Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kedves (30-45) Férfiak, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves (30-45) Férfiak, akkor tulajdonképpen mit szeretnétek?

Figyelt kérdés

futni, úszni járok (de klassz!), nyugodtan mehetsz sörözni, haverokkal lógni (nahát, el se hiszem), nem traktállak női picsogással, és nem viszlek vásárolni (hm, ez igen!), díjazod a humorom, nem hivatkozom fejfájásra, UTÁLOK veszekedni (király!), nem hívlak 2 percenként, nem bombázlak duzzogós sms-ekkel, nem ájulok el a szétdobált zokniktól, nem zavar ha stírölöd a nőket, őszintén elmondom a véleményem, akkor is, ha kellemetlen a téma.

DE

pár hónap után a humorom miért lesz=epés, csípős beszólások, a futás=mindig csak magammal törődök, nem hisztizem=velem már veszekedni sem lehet egy jót(???), nem nyomulok folyton=nehezemre esik, hogy többet hívjalak?

Szóval mi a megmerevedett, tarka, bocifarka lenne ideális?

2013. ápr. 7. 11:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Akartalak hivni egyebkent, hogy tisztazzuk a reszleteket, csak aztan rajottem, hogy nincs meg a szamod, szoval nem gond, hogy ki voltal kapcsolva. Keresztmamit pedig csokolom innen a tavolbol is, kovekezo anyak napjan mar en is viszem neki a gerberat.

Azert egy pillanatra vegigfutott a borzongas a hatamon, hogy ha ez egyszer elesben fog megtortenni mekkora lavinat indit el.

Megiscsak szep ez az agglegeny elet, csak kar, hogy nincs kivel megosztani.

2013. ápr. 7. 20:55
 22/25 A kérdező kommentje:

:-)

Az, hogy virtuálisan eljegyeztél, teljesen természetes már számomra, hiszen, kit ha engem nem?

Komolyra fordítva, az a meglátásom, hogy jó móka a párkapcsolat, picit ugyan túl van misztifikálva, és csak kevesen alkalmasak az együttélésre.

Ahogy egy filmben felelte Scherer Péter, mikor egy retkes árokban bujkált az üldözői elől:-miért nem próbálsz együtt rezegni az Univerzummal?

-Próbálok én, csak k...va nehezen megy.

2013. ápr. 8. 09:59
 23/25 anonim ***** válasza:

Be kell vallanom valamit. Nekem te vagy az elso … virtualis menyasszonyom. Valo eletben mar fordult elo velem ilyesfajta csapodarsag, de amit kocsmaban vagy elso latasra mond az ember, az a kesobbiekben semmi koveteles alapja nem lehet, szoval tiszta lappal indulok neki az IP alapu kapcsolatunknak.

Tudom, hogy ez egy szornyu kockapoen, de a hazassag osszekot joban es a rosszban is. Ez most a rossz resze.

Kapa-Pepebol nekem leginkabb a futyulsz ba*meg es hazudsz maradt meg, a Jancso filmek mar a magaskulturat jelentik az en egyszeru lelkemnek.

Mar persze, ha ez tenyleg onnan van.

A parkapcsolathoz egyebkent meg nem kell egyuttelni, legalabb is az elejen.

Az egyuttelos resz pedig mar nem annyira a mokarol szol, hanem a kozos elet, kozos gyerek, kozos lakashitel es a tobbi napi rutin dologrol.

Viszont sokkal jobb puszira ebredni, mint ebresztesre allitott mobilra. :)

Es szerintem ez nem egy elhanyagolhato szempont.

2013. ápr. 9. 17:33
 24/25 A kérdező kommentje:

Megvan az előnye, és a hátránya is annak, hogy ilyen éteri viszonyba bonyolódtunk, vita esélye is minimalizálva, de csókod édes ízét vajh így hogyan élvezzem?-kérdezném, ha én lennék a Varró Dani női megfelelője. Majd írd le jó részletesen, hogy milyen.

Nem a Varró Dani, hanem a csókod. Egyrészt örülök, hogy én vagyok az első virtuális kedvesed, (az én kedvesem, egy olyan lány...), másrészt félek, idővel a kisördög megkörnyékez téged, hogy jó, jó, de milyen lehet mással?

Nem Kapa-Pepe sorozat, naná, hogy megvannak a Mucsi-féle látványos idegösszeomlások. Még a film címe sem ugrott be, olyan nézhetetlen volt, az idézett egy mondat volt értékelhető benne (számomra).

Persze, hogy nem kell összebútorozni 1 nap "járás" után, és véleményem szerint az együttélés jóval vidámabb, mint valami szürke hétköznapos, unalmas kínlódás. Mivel maga vagyok az alkalmazkodás szobra, aki velem nem jön ki, az senkivel:-) Na jó, ez túlzás, de nagyon nehéz kihozni a sodromból.

2013. ápr. 10. 10:18
 25/25 anonim ***** válasza:

Kérdező, szerintem csak túl okos vagy.

Nagy kihívás egy ilyen nőt meghódítani, de együtt élni vele, nos, bizonyára fárasztó. Percnyi lazítás nélkül állandóan a topon lenni... brrr.

2013. ápr. 19. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!