Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Nők és Férfiak! Ti állítotok-e fel valamilyen morális különbséget a férfi/női megcsalás között? Hozzáadtok-e a kérdéshez egyfajta személyes meglátáson alapuló kettős mércét? Valamint mi a véleményetek a többnejűségről, többférjűségről?
Természetesen bárki válaszolhat és elmondhatja meglátásait, a tizenéves fiúk/lányok is de azt hiszem egyértelmű miért főleg az érettebb korosztályt kérdezem.
Azt szeretném, ha a válaszaitokban érvekkel támasztanátok alá saját meglátásaitok, nem pedig csak pár szavas ítélkező választ írnátok, valamint a kérdés nem menjen át sem soviniszta, sem feminista elveket vakon ordibáló emberek cirkuszába.
Tehát, szerintetek van-e különbség a férfi és a női félrelépés között, ha nem akkor miért nem?
Tesztek-e különbséget azon poligám kapcsolatokban ahol egy nőnek van több férje vagy egy férfinak több felesége, melyik az elfogadhatóbb és miért?
Válaszaitokhoz kérlek írjátok oda a korotok és, hogy melyik nemet képviselitek.
Nem.
Mondjuk azt felet jobban elítélem amelyik rámászik arra akinek már van párja.
Semmi különbség nincs, a megcsaló nő és a megcsaló férfi is átveri a másikat. A nők általában arra hivatkoznak, hogy nem érzik úgy, hogy szeretik őket, a férfiak a vadászösztönre. De igazából mendkét kifogás bullshit. Ha nem jó nekem már a kapcsolatban/házasságban, akkor kilépek, ha nem tudom magamon tartani a gatyát, akkor meg inkább élek kötelezettségektől mentes életet, vagy az elejétől deklaráltan nyílt párkapcsolatot. Nem fer a másikat átverni, és minden esetben döntés kérdése. Mért nem döntenek úgy, hogy nem teszik meg?
27/N
nincs semmi eltérés, ezt nem tudom érvelni mert nincs mit. ember = ember. gének, ösztönök nem érdekelnek, ölni sem szabad indulatból
több partner több gond
30+F
Az öreg székely bácsi is megmondta.
"Ha a csimmámmal trágyába lépek, azt csak le kő mosni, de ha a csimmámba belefolyik a trágyalé azt dobhatom ki a p.i.c.s.ába."
Szerintem elég egyértelmű.
Nem hiszem,hogy lenne különbség, hisz a megcsalás az megcsalás. Lehet rá remek oka az embernek de az én nézeteim szerint ez a viselkedés nem tisztességes. Ha már felmerül egy emberben,hogy félrelép akkor zárja le azt a kapcsolatot ami nem működik és szabad a pálya. Hisz egykor jobb esetben szerette a párját ennyit csak megérdemel,hogy nem alázza meg.
A többnejűség vagy férjűség már más tészta. Ugye van ahol ez elfogadott, csak nem Magyarországon. Mi még úgy lettünk nevelve,hogy úgy normális,hogy van egy férj és egy feleség, ez a normális felfogás. De változnak az emberek és van akinek belefér a több szereplős felállás. Ezt mindenki maga dönti el.
És még hiszek az 1-1-es felállásban. Szerintem a többen együtt még több problémát jelenthet.
Jó, hogy nem érted a hasonlatot, meg a metaforát.
A szitut gondold már végig agyas gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!