Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, hogy álltok a megcsalá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogy álltok a megcsalással?

Figyelt kérdés
Statisztikai alapot gyűjtök, hogy mennyi a női megcsalás. A megcsalásba csak a szexuális aktus tartozik a kérdésen belül. Lehetőleg kérnék kort, mennyiséget (attól függetlenül, hogy hány barátotok volt) és valami indokot, ami kiváltotta belőletek, hogy megtegyétek. Legyetek szívesek minél többen írni. Előre is köszönöm!
2012. ápr. 3. 19:22
 1/4 anonim válasza:
Mindig exekkel csaltam meg az aktuálisat. Először érzelmi alapon, másodszor kizárólag szexuálisan, egyszerűen nem elégített ki. Persze megbántam mindkettőt, be is vallottam szakítottam még aznap! 19
2012. ápr. 3. 19:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem csaltam meg senkit. Szóval 0. Utólag azt mondom, hogy lett volna olyan, aki megérdemelte volna, és lett is volna kivel, de én a végletekig hűséges vagyok. Inkább szakítok, minthogy félrelépjek.

Belegondolva ismerőseim közül sem tudok olyat, aki megfelelne a te "elvárásaidnak". A megcsalás, mindig csak csókig ment el, amikről én tudok. Nem mintha, az semmis lenne, csak a te felmérésed feltételeinek értelmében.

Nem tudom mennyire lényegesek ezek az infók számodra, max nem veszed figyelembe.

21/l

2012. ápr. 3. 20:07
 3/4 anonim válasza:

Nem csaltam meg senkit és úgy gondolom, hogy a megcsalás nagyon unfair dolog... Ha már ott tartasz, hogy képes vagy más ágyába mászni, akkor vmi nagy baj van a kapcsolatotokkal, nem szabad hagyni idáig fajulni a dolgokat... Inkább szakítok vele előbb, de megcsalni... Olyan sebeket okozol a párodnak és magadnak is, amik egy életen át megmaradnak. És a kapcsolatotok többé már nem lehet a régi.

22/L

2012. ápr. 4. 17:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Még nem csaltam meg senkit. A legtöbb, ami történt, hogy szórakozóhelyen letaperoltak tánc közben, és undorítónak találtam azt is.
2012. ápr. 4. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!