Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves (30-45) Férfiak, akkor tulajdonképpen mit szeretnétek?
futni, úszni járok (de klassz!), nyugodtan mehetsz sörözni, haverokkal lógni (nahát, el se hiszem), nem traktállak női picsogással, és nem viszlek vásárolni (hm, ez igen!), díjazod a humorom, nem hivatkozom fejfájásra, UTÁLOK veszekedni (király!), nem hívlak 2 percenként, nem bombázlak duzzogós sms-ekkel, nem ájulok el a szétdobált zokniktól, nem zavar ha stírölöd a nőket, őszintén elmondom a véleményem, akkor is, ha kellemetlen a téma.
DE
pár hónap után a humorom miért lesz=epés, csípős beszólások, a futás=mindig csak magammal törődök, nem hisztizem=velem már veszekedni sem lehet egy jót(???), nem nyomulok folyton=nehezemre esik, hogy többet hívjalak?
Szóval mi a megmerevedett, tarka, bocifarka lenne ideális?
Akartalak hivni egyebkent, hogy tisztazzuk a reszleteket, csak aztan rajottem, hogy nincs meg a szamod, szoval nem gond, hogy ki voltal kapcsolva. Keresztmamit pedig csokolom innen a tavolbol is, kovekezo anyak napjan mar en is viszem neki a gerberat.
Azert egy pillanatra vegigfutott a borzongas a hatamon, hogy ha ez egyszer elesben fog megtortenni mekkora lavinat indit el.
Megiscsak szep ez az agglegeny elet, csak kar, hogy nincs kivel megosztani.
:-)
Az, hogy virtuálisan eljegyeztél, teljesen természetes már számomra, hiszen, kit ha engem nem?
Komolyra fordítva, az a meglátásom, hogy jó móka a párkapcsolat, picit ugyan túl van misztifikálva, és csak kevesen alkalmasak az együttélésre.
Ahogy egy filmben felelte Scherer Péter, mikor egy retkes árokban bujkált az üldözői elől:-miért nem próbálsz együtt rezegni az Univerzummal?
-Próbálok én, csak k...va nehezen megy.
Be kell vallanom valamit. Nekem te vagy az elso … virtualis menyasszonyom. Valo eletben mar fordult elo velem ilyesfajta csapodarsag, de amit kocsmaban vagy elso latasra mond az ember, az a kesobbiekben semmi koveteles alapja nem lehet, szoval tiszta lappal indulok neki az IP alapu kapcsolatunknak.
Tudom, hogy ez egy szornyu kockapoen, de a hazassag osszekot joban es a rosszban is. Ez most a rossz resze.
Kapa-Pepebol nekem leginkabb a futyulsz ba*meg es hazudsz maradt meg, a Jancso filmek mar a magaskulturat jelentik az en egyszeru lelkemnek.
Mar persze, ha ez tenyleg onnan van.
A parkapcsolathoz egyebkent meg nem kell egyuttelni, legalabb is az elejen.
Az egyuttelos resz pedig mar nem annyira a mokarol szol, hanem a kozos elet, kozos gyerek, kozos lakashitel es a tobbi napi rutin dologrol.
Viszont sokkal jobb puszira ebredni, mint ebresztesre allitott mobilra. :)
Es szerintem ez nem egy elhanyagolhato szempont.
Megvan az előnye, és a hátránya is annak, hogy ilyen éteri viszonyba bonyolódtunk, vita esélye is minimalizálva, de csókod édes ízét vajh így hogyan élvezzem?-kérdezném, ha én lennék a Varró Dani női megfelelője. Majd írd le jó részletesen, hogy milyen.
Nem a Varró Dani, hanem a csókod. Egyrészt örülök, hogy én vagyok az első virtuális kedvesed, (az én kedvesem, egy olyan lány...), másrészt félek, idővel a kisördög megkörnyékez téged, hogy jó, jó, de milyen lehet mással?
Nem Kapa-Pepe sorozat, naná, hogy megvannak a Mucsi-féle látványos idegösszeomlások. Még a film címe sem ugrott be, olyan nézhetetlen volt, az idézett egy mondat volt értékelhető benne (számomra).
Persze, hogy nem kell összebútorozni 1 nap "járás" után, és véleményem szerint az együttélés jóval vidámabb, mint valami szürke hétköznapos, unalmas kínlódás. Mivel maga vagyok az alkalmazkodás szobra, aki velem nem jön ki, az senkivel:-) Na jó, ez túlzás, de nagyon nehéz kihozni a sodromból.
Kérdező, szerintem csak túl okos vagy.
Nagy kihívás egy ilyen nőt meghódítani, de együtt élni vele, nos, bizonyára fárasztó. Percnyi lazítás nélkül állandóan a topon lenni... brrr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!