Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy hazudozós és titkolózós típusú ember minden esetben csalfa?
Nem, de mégis.
Az exem mindenben hazudott és később kiderült hogy meglopta az anyját. De soha nem csalt meg. Visszagondolva próbálkozott ő, közös barátaink sokat mondtàk hogy randizgat, ismerkedik. De én nem hittem nekik, sajnos sokkal össze is vesztem miatta. Mint kideült később, tényleg így volt. Csak azért nem csalt meg mert rajtam kívül senkinek nem kellett.
# 6:
Akkor bizony ő is olyan, mint az exem. A volt barátnőm rengeteget hazudott mindenkinek, lopott és csalt állandóan; olyan volt, mint egy fehér cigány. Aztán a kapcsolatunk elején ment a süketelés, hogy engem soha nem csalna meg, soha nem árulna el, mégis megtette, elég nagy mennyiségű szeretőt tartott mellettem. (Sőt, sokszor arról is kamuzott nekem, hogy merre járt, hova ment)
Úgyhogy szerintem hagyd őt a fenébe. # 1 válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!