Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kedves (30-45) Férfiak, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves (30-45) Férfiak, akkor tulajdonképpen mit szeretnétek?

Figyelt kérdés

futni, úszni járok (de klassz!), nyugodtan mehetsz sörözni, haverokkal lógni (nahát, el se hiszem), nem traktállak női picsogással, és nem viszlek vásárolni (hm, ez igen!), díjazod a humorom, nem hivatkozom fejfájásra, UTÁLOK veszekedni (király!), nem hívlak 2 percenként, nem bombázlak duzzogós sms-ekkel, nem ájulok el a szétdobált zokniktól, nem zavar ha stírölöd a nőket, őszintén elmondom a véleményem, akkor is, ha kellemetlen a téma.

DE

pár hónap után a humorom miért lesz=epés, csípős beszólások, a futás=mindig csak magammal törődök, nem hisztizem=velem már veszekedni sem lehet egy jót(???), nem nyomulok folyton=nehezemre esik, hogy többet hívjalak?

Szóval mi a megmerevedett, tarka, bocifarka lenne ideális?

2013. ápr. 7. 11:48
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Ehhh... Valakit nem szeretnek már...
2013. ápr. 7. 11:51
 2/25 anonim ***** válasza:
Van, akinek semmi nem jó. Hány éves vagy?
2013. ápr. 7. 11:53
 3/25 anonim ***** válasza:
Hát ez nekem nagyon tetszett:D
2013. ápr. 7. 11:53
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Petra édes, te úgy vagy tökéletes ahogy vagy. csók

De hogy mit szeretnék? Hát most így vasárnap dél felé járunk, egy finom ebédet, utána egy kis alvást, aztán egy tabuktól mentes, felszabadult szexet. A nap további részében de dönthetsz a programról.

2013. ápr. 7. 11:56
 5/25 anonim ***** válasza:
kezdett megszokássá válni, nem törődtök a kapcsolattal, ami sok mindenből áll, szerelem sincs már, max szeretitek egymást, változtatok mind a ketten, kezdett ellaposodni minden, változtatni kéne dolgokon N
2013. ápr. 7. 11:56
 6/25 anonim ***** válasza:

Fogadok egy csokiban, hogy nem ezeket a válaszokat várta!

:D

2013. ápr. 7. 12:05
 7/25 A kérdező kommentje:

:-))LOL és ikszdé!

Köszönöm a villámgyors reagálást, ha férfiként olvasnám magam, én is valami olyasmit írtam volna, hogy "mi van Petra, asszed te vagy a király?he?"

Na igen, bevallom töredelmesen vannak hibáim (de!de!tényleg!), amiket igyekszem minimalizálni több-kevesebb sikerrel, mégis valahogy olyan benyomásom van, ha alaposan magamba nézek, hogy nem várok el többet, mint amit magam is szívesen nyújtok, és teszek meg a másikért.

Amúgy azért ide írtam, mert nem volt "költői kérdés" rovat:-)

Tréfát félretéve:köszi mindenki véleményét!

2013. ápr. 7. 12:07
 8/25 anonim ***** válasza:
Meg ne változz:D A pasidat egyszerűen bosszantja, hogy nem olyan nő vagy, aki rajta csüng(átlag). De ha éles a szeme, akkor pont hogy észre veszi majd később, hogy micsoda kincs van a kezében:D
2013. ápr. 7. 12:16
 9/25 anonim ***** válasza:
Hát lehet, hogy szexistának tűnik a kérdés, de most már azt is elárulhatnád, hogy az ágyban milyen vagy drága Petra? (Mert bár lehet hogy soka lényegtelennek tekintik, de szerintem ez is releváns kérdés egy kapcsolatnál.)
2013. ápr. 7. 12:48
 10/25 A kérdező kommentje:

igen 9, szexista:-)

Ha azt írom, hogy egy fékezhetetlen, nimfomániás vadállat vagyok, aki nem tartózkodik a megkötözős játékoktól sem, akkor nyilván barokkos túlzásba estem, másrészt messziről jött ember...

Ha azt írom, hogy, hát igen , egy frigid, unalmas fadarab vagyok, akkor itt a hiba, pipa, mindenki mehet a dolgára.

Megpróbálva reálisan nézni, úgy vélem a kapcsolat megszakadásához nem ágybeli nehézségek vezettek.

A kérdésem nem kétségbeesésben fogalmazott, hisztérikus, női tépelődés. A megszólítással is azt szerettem volna érzékeltetni, hogy tisztelettel fordulván az ellenkező nemhez, vicces formába próbáltam burkolni egy szerintem sokakat érdeklő kérdést. Persze nem mindig jön össze, de semmi drámai színezetet nem kell adni ennek a mókának. Szerintem.

2013. ápr. 7. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!