Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulajdonképpen mi a baj a megcsalással?
Lehet, hogy furcsán hangzik kérdésem, ezért kifejtem.
Véleményem szerint úgyis megtörténik a dolog, ha akarja a két bűnös. Továbbá én úgy látom, hogy attól még szeretheti a megcsaló fél a párját, "egyszerűen" csak késztetést érzett tettére (persze az a tényező, hogy nem tudott nemet mondani, még nem mentesíti). Az ember lehet boldog egy hűtlen ember mellett is, ha nem derül ki a megcsalás, magyarul amiről nem tudunk, az nem fáj...
Olvastam már olyan kommenteket is, hogy ha megcsalta egy ember a párját, akkor legyen már olyan gerinces és mondja el a tettét annak. Azonban ha nem mondaná el, lehet, hogy még hosszú évekig élhetnének együtt boldogan, nem?
Fő ismerem már a legtöbb választ, pl. mert nem szeretek osztozkodni, nincs még egy embernek helye a kapcsolatban stb. Inkább a leírásomra reagáljatok, kulturáltan.
10-es vagyok. Csak annyi a probléma, hogy én hiszek abban, hogy egyszer egy ilyen férfi/nő hibázni fog és minden kiderül. Lehet 2 hónap múlva, lehet 10 év múlva, teljesen mindegy. Eszméletlenül ritka az, amikor valaki úgy hal meg, hogy sosem tudta meg, hogy a párja mit művelt a háta mögött.
Szerintem akit évek óta csalnak, annak ha kézzelfogható bizonyítékai nincsenek is, azért érzi a lelke mélyén... Azt a fájdalmat viszont SENKI, de SENKI nem érdemli meg!!
Miért lenne baj a hozzáállásommal azért, mert más?
Fiktív amúgy a helyzet.
A megcsalás egyenlő a titkolózással, én így látom. Egy szóval sem állítottam, hogy jó és elfogadott dolog.
Ha eleve úgy indul a kapcsolatod, hogy a mással való együttlét belefér nektek akkor nincs ezzel semmi gond. Ha a másik tud a dologról és áldását adja akkor nincs ezzel semmi gond. Neked ilyen kapcsolat kéne.
Ha viszont folyamatosan megcsalod a hozzád hűséges párodat akkor az egy aljas szemét dolog és magadat sem tiszteled nemhogy a másik felet. Én képtelen lennék erre de hát ahány ember annyi féle. Még hozzá tenném, hogy nem egy olyan kapcsolatot látok ahol megszokásból, gyerek, anyagi javak miatt maradnak csak együtt. Egy ilyen helyzetben valószínű támogatnám a nézőpontodat.
Ugye nem csak kényszerből támogatnád? Ugyanis nem vagyok annak híve, hogy csak a gyerekek miatt maradjanak együtt, mert sok ember nem fogja fel, hogy egy egészen kicsi gyerek is mit fel nem fog és megérez...
szoval, ha olyan jo színész a párod, hogy elhiteti veled, hogy csak te vagy neki, és boldogok vagytok, o is veled, akkor oké, nyugodtan dughat félre a hátad mogott, nyugodtan nézhet hulyének?
tudod barátnom ezt csinálja, nekunk meg elmeséli a kalandjait és a párját kirohogi a háta mogott.dehát neki a szemébe mosolyog és igy szivem ugy szivem van.lelkiismeret furdalása nincs, mert szerinte o nem tehet rola, hogy szar a párjával.mikor terhes lett , abba sem volt biztos hogy a pasijáé a gyerek.
de a pasija errol nem tud semmit. akkor ez így ok?
Az a helyzet szerintem, hogy az emberek legjava álszent a végletekig. Szinte minden ember életében legalább egyszer félrelép, de nagyon kevés vallja be. az, hogy ki miképpen reagál egy lehetőségre, csak akkor lehet megtudni, ha teljes biztonságban érzi magát, távol az övéitől. Ilyen helyzetben elenyésző az olyan ember, aki nemet mondana egy lehetőségre. Akár férfi, akár nő az illető. Nem vagyunk monogámok, sok embernek pedig egyszerűen szüksége van rá, hogy néha megtehesse mással is. Max. az olyan ember nem tenné meg, aki éppen halál szerelmes a másikba, de azokon kívül szinte mindenki.
az pedig, hogy "akkor hagyja el a párját!" Egy alkalmi kufirc kedvéért senki nem hagyja el a párját. megtörténik, de az arról szólt csak. Nem pedig arról, hogy akkor már ki is dobom a másikat.
Szerintem nem feltétlenül színészkedés. Mi van akkor, ha egyszer félrelépett a hölgy és megbánta tettét, ugyanúgy szereti a férjét mint a megcsalás előtt? A személyeskedésről pedig írtam már pár kommenttel korábban...
"Mert ha szeretne akkor meg se fordulna a fejében, hogy megcsaljon..."
Ez olyan biztos?
Ez korrekt. Bár sokan sértőnek fogják találni sajnos.
26-os vagyok, tobbszor félrelépett, tobb pasival.még terhesen is.
de gondolom így is rendben van, merthát a "párjával " van és ez a lényeg...pffff...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!