Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakit lebuktatsz a megcsalassal, szokásos hogy támadással védik magukat?

Figyelt kérdés

Tehát úgy néz ki , hogy a barátom mégcsak :/ és most eleraktam a telefont és megkérdeztem , hogy az az sms mi ? Erre , hogy o nem tudja, akkor , hogy azt a haverjanak lett kuldve nem is neki .. kiabálta , hogy hagyjam békén azután ketté törte a telefont , bele boxolt a falba közölte , hogy b@sszam meg és vissza feküdt aludni ..

Tény és való egy picit idegesítő lehettem , mert mondta h nemtudja , nem beszelt azzal a személyel erre en kontraztam , hogy de igen te is hivtad meg o is hívott.. akkor hogy a haverjat hívta erre én nem , tisztán olvasható ott a neved .. és ekkor tört ki ..

Szerintetek ? Mármint ti nektek ebből mi jönne le ?

Előre is köszi :)

2013. ápr. 13. 07:29
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Jaja. Fiatal vagy, nem köt hozzá semmi, 18 évesen már

nagykorú vagy, gondolom van hova menned, de ne halogasd,

bármit is érzel iránta, ez jobb nem lesz....

2013. ápr. 13. 08:40
 22/31 anonim ***** válasza:
40%
Azért a támadás sokszor azért van, mert azért lett megcsalva az illető, mert nem foglalkozott eleget a párjával, nem adta meg neki, amire szüksége van. Szóval ha valakit megcsalnak, legelőször saját magában kellene szétnéznie!
2013. ápr. 13. 09:18
 23/31 anonim ***** válasza:

Jogos az utolsó:

Rá fog jönni a csaj, hogy ő a hibás: nem kellett volna

egy ilyen pasival szóbaállni, aki a falba állítja a bics-

kát... poénból!

2013. ápr. 13. 09:21
 24/31 anonim ***** válasza:
mi volt az sms-ben????:(
2013. ápr. 13. 09:48
 25/31 A kérdező kommentje:

Nem foglalkozók vele ? Hadd irjam le egy hetunket ..

Fozok neki , mosok plusz takaritok ( ez természetes ) bármikor amikor haza talál mosolyogva fogadom , beszélgetünk elvagyunk este maszirozas vagy szex előtt vagy után ( jó persze nem minden nap , de egy héten legalább 3-4 kap egy jó maszirozast . A szex sem olyan , hogy odavetem magam és egy darab fa vagyok akit folyton dugni kell 5 ből 4 szer en vagyok felül és jól meglovagolpm ( sosem panaszkodott )

Nem szoktam veszekedni vele , egyetlen egy dolog miatt szoktam szólni és megjegyezeseket tenni , arról hogy alig van velem ... Van hogy hazajön este 11 kor fent vagyunk 1 órát és megyünk aludni .. mindig dicser ezért sem értem , hogy miert csalhat meg.. a haverjainak is mindig mondja , hogy en vagyok a legjobb .. van , hogy felhívom , hogy merre jár mondja , hogy nemsokára itthon lesz de jön az egyik haverja egy picit akkor azokat kis nasit csinálni , sutok egy egyszerű sutit , stb..

Oké lehet , hogy nem tetszik neki valami , de hol marad a kommunikáció? Édes ezt ne mert nem tetszik vagy kérlek változtass ezen .. mint ahogy en ,, megkértem , hogy legyen tekintettel rám és tolson csak egy picivel több időt velem , nem mentem el keresni egy másik férfit amíg o nincs itthon !! Persze senki sem tökéletes , de ott van a szája ha bármi baja van..

2013. ápr. 13. 12:27
 26/31 anonim ***** válasza:

25 Még mindig nem tudod megérteni, hogy ennek a férfinek bármit csinálhatsz, ha a világ legtökéletesebb háziasszonya is vagy, akkor sincs benne feléd szikra. El van veled, de nem szeret.Ezt te érzed is és nem érted, hogy miért van az, hogy bármit megteszel, nem éred el amit akarsz. Pontosan ezért, mert a faszi nem szeret, csak elfogad, mert nincs más. Üres a kapcsolatotok.Érzelmileg, intellektuálisan, kommunikációsan. Szóval pőontosan a lényeg hiányzik, ami nem megvásárolható és nem pótólható semmivel.

Tényleg zárd le, mert innentől kezdve egyre mélyebbre fogtok csúszni és egyre több cirkusz lesz, amit egy okos ember kivéd és inkább lezár, hogy az emlékei ne sérüljenek.

2013. ápr. 13. 12:36
 27/31 A kérdező kommentje:

En most nem a nem lezarasrol beszélek csak elmagyaraztam az egyik kedves valaszolonak , hogy azért nem biztos , hogy en b@sztam el a kapcsolatot ..

Mindegy köszönöm szépen a válaszokat.. :) mindenkinek megy azért a zöld pacsi :) további szép napot

2013. ápr. 13. 12:39
 28/31 anonim ***** válasza:

Ezt gondolom ismered:

"Vehetsz házat, de otthont nem... Vehetsz ágyat, de álmot nem... Vehetsz órát, de időt nem... Vehetsz szexet, de szerelmet nem..."

2013. ápr. 13. 12:44
 29/31 keleme válasza:
Ez sztem még nem jelent semmit,sok jel mutathat megcsalásra.Ha túlzásba viszed a féltékenykedést jóhogy így reagál :D ha meg ennyire nem bízol benne zavard el!
2013. ápr. 15. 19:54
 30/31 anonim válasza:
Ugyan ebben a helyzetben vagyok...Ha valamit felhozok, hogy az mi. akkor rogton felkapja a vizet es harit. :/ mindig addig kuzd az 'igazaert ' amig azt nem mondom NE HARAGUDJ. mert megunom a veszekedest.. meg mindig mondd valamit amitol nekem tamad lelkiismeretem.. akkor is mikor nekem van igazam...:/
2013. ápr. 17. 15:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!