attól mert fajfenntartással magyarázná meg eme tettét, hogy félrelép, nem lehet elfogadható. Nem vagyunk állatok, hogy effajta ösztönökre támaszkodjunk.
Vannak olyan népek, vallások ahol bevett szokás a többnejűség, és sokan élnek így. Ez nem párkapcsolat, és a legtöbbje érdek házasság. El tudom fogadni, de élni nem tudnék így ahogyan ezek az emberek. Van egy sanda gyanúm-bár lehet, hogy valamilyen vallási alapra helyezték anno-hogy ezt ott sem nők találták ám ki.
Egy párkapcsolat az egy párról szól ami két személyt jelent nekem, és nem többet.
A nő részéről sem tolerálandóak a félrelépés, poligámia, vagy a több férfi párhuzamosan futtatott kapcsolatok.
Ha valakinek erre van igénye két dolgot tartok járható útnak:
-Keres valakit aki bevállalja a nyitott kapcsolatot, de akkor mind két fél nyíltan így él.
-Ha már megtette az egyik fél akkor szépen oda áll a párja elé elmondja és vállalja a következményeket, mert ettől felnőtt a felnőtt.
Tehát a megcsalás egyik fél részéről sem elfogadható, ha nem kell a másik akkor hagyjuk ott, hogy találhasson olyat aki megbecsüli. A poligámia...hát menjen olyan országba ahol ezt tolerálják. Bár-én nem vagyok habzó szájú feminista-de ezt elítélem. A nők bele vannak kényszerítve a férfiak meg élvezik ezt.
Zavar az erdőben és Urahara Kisuke nagyon jól megfogalmazták.
Undorítónak tartom a megcsalást, akár férfi, akár nő teszi. Ha elégedetlen a párjával, akkor legyen benne annyi, hogy elé áll és a szemébe mondja a problémáit, ne máshol keresse a boldogságot a másik háta mögött. Számomra teljesen elképzelhetetlen, hogy valaki ennyire érdektelen legyen a párjának titulált személlyel szemben. Hogy képesek egyesek magasról tenni rá, hogy ezzel mekkora fájdalmat lehet okozni?! De a legutálatosabb az, amikor a férfi természetesnek veszi a hűtlenségét, de ha a nője teszi ugyanezt, az már zavarja őt. Az ilyenektől hányingerem van.
A többférjűség és többnejűség is olyan, amit nem tudok elfogadni, nyilván mivel ide születtem, ahol az az elfogadott, hogy a házasság egy férfiből és egy nőből áll.
22/n
A megcsalásról nem gondolok semmit. Mindenki azt csinál amit akar. Nem tisztem ítélkezni. Csaltak már meg, én is csaltam. Nem volt közte semmi különbség.
A nők is tudnak csak azért félrek-rni, mert csak. És a pasik is tudnak félrek.rni, mert éreznek a másik nő iránt valamit, amit otthon nem kapnak meg. Tehát ilyen szempontból se más a két nem.
"De a legutálatosabb az, amikor a férfi természetesnek veszi a hűtlenségét, de ha a nője teszi ugyanezt, az már zavarja őt. Az ilyenektől hányingerem van. "
Ez viszont engem is zavar. Bárhol hallom, hogy egy pasi megcsalta a nőjét, akkor ő király, meg biztos dagadt, elhanyagolt a barátnője. De ha egy nő csal, akkor az csak is r*banc. Nem!! Mindkettő ugyanolyan.
A több férjes, több nejes kapcsolatokról sincs különösebben negatív véleményem. Egyszerűen csak nem érdekel. Ahol ez elfogadott, akkor elfogadott. Ennyi. Nálunk nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!