Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves (30-45) Férfiak, akkor tulajdonképpen mit szeretnétek?
futni, úszni járok (de klassz!), nyugodtan mehetsz sörözni, haverokkal lógni (nahát, el se hiszem), nem traktállak női picsogással, és nem viszlek vásárolni (hm, ez igen!), díjazod a humorom, nem hivatkozom fejfájásra, UTÁLOK veszekedni (király!), nem hívlak 2 percenként, nem bombázlak duzzogós sms-ekkel, nem ájulok el a szétdobált zokniktól, nem zavar ha stírölöd a nőket, őszintén elmondom a véleményem, akkor is, ha kellemetlen a téma.
DE
pár hónap után a humorom miért lesz=epés, csípős beszólások, a futás=mindig csak magammal törődök, nem hisztizem=velem már veszekedni sem lehet egy jót(???), nem nyomulok folyton=nehezemre esik, hogy többet hívjalak?
Szóval mi a megmerevedett, tarka, bocifarka lenne ideális?
Petra édes, te úgy vagy tökéletes ahogy vagy. csók
De hogy mit szeretnék? Hát most így vasárnap dél felé járunk, egy finom ebédet, utána egy kis alvást, aztán egy tabuktól mentes, felszabadult szexet. A nap további részében de dönthetsz a programról.
Fogadok egy csokiban, hogy nem ezeket a válaszokat várta!
:D
:-))LOL és ikszdé!
Köszönöm a villámgyors reagálást, ha férfiként olvasnám magam, én is valami olyasmit írtam volna, hogy "mi van Petra, asszed te vagy a király?he?"
Na igen, bevallom töredelmesen vannak hibáim (de!de!tényleg!), amiket igyekszem minimalizálni több-kevesebb sikerrel, mégis valahogy olyan benyomásom van, ha alaposan magamba nézek, hogy nem várok el többet, mint amit magam is szívesen nyújtok, és teszek meg a másikért.
Amúgy azért ide írtam, mert nem volt "költői kérdés" rovat:-)
Tréfát félretéve:köszi mindenki véleményét!
igen 9, szexista:-)
Ha azt írom, hogy egy fékezhetetlen, nimfomániás vadállat vagyok, aki nem tartózkodik a megkötözős játékoktól sem, akkor nyilván barokkos túlzásba estem, másrészt messziről jött ember...
Ha azt írom, hogy, hát igen , egy frigid, unalmas fadarab vagyok, akkor itt a hiba, pipa, mindenki mehet a dolgára.
Megpróbálva reálisan nézni, úgy vélem a kapcsolat megszakadásához nem ágybeli nehézségek vezettek.
A kérdésem nem kétségbeesésben fogalmazott, hisztérikus, női tépelődés. A megszólítással is azt szerettem volna érzékeltetni, hogy tisztelettel fordulván az ellenkező nemhez, vicces formába próbáltam burkolni egy szerintem sokakat érdeklő kérdést. Persze nem mindig jön össze, de semmi drámai színezetet nem kell adni ennek a mókának. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!