Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kedves Nők és Férfiak! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Nők és Férfiak! Ti állítotok-e fel valamilyen morális különbséget a férfi/női megcsalás között? Hozzáadtok-e a kérdéshez egyfajta személyes meglátáson alapuló kettős mércét? Valamint mi a véleményetek a többnejűségről, többférjűségről?

Figyelt kérdés

Természetesen bárki válaszolhat és elmondhatja meglátásait, a tizenéves fiúk/lányok is de azt hiszem egyértelmű miért főleg az érettebb korosztályt kérdezem.

Azt szeretném, ha a válaszaitokban érvekkel támasztanátok alá saját meglátásaitok, nem pedig csak pár szavas ítélkező választ írnátok, valamint a kérdés nem menjen át sem soviniszta, sem feminista elveket vakon ordibáló emberek cirkuszába.

Tehát, szerintetek van-e különbség a férfi és a női félrelépés között, ha nem akkor miért nem?

Tesztek-e különbséget azon poligám kapcsolatokban ahol egy nőnek van több férje vagy egy férfinak több felesége, melyik az elfogadhatóbb és miért?

Válaszaitokhoz kérlek írjátok oda a korotok és, hogy melyik nemet képviselitek.

2014. febr. 27. 10:52
 51/91 anonim ***** válasza:
100%
Tudjátok, eddig mi frusztrálta legjobban az utamba kerülő férfiakat? Az, hogy bárhogy is próbálkoztak, nem tudtak befűzni. Az a látványos frusztráció, tényleg úgy éreztem magam, mint egy idegen bolygón. Tényleg csak ebből áll az életük? Fűzni a csajt, nem áll kötélnek, látványosan megsértődni és dohogva elvonulni? Vagy talán az zavarta őket, hogy nem tudnak bevonni a kis párzási játékukba?
2014. febr. 27. 11:58
 52/91 anonim ***** válasza:

Zavar az erdőben!

Szeretném ha megtisztelnél azzal, h elfogadod az általam nyújtott Napietus díjat!

Gratulálok!

(a veteránok tudják miről van szó)

2014. febr. 27. 12:00
 53/91 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, menj haza és sírd magad álomba, mert nem tudsz minden csajt megdönteni! Engem legalábbis biztos nem!
2014. febr. 27. 12:02
 54/91 anonim ***** válasza:
100%
Hú, tényleg idegesíthet az titeket, hogy olyan nő is van a világon, aki nem vágja magát rögtön gerincre előtetek. Milyen kellemetlen, igaz?
2014. febr. 27. 12:04
 55/91 anonim ***** válasza:
100%

Elnézést kérek mindenkitől, de nem olvastam el a tengernyi kommentet, úgyhogy pusztán a kérdésre válaszolok.

Személy szerint az a véleményem, hogy autentikus értelemben a párkapcsolat minden esetben monogám, vagy annak kéne lennie.

A férfi attól mert fajfenntartással magyarázná meg eme tettét, hogy félrelép, nem lehet elfogadható. Nem vagyunk állatok, hogy effajta ösztönökre támaszkodjunk.

Vannak olyan népek, vallások ahol bevett szokás a többnejűség, és sokan élnek így. Ez nem párkapcsolat, és a legtöbbje érdek házasság. El tudom fogadni, de élni nem tudnék így ahogyan ezek az emberek. Van egy sanda gyanúm-bár lehet, hogy valamilyen vallási alapra helyezték anno-hogy ezt ott sem nők találták ám ki.

Egy párkapcsolat az egy párról szól ami két személyt jelent nekem, és nem többet.

A nő részéről sem tolerálandóak a félrelépés, poligámia, vagy a több férfi párhuzamosan futtatott kapcsolatok.

Ha valakinek erre van igénye két dolgot tartok járható útnak:

-Keres valakit aki bevállalja a nyitott kapcsolatot, de akkor mind két fél nyíltan így él.

-Ha már megtette az egyik fél akkor szépen oda áll a párja elé elmondja és vállalja a következményeket, mert ettől felnőtt a felnőtt.

Tehát a megcsalás egyik fél részéről sem elfogadható, ha nem kell a másik akkor hagyjuk ott, hogy találhasson olyat aki megbecsüli. A poligámia...hát menjen olyan országba ahol ezt tolerálják. Bár-én nem vagyok habzó szájú feminista-de ezt elítélem. A nők bele vannak kényszerítve a férfiak meg élvezik ezt.

2014. febr. 27. 12:06
 56/91 anonim ***** válasza:
# 55 engem ez csak akkor idegesít, ha szerettem :D
2014. febr. 27. 12:07
 57/91 Pain for Pleasure ***** válasza:
100%

Zavar az erdőben és Urahara Kisuke nagyon jól megfogalmazták.

Undorítónak tartom a megcsalást, akár férfi, akár nő teszi. Ha elégedetlen a párjával, akkor legyen benne annyi, hogy elé áll és a szemébe mondja a problémáit, ne máshol keresse a boldogságot a másik háta mögött. Számomra teljesen elképzelhetetlen, hogy valaki ennyire érdektelen legyen a párjának titulált személlyel szemben. Hogy képesek egyesek magasról tenni rá, hogy ezzel mekkora fájdalmat lehet okozni?! De a legutálatosabb az, amikor a férfi természetesnek veszi a hűtlenségét, de ha a nője teszi ugyanezt, az már zavarja őt. Az ilyenektől hányingerem van.

A többférjűség és többnejűség is olyan, amit nem tudok elfogadni, nyilván mivel ide születtem, ahol az az elfogadott, hogy a házasság egy férfiből és egy nőből áll.

22/n

2014. febr. 27. 12:26
 58/91 anonim ***** válasza:

A megcsalásról nem gondolok semmit. Mindenki azt csinál amit akar. Nem tisztem ítélkezni. Csaltak már meg, én is csaltam. Nem volt közte semmi különbség.

A nők is tudnak csak azért félrek-rni, mert csak. És a pasik is tudnak félrek.rni, mert éreznek a másik nő iránt valamit, amit otthon nem kapnak meg. Tehát ilyen szempontból se más a két nem.

"De a legutálatosabb az, amikor a férfi természetesnek veszi a hűtlenségét, de ha a nője teszi ugyanezt, az már zavarja őt. Az ilyenektől hányingerem van. "

Ez viszont engem is zavar. Bárhol hallom, hogy egy pasi megcsalta a nőjét, akkor ő király, meg biztos dagadt, elhanyagolt a barátnője. De ha egy nő csal, akkor az csak is r*banc. Nem!! Mindkettő ugyanolyan.

A több férjes, több nejes kapcsolatokról sincs különösebben negatív véleményem. Egyszerűen csak nem érdekel. Ahol ez elfogadott, akkor elfogadott. Ennyi. Nálunk nem...

2014. febr. 27. 12:32
 59/91 anonim ***** válasza:
Ja és 22/N
2014. febr. 27. 12:33
 60/91 anonim ***** válasza:
100%
Nem különbözik, és mindkettőt elítélem. Aki pedig biológiára, meg "nekem jár ez" dologra fogja, annak szíve joga, de kezdetektől fogva lefektetett játékszabályok vannak, amiket ennek tudatában nem kell betartani, de akkor kapcsolat sem kell. Aki ennek ellenére belemegy, és úgy csalja a meg a másikat, akinek így lelki megrázkódtatást okoz, nos az semmivel nem vét kevesebbet, mintha lopna, vagy csalna pénzel, csak éppen ezt nem bünteti a Btk., ennyi. Lehet vadászni, lehet össze-vissza kefélni (én is azt teszem), de nem kapcsolatban, mert nekem van annyi tartásom, hogy nem bántom meg a másikat. Ez alapvető emberi érték.
2014. febr. 27. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!