Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakit lebuktatsz a megcsalassal, szokásos hogy támadással védik magukat?
Tehát úgy néz ki , hogy a barátom mégcsak :/ és most eleraktam a telefont és megkérdeztem , hogy az az sms mi ? Erre , hogy o nem tudja, akkor , hogy azt a haverjanak lett kuldve nem is neki .. kiabálta , hogy hagyjam békén azután ketté törte a telefont , bele boxolt a falba közölte , hogy b@sszam meg és vissza feküdt aludni ..
Tény és való egy picit idegesítő lehettem , mert mondta h nemtudja , nem beszelt azzal a személyel erre en kontraztam , hogy de igen te is hivtad meg o is hívott.. akkor hogy a haverjat hívta erre én nem , tisztán olvasható ott a neved .. és ekkor tört ki ..
Szerintetek ? Mármint ti nektek ebből mi jönne le ?
Előre is köszi :)
akkor hogy a haverjat hívta -->
Mármint az sms ezo a baratom havaerjanak irt , ezt mondta de ez nem igaz mert az sms ezo név szerint kérdezte barátomat .. stb stb ..
Szerintem tuti vaj van a fején.
Amúgy az ember ilyen,ha támadják,akkor egyből védekezik.
Ha csak kérdezel,nem kijelentesz,akkor nem veszi támadásnak és nem védekezvén könnyebben sarokba szorítható.
"en az igazamat próbálom bebizonyítani'
Miért próbálod az igazadat bizonygatni, ha tudod, hogy nálad az igazság?
En mindig is ilyen voltam .. ha barmivel megvadolnak en elmagyarazom , hogy nem az nem igaz .. és ha meg mindig nem hisznek nekem akkor bebizonyitom ..
Nemtudom miert .. de ezt csak írtam , hogy akkor sem tamadok meg török zuzok ..
7 Felesleges bizonygatni bárki felé us azt, ami az igaz, és mivel te élted meg-tudod hogy igazad van. az hogy bárki bárkit megvezet és elhiszi-az ő dolga, és akkor is az ő dolga lesz, ha kiderül az igazad, és rájön, hogy átverték és felült bárminek is.
az ilyen reakciók(törés, zúzás, mindig a tehetetlen dühből adódik, mikor az illető tudja, hogy lebukott, ráadásul a hazugság mindig verbális agresszióba végződik, ha leleplezik, és tudja az illető, hogy nem tudja már kimosni magát).
Rendben megfogadom a tanacsod , és ha bárki bármit is elhisz ami nem igaz akkor azt le sz@rom igazad van .. hittegesse akinek van rá ideje :)
És amit a kérdésre valaszoltal .. hat azt hittem kiirom ezt a kérdést és , hogy hu de okos leszek , de nem ! Most mi legyen a következő lepesem? Ezt azért meg atkene vele beszélni nem ? :/
Mondjuk tudni kell róla , hogy o egy ilyen idegbajos kis maki :D ha ideges mindig tör ( ezzel sosem volt bajom , ameddig nem az en dolgaim hát csinálja ) de úr isten erre nem számítottam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!