Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakit lebuktatsz a megcsalassal, szokásos hogy támadással védik magukat?
Tehát úgy néz ki , hogy a barátom mégcsak :/ és most eleraktam a telefont és megkérdeztem , hogy az az sms mi ? Erre , hogy o nem tudja, akkor , hogy azt a haverjanak lett kuldve nem is neki .. kiabálta , hogy hagyjam békén azután ketté törte a telefont , bele boxolt a falba közölte , hogy b@sszam meg és vissza feküdt aludni ..
Tény és való egy picit idegesítő lehettem , mert mondta h nemtudja , nem beszelt azzal a személyel erre en kontraztam , hogy de igen te is hivtad meg o is hívott.. akkor hogy a haverjat hívta erre én nem , tisztán olvasható ott a neved .. és ekkor tört ki ..
Szerintetek ? Mármint ti nektek ebből mi jönne le ?
Előre is köszi :)
Az egyik volt pasim reagält igy.
Elkaptam töle valamilyen csunya betegseget, ami kb egy hetig tartott, be volt dagadva a nemi szervem.
Megkerdeztem töle, hogy esetleg volt e valaki mässal, erre dühös lett es azt mondta, hogy tuti hogy en voltam mässal es ha ezt megtudja megver.:D Erröl ennyit. Biztos hogy felrement, mert elötte nem volt ilyen problemäm soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!