Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakit lebuktatsz a megcsalassal, szokásos hogy támadással védik magukat?
Tehát úgy néz ki , hogy a barátom mégcsak :/ és most eleraktam a telefont és megkérdeztem , hogy az az sms mi ? Erre , hogy o nem tudja, akkor , hogy azt a haverjanak lett kuldve nem is neki .. kiabálta , hogy hagyjam békén azután ketté törte a telefont , bele boxolt a falba közölte , hogy b@sszam meg és vissza feküdt aludni ..
Tény és való egy picit idegesítő lehettem , mert mondta h nemtudja , nem beszelt azzal a személyel erre en kontraztam , hogy de igen te is hivtad meg o is hívott.. akkor hogy a haverjat hívta erre én nem , tisztán olvasható ott a neved .. és ekkor tört ki ..
Szerintetek ? Mármint ti nektek ebből mi jönne le ?
Előre is köszi :)
Te együtt vagy egy emberrel, aki eltört egy telefont és belebokszolt a falba?????
Cuccaid összepakol, csávó otthagy mint a szél - és ha legközelebb a kezed lesz az eltört, és a fejed, ahová bokszol? Ez egy agresszív barom, totálisan mindegy, hogy mire jött ki rajta. Csak rosszabb lesz. Örülj neki, hogy még most kiderült, és ott tudod hagyni.
Visszafekszik aludni? Hmmm....
Aki ártatlan, és megvádolják, nem alszik el :)
Egyébként pedig veheted készpénznek, hogy megcsalt. Ez
van. Nekem még a párom sem érhet a telefonomhoz, nemhogy
egy haver!
Ha nő lennék, megfognám magam, és úgy összepakolnék, ahogy
előttem is irták. Legközelebb te leszel a fal....
Ilyet ne várj...
Egyébként meg jobb bizonyíték? Véres fej, korházi számla,
ha majd legközelebb valamit megint elront, rajtad szépen
elveri.
Ne légy buta!
Remélem gyerek nincs még....
Meg nincs gyerek .. ezt meg senkinek sem modtam el , de egyszer fejbe akartam dobni egy sapkaval , erre a sapkaban benne volt egy bicska en meg nem tudtam és az szépen fejbe kolintotta.. erre en bocsi ,, nem láttam . O kinyitja és elkezdi kapargatni vele a tanyert és nem szól.. erre en ,tényleg nem láttam ne haragudj .. o meg uvolt , hogy lehetnek óvatosabb is , erre en hát nem kéne a sapkaba tenni ilyeneket erre eldobja a kést és a falba állt meg melettem 50 cm re.. en kiakadtan uvoktottem erre o , hogy nem akarta belém dobni , oda akarta ahová ment ..
En meg elhitten .. bár ezek szerint most hogy iigy vissza gondolok , simán belém is dobhatta volna :/
Mennyi idősek vagytok ?
Ez atomnemnormális. Akkor már el kellett volna jönnöd tőle!
De minden kommentem a saját véleményem, nem kell aszerint
cselekedni, nem vagyok jós, hogy biztosra tudjam a jövőt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!