Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kedves (30-45) Férfiak, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves (30-45) Férfiak, akkor tulajdonképpen mit szeretnétek?

Figyelt kérdés

futni, úszni járok (de klassz!), nyugodtan mehetsz sörözni, haverokkal lógni (nahát, el se hiszem), nem traktállak női picsogással, és nem viszlek vásárolni (hm, ez igen!), díjazod a humorom, nem hivatkozom fejfájásra, UTÁLOK veszekedni (király!), nem hívlak 2 percenként, nem bombázlak duzzogós sms-ekkel, nem ájulok el a szétdobált zokniktól, nem zavar ha stírölöd a nőket, őszintén elmondom a véleményem, akkor is, ha kellemetlen a téma.

DE

pár hónap után a humorom miért lesz=epés, csípős beszólások, a futás=mindig csak magammal törődök, nem hisztizem=velem már veszekedni sem lehet egy jót(???), nem nyomulok folyton=nehezemre esik, hogy többet hívjalak?

Szóval mi a megmerevedett, tarka, bocifarka lenne ideális?

2013. ápr. 7. 11:48
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez egy gyöngyszem volt!!

Most egy igazán jót nevettem és kösznet érte neked!!

Ezzel együtt abszolút megértem a problémád. Nem tudom mennyi idős vagy és nyilván nem kérdezem mertnem illik majd ha akarod elárulod:)

Én 34 és ha megengeded hogy így válaszoljak akkor de nem nyilvánosan de megfordítanám a kérdéseket:

Mai harminc körüli lányok hölgyek!

Miért elfogadhatatlan nektek ha nem félek attól hogy bemutassallak a barátaimnak és nem leszek csak attól féltékeny mert az egyikükkel másikukkal fél perccel többet beszélsz a helyszínen? Jó ha nem szeretnétek akkor nyilván nem töltöm le a Szívek szállodája és hasonló klásszikus művek összes példányát nektek, és ha nagyon kívánjátok akkor féltékenykedhetem egy picit bár nagyon utálok. Eljövök vásárolni is de két óra után légyszíves ültessetek le egy kávéval egy helyre esküszöm nem fogok megszökni:)

Nem, sajnos nem fogom naponta mondani hogy na mikor költözünk össze sőt nem lesz kötelező tudnod a kedvenc csapatom összeállítását:)

Mondjuk a humorom még nem kritizálták egy két hónap után sem viszont ha nem cirkuszoltam egy bulin mert mással táncolt (bár ritkán járok hangos zenés helyekre) akkor megkaptam hogy közönyös vagyok.

Ahh és amiben mindenki biztos lehet a hajszíne vagy hogy milyenre festi egyáltalán nem fog vitákat kivált

2013. ápr. 7. 13:29
 12/25 A kérdező kommentje:

:-)

Valóban érdekes, hogy a nők mindig azon nyarvognak, hogy sehol egy szerény, jó humorú, rendes srác, a férfiak meg azon, hogy kihaltak a jófej, aranyos, kedves lányok.

Na most hol van akkor ennek e két, sápítozó csoportnak a gyülekezőhelye?

2013. ápr. 7. 13:37
 13/25 anonim ***** válasza:
Csajok! Tanitsatok mar meg engem is erre a kozonyre legyszi, mert nekem meg tokre nincs onbizalmam. (pedig elvileg erre semmi okom sincs). 28/L.
2013. ápr. 7. 14:16
 14/25 anonim ***** válasza:

Elvegyelek?

Lakas, kocsi van, gyereket meg majd csinalunk!

Legegyszerubb lenne az exeidtol megkerdezni, hogy mi volt a bajuk veled.

Amig nem gazolnak legalabb kozepesen a lelkedbe, addig csak terelnek, faggasd oket kitartoan.

2013. ápr. 7. 14:51
 15/25 A kérdező kommentje:

14-es, az én emberem, holnap rohanok esküvői ruha katalógusokat beszerezni:-))

Természetesen megkérdeztem, hogy mi a baj velem, és rendszerint:"megváltoztál Petra" volt a reakció. Mivel annyira nem éreztem, hogy törekednének a kapcsolat megmentésére, az én hozzáállásom alapján, ha valaki menni akar, akkor engedni kell. Ha valakinek nem elég jó, ha nem akarom megváltoztatni, akkor miről beszélünk?

Egyébként még egyszer jelzem, nem tragédia, mindenből tanulni lehet.

2013. ápr. 7. 14:56
 16/25 anonim ***** válasza:
Te olyan vagy ,mint a párom.Nekem semmi bajom vele :)
2013. ápr. 7. 15:06
 17/25 anonim ***** válasza:

Akkor el vagy jegyezve, eloszor is modositom az fb statuszom, aztan felhivom anyamat a johirrel.

Ha a pasik sorozatosan ezt mondjak, akkor kell, hogy legyen valami alapja, unalmas vagy, vagy frigid, esetleg az a tipikus nekem minden mind1 alkat.

Juteszembe, eskuvot gyorsan zavarjuk le, meg mielott kiabrandulnank egymasbol.

2013. ápr. 7. 15:15
 18/25 A kérdező kommentje:

17-es, dear Pavel, én már módosítottam, üzenőfalam ellepték a gratulációk, barátnőim zömét elöntötte az epe.

Nyilván nem csak másban keresendő a hiba, alapos önvizsgálat után azonban mégsem találom logikusnak két esetben a döntést. Inkább úgy vélem, hogy valami elmúlt részükről, már nem voltam olyan érdekes, és ugyan előálltak a döntésükkel, de nem akartak az őszinte magyarázatba már további energiákat feccölni. Mivel én meg nem erőlettem, hogy de lécci, lécci, lécci, mondd el, így szépen elváltak útjaink.

2013. ápr. 7. 15:31
 19/25 anonim ***** válasza:

A haverjaim csak annyit reagaltak, hogy majd koccintunk ra, ha hazaertem. Hiaba, a ferfi lelek egyszeru, mint a fakocka.

Anyam viszont remelte, hogy azert nosulok ily hiretelen, mert legalabbis felcsinaltalak, tudniillik, o mar unokazna. Ehhez kepest csalodottnak tunt, mikor kozoltem, hogy romancunk nemreg szokkent szárba az internet egy gyanus zugaban.

Lenyeg azonban, hogy nem kell mar tobbet aggodnod docogosen indulo kapcsolatok miatt, hiszen megtalaltad az Igazit.

Azt viszont toredelmesen bevallom, hogy mas ertelmes megjegyzest mar nem tudok fuzni az amugy is koltoi kerdesedhez.

2013. ápr. 7. 16:21
 20/25 A kérdező kommentje:

köszi Pavel,

és nagyon-nagyon boldog vagyok különben! Telefonom azért van kikapcsolva, mert egyfolytában csöngött, legutóbb keresztanyám sírva hívott fel, hogy végre nem maradok vénlány, és igyekezzek a kiállalhatatlan természetem a legtovább rejtegetni.

Lám a sors kegyeltje vagyok, hisz ma beléptem, mint egyedülálló, de már menyasszonyként térek nyugovóra.

2013. ápr. 7. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!