Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kedves Nők és Férfiak! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Nők és Férfiak! Ti állítotok-e fel valamilyen morális különbséget a férfi/női megcsalás között? Hozzáadtok-e a kérdéshez egyfajta személyes meglátáson alapuló kettős mércét? Valamint mi a véleményetek a többnejűségről, többférjűségről?

Figyelt kérdés

Természetesen bárki válaszolhat és elmondhatja meglátásait, a tizenéves fiúk/lányok is de azt hiszem egyértelmű miért főleg az érettebb korosztályt kérdezem.

Azt szeretném, ha a válaszaitokban érvekkel támasztanátok alá saját meglátásaitok, nem pedig csak pár szavas ítélkező választ írnátok, valamint a kérdés nem menjen át sem soviniszta, sem feminista elveket vakon ordibáló emberek cirkuszába.

Tehát, szerintetek van-e különbség a férfi és a női félrelépés között, ha nem akkor miért nem?

Tesztek-e különbséget azon poligám kapcsolatokban ahol egy nőnek van több férje vagy egy férfinak több felesége, melyik az elfogadhatóbb és miért?

Válaszaitokhoz kérlek írjátok oda a korotok és, hogy melyik nemet képviselitek.

2014. febr. 27. 10:52
 31/91 anonim ***** válasza:

Bár én csak egy kis oltásnak szántam az egészet, mert magam is elutasítom a megcsalást a szó klasszikus értelmében véve, de nálad más a szitu.

"Nem csaltak meg, mert már akkor Föld körüli pályára helyeztem az illetőt, mikor láttam, hogy csak tetszik neki a csaj."

Tehát eleve nem bíztál meg a párodban. Tudod nem csak egy embert látunk ám szépnek. HA azt fogod állítani, hogy a párodon kívül más férfit meg sem néztél, hogy de jóképű, de jól áll a ruhája, vagy bármi ami neked akár külsőleg akár emberileg tetszetős, szimpatikus, azt nem fogom elhinni, mert kizárt, hogy a többi férfira körülötted abban az értelemben, hogy "férfi" megvakultál volna és teljesen rezisztenssé váltál volna.

Tehát te nem bíztál a párodban. Kérdés a bizalmatlanság miből fakadt? Nekem volt olyan barátnőm aki előtt ha egy lányt megdicsértem, hogy csinos egyből jött a veszekedés a vita, hogy akkor menjek dugjam meg, hagyjam őt a francba, mert ő egy szar, csúf (egyébként is sokat szidta magát, hogy ő de ronda, miközben bomba jó nő volt, életemben olyan gyönyörű lánnyal nem voltam még együtt). Tehát erős önbizalomhiánya volt és hamis önképe. Szépnek akarta magát érezni, de nem látta magát annak, viszont azt sem tudta elviselni hogy ha valaki szebb volt nála. Persze szebb nem, sokkal inkább másabb lányok léteztek csak mellette, de ő egyből fújt rájuk. Komoly frusztráció eredménye az ilyen és ezt vélem felfedezni a vehemenciádban és a kommentedben is.

2014. febr. 27. 11:24
 32/91 anonim ***** válasza:
És ha a terhes feleségét megfertőzi valami szép kis STD-vel, beteg lesz a gyerek, akkor persze otthagyja, mint a pasik többsége, mert az már nem buli?
2014. febr. 27. 11:25
 33/91 anonim ***** válasza:
Onnan fakadt a bizalmatlanság, hogy mondták nekem a haverjai, hogy randiztak, és már azt hitték, hogy szakított velem, mert teljesen olyan volt, mintha már járnának. Akkor még nem feküdt le vele, de hát abba az irányba tartottak a dolgok.
2014. febr. 27. 11:27
 34/91 anonim ***** válasza:
0%

Jól van zavar az erdőben nem kell a rizsa.

Pont az ilyen állandóan okoskodó, vergődő nők szoktak mindig félrelépni a környezetemben, mint te.....

2014. febr. 27. 11:28
 35/91 A kérdező kommentje:

Olyan nincs, hogy nem tartja meg a gyereket.

Amelyik nő szexel akkor vállalja a felelősséget. Ha nem akar gyereket ne is szexeljen vagy védje be magát duplán.

Habár erkölcsi szempontból nincs bajom az abortusszal de az egy másik kérdés.

Ám abszolút félreértettétek a kérdésem.

Én itt a 2 ideológia mögötti egyéni morális nézőpontokra és meglátásokra, érvekre voltam kíváncsi nem pedig saját tapasztalatokra.

De akkor térjünk át a poligámiára. Szóval állítotok-e valamilyen különbséget aközött, hogy egy nőnek több férje van vagy egy férfinak több felesége? Ezt is ugyanúgy kezelitek?

Esetleg nem is fontos házasságig elmenni, elég annyi, hogy egy férfi egyszerre több nővel folytat szexuális kapcsolatot és fordítva úgy, hogy MINDEN közreműködő fél tisztában van a helyzettel, tehát megcsalásról szó sincs.

Röviden összefoglalva, férfihárem vagy nőihárem, melyik az emészthetőbb?

2014. febr. 27. 11:31
 36/91 anonim ***** válasza:
23%

30+diplomás, sportos F

Ez tök releváns volt ide. De tényleg.

Diplomám van, kettő is, veled egy korú és azt mondom, hogy a monogámia egészségtelen dolog. Csak frusztrációt szül. Ha valaki képes csak egy emberrel szexelni egész életében tegye, szíve joga. De az emberek többségére nem igaz ez. Ez csak egy az elmúlt 2000 évben ránk kényszerített ideológiai hülyeség.

Nincsenek monogám lények a világban. Körül kéne nézni. ez az ember magára erőltetett hülyesége. Szerintem mi direkt szarul akarunk élni.

37/91 anonim ***** válasza:

Nem érzek különbséget a nemek közt megcsalás szempontjából, a megcsalás az megcsalás. Nekem nem igazán férne bele egy kapcsolatba, mert inkább a problémák megbeszélésének, megoldásának a híve vagyok, vagy ha nincs rá esély, akkor a kapcsolat befejezésének.

Talán több évtizedes, amúgy jól működő kapcsolatban egy botlást meg tudnék bocsátani, de biztos nehezen és elég nagy törést okozna.

A többnejűséget, többférjűséget, nyitott kapcsolatot nem nekem találták ki, nagyon monogám típus vagyok és a meghitt, szoros lelki kapcsolatok híve két ember közt.

35/N

38/91 anonim ***** válasza:
37-es: De akkor legyen annyi gerinced, hogy felvállalod a párod előtt ezt az álláspontot, és megadod neki a lehetőséget, hogy vagy együttéljen ezzel, vagy keressen magának mást.
2014. febr. 27. 11:34
 39/91 anonim ***** válasza:
15%

"Onnan fakadt a bizalmatlanság, hogy mondták nekem a haverjai, hogy randiztak, és már azt hitték, hogy szakított velem, mert teljesen olyan volt, mintha már járnának. Akkor még nem feküdt le vele, de hát abba az irányba tartottak a dolgok."

Tehát megcsalt. A megcsalás nem csak az ordenáré félrekúrást jelenti. Ők randiztak, már alakult az új kapcsolata. És gyanítom nem csak dugni akarta volna, vagy nem rizikózik (és akkor le sem bukik).

Tehát megcsaltak de még ezt sem vagy hajlandó kimondani, mert ennyire frusztrál a dolog. Ezért vagy ilyen feszült a témával kapcsolatban.

egy német házaspár pl. swinger klubban ünnepelte az 50. évfordulóját.

Ők rendszeresen kb fél évente eljártak swinger klubba. ÉS nem csak nézték, csinálták is másokkal. Néha egy egy párcsere is volt baráti házaspárokkal.

Ez csak szex, meg barátság. Gyerekük csak egymástól volt, egymást szerették, egymással akartak élni, de a szexet másokkal is élvezték. Fontos, hogy azt is EGYÜTT, nem külön külön mellékutakon. De ők megélték az ösztöneiket. Mert ez ösztönös. Nem elfojtották. Eredmény. Tartó, őszinte és a 70-es éveikben is aktív szexualitással fűszerezett párkapcsolat. Lehet így is. És így nincs féltékenység, megcsalás. Csak a tiszta élvezet.

2014. febr. 27. 11:35
 40/91 anonim ***** válasza:

az ember is,étlődő monogámiara van kitalálva. ezt mondja a tudomány. nem csak félrelépésre. ezek stratégiák

két diplomával ezt tudhatnád

2014. febr. 27. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!