Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek egy hazudozós és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy hazudozós és titkolózós típusú ember minden esetben csalfa?

Figyelt kérdés

2014. febr. 26. 13:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy igen.
2014. febr. 26. 13:09
 2/13 anonim ***** válasza:
Azok vagyunk.Na most döntsd el hazudok e kérdező.
2014. febr. 26. 13:17
 3/13 A kérdező kommentje:
valószínűleg igen, különben rendesen válaszoltál volna :D
2014. febr. 26. 13:22
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem, de mégis.

Az exem mindenben hazudott és később kiderült hogy meglopta az anyját. De soha nem csalt meg. Visszagondolva próbálkozott ő, közös barátaink sokat mondtàk hogy randizgat, ismerkedik. De én nem hittem nekik, sajnos sokkal össze is vesztem miatta. Mint kideült később, tényleg így volt. Csak azért nem csalt meg mert rajtam kívül senkinek nem kellett.

2014. febr. 26. 13:23
 5/13 anonim ***** válasza:
Attól függ, miben titkolózik és kik előtt. Nem biztos, hogy összefügg a megcsalással.
2014. febr. 26. 13:27
 6/13 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat. :) hát, azt tudom, hogy az anyjának kb. mindenben hazudik. szóval gondolom, hogy ő azért nem mond neki igazat, mert akkor elkerüli a konfliktusokat. nekem általában nem szokta mondani, hogy kivel beszélget, de engem állandóan ellenőriz. eddig egyszer volt olyan, hogy észrevettem volna, hogy előttem is titkolózik. egy koncertre akarnak elmenni külföldön, de nekem még említést sem tett róla.
2014. febr. 26. 13:33
 7/13 anonim ***** válasza:

# 6:

Akkor bizony ő is olyan, mint az exem. A volt barátnőm rengeteget hazudott mindenkinek, lopott és csalt állandóan; olyan volt, mint egy fehér cigány. Aztán a kapcsolatunk elején ment a süketelés, hogy engem soha nem csalna meg, soha nem árulna el, mégis megtette, elég nagy mennyiségű szeretőt tartott mellettem. (Sőt, sokszor arról is kamuzott nekem, hogy merre járt, hova ment)

Úgyhogy szerintem hagyd őt a fenébe. # 1 válaszoló voltam.

2014. febr. 26. 13:40
 8/13 anonim ***** válasza:
mindegy. hazudik
2014. febr. 26. 13:40
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha neked is hazudozik, akkor eleve nem hiszem, hogy sok értelme van a kapcsolatnak attól függetlenül, hogy megcsal, vagy sem.
2014. febr. 26. 13:41
 10/13 A kérdező kommentje:
én még nem kaptam hazugságon, csak ezt az egy dolgot nem mondta nekem eddig, és lehet, hogy azért, mert nem biztos az egész.
2014. febr. 26. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!