Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakit lebuktatsz a megcsalassal, szokásos hogy támadással védik magukat?

Figyelt kérdés

Tehát úgy néz ki , hogy a barátom mégcsak :/ és most eleraktam a telefont és megkérdeztem , hogy az az sms mi ? Erre , hogy o nem tudja, akkor , hogy azt a haverjanak lett kuldve nem is neki .. kiabálta , hogy hagyjam békén azután ketté törte a telefont , bele boxolt a falba közölte , hogy b@sszam meg és vissza feküdt aludni ..

Tény és való egy picit idegesítő lehettem , mert mondta h nemtudja , nem beszelt azzal a személyel erre en kontraztam , hogy de igen te is hivtad meg o is hívott.. akkor hogy a haverjat hívta erre én nem , tisztán olvasható ott a neved .. és ekkor tört ki ..

Szerintetek ? Mármint ti nektek ebből mi jönne le ?

Előre is köszi :)

2013. ápr. 13. 07:29
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
Igen, mindig támad az ilyen illető. Akinél az igazság, az nem támad, mert egyszerűen nem látja értelmét, mert tudja, hogy igaza van, és előbb-utóbb az igazság kiderül.
2013. ápr. 13. 07:31
 2/31 A kérdező kommentje:

akkor hogy a haverjat hívta -->

Mármint az sms ezo a baratom havaerjanak irt , ezt mondta de ez nem igaz mert az sms ezo név szerint kérdezte barátomat .. stb stb ..

2013. ápr. 13. 07:33
 3/31 anonim ***** válasza:

Szerintem tuti vaj van a fején.

Amúgy az ember ilyen,ha támadják,akkor egyből védekezik.

Ha csak kérdezel,nem kijelentesz,akkor nem veszi támadásnak és nem védekezvén könnyebben sarokba szorítható.

2013. ápr. 13. 07:33
 4/31 macskox77 ***** válasza:
Nekem is volt hasonló esetem a volt pasimmal,és ő is nagyon berágott rám,kiderült h megcsalt...szval nem akarlak elkeseriteni,de lehetséges h megcsal.Üljetek le higgadtan,és beszéljétek meg a dolgot.
2013. ápr. 13. 07:34
 5/31 A kérdező kommentje:
Mert engem ha valaki meg gyanúsít valamivel , en nem támadok vissza .. en az igazamat próbálom bebizonyítani .. de ez amit o lejátszott.. ketté törte a telefonját , de hogy minek :O
2013. ápr. 13. 07:34
 6/31 anonim ***** válasza:

"en az igazamat próbálom bebizonyítani'

Miért próbálod az igazadat bizonygatni, ha tudod, hogy nálad az igazság?

2013. ápr. 13. 07:38
 7/31 A kérdező kommentje:

En mindig is ilyen voltam .. ha barmivel megvadolnak en elmagyarazom , hogy nem az nem igaz .. és ha meg mindig nem hisznek nekem akkor bebizonyitom ..

Nemtudom miert .. de ezt csak írtam , hogy akkor sem tamadok meg török zuzok ..

2013. ápr. 13. 07:40
 8/31 anonim ***** válasza:

7 Felesleges bizonygatni bárki felé us azt, ami az igaz, és mivel te élted meg-tudod hogy igazad van. az hogy bárki bárkit megvezet és elhiszi-az ő dolga, és akkor is az ő dolga lesz, ha kiderül az igazad, és rájön, hogy átverték és felült bárminek is.

az ilyen reakciók(törés, zúzás, mindig a tehetetlen dühből adódik, mikor az illető tudja, hogy lebukott, ráadásul a hazugság mindig verbális agresszióba végződik, ha leleplezik, és tudja az illető, hogy nem tudja már kimosni magát).

2013. ápr. 13. 07:44
 9/31 A kérdező kommentje:

Rendben megfogadom a tanacsod , és ha bárki bármit is elhisz ami nem igaz akkor azt le sz@rom igazad van .. hittegesse akinek van rá ideje :)

És amit a kérdésre valaszoltal .. hat azt hittem kiirom ezt a kérdést és , hogy hu de okos leszek , de nem ! Most mi legyen a következő lepesem? Ezt azért meg atkene vele beszélni nem ? :/

Mondjuk tudni kell róla , hogy o egy ilyen idegbajos kis maki :D ha ideges mindig tör ( ezzel sosem volt bajom , ameddig nem az en dolgaim hát csinálja ) de úr isten erre nem számítottam :(

2013. ápr. 13. 07:48
 10/31 anonim ***** válasza:
9 Ez a pasi nem tiszta(amit tudsz is), az igazat nem fogod megtudni, ha tudsz igy vele élni tudsz, ha nem, és féltékenykedni fogsz/akarsz, akkor szerintem fejezd be ezt a kapcsolatot.
2013. ápr. 13. 07:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!