Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Elhidegenültetek a párotoktól a baba születése után? Mit tegyek ellene, h. nálunk ne következzen ez be? Írnátok tapasztalatokat, és tanácsokat? (szex terén is)
Figyelt kérdés
2013. ápr. 6. 09:42
1/10 anonim válasza:
onnantól, hogy a baba megszületik, már nem a nőt, hanem a családanyát látjuk egy hölgyben. de ez így is van rendjén. persze utána is van szex, de lényegesen kevesebb és közel sem olyan intenzitású, mint azelőtt.
2/10 menta34 válasza:
Ez az "anyát látja" baromság szerintem. Hacsak nem az az alapja, hogy az anya elfelejt nő lenni és csak anyát játszik. A válasz az, hogy ha jól akarja csinálni a kérdező, akkor ésszel is figyeljen a szex mennyiségére és minőségére ne csak ösztönösen, mert az ösztönei a hormonokkal változtak, a férfi viszont nem változott a szüléstől.
3/10 anonim válasza:
Szerintem kettő emberen múlik, mert azért sok frissen szült nő abszolút nem vonzó.
Értem, miért, de ez csak féldolog. Pl. vágasson rövid hajat, amivel nem kell sokat pepecselni, és jól áll neki. Sok nő hosszú haj, mert csak összeköti aztán csá, közben meg zsírosodik, kócos, tök igénytelen.
Nem kell, hogy tiptop ruciban legyen otthon, de ha már melegítő-póló, akkor normálisan álljon rajta, ne mint tehénen...
4/10 anonim válasza:
Ez hülyeség hogy nem a nőt látjuk hanem az anyát. Legalábbis a szexben csak a nőt látja mindenki. Nálunk két gyerek után ugyanúgy megy minden mint előtte. Mármint nem úgy mint az első mondjuk fél évben, mikor úgy háltunk mint a nyulak, hanem úgy mint egy jól működő hosszútávú kapcsolatban.
5/10 A kérdező kommentje:
Ez szerintem is hülyeség, hogy csak az anyát látják utána bennünk. Legalábbis szerintem. Én 5 napja jöhettem haza a kórházból, mégis már 3x egymásnak estünk. Jó, persze szex nem lehet még egy kicsit, de azért én még segíthetek rajta... És meg is teszem. Amúgy én is nagyon kívánom a szexet, jól esik ha kényeztethetem, de hát nekem még be kell érnem ennyivel... (na jó meg egy kis simivel...) Szeretném ha minden helyén lenne, én nem akarom őt szexuálisan sem elhanyagolni.
2013. ápr. 6. 10:15
6/10 anonim válasza:
Szerintem hogy lássa rajtad hogy a baba mellet vele is törôdsz figyelsz rá szex terén a nök mondják töbtöl is hallotam hogy a baba puha böre után valahogy nem ugyan olyan a férjet érinteni mint elôtte de ha legyözöd ezt meg figyelsz a férjedre is a baba mellet akkpr nem fogtok elhidegülni. Legalább is a párom így tett velem szembe és így nem hidegültünk el egymástól 2 gyermekünk van egy 13 éves lány és egy 18 éves fiú Még mindig úgy szeretjük egymást mint a kapcsolatunk elején
7/10 anonim válasza:
A nőnél a szülés a lényeg, addig lehet kúrni ezerrel őket, utána elérte a célját ha meg lett a gyerek és leépül ez is és lassan minden más.
8/10 A kérdező kommentje:
Hát sajnálom ha neked ilyen tapasztalatod van.....
2013. ápr. 6. 10:37
9/10 anonim válasza:
Hidd el, hogy miután megszületett a gyerek, pont, hogy téged - mármint a feleséget - nem fog érdekelni a férjed.
10/10 anonim válasza:
7-es vagyok. és a nyomatékosítás miatt voltam primitív. statisztikák szerint 1,2millió válás volt az elmúlt 23évben magyarországon és többnyire már akkor amikor meglettek a gyerekek. vagyis a rendszeráltozást követően már nem voltak olyan erősek a társadalmi elvárások az iránt, h azzal éld le az életed akinek gyereket szültél(és a nő annak szül gyereket, akit a lehetőségeihez képest a legsikeresebbnek lát, vagyis nem szerelem miatt). szabadabb világ jött és ki is léptek a kapcsolatból és legtöbb esetben a nők adták be a válókeresetet. nézd meg, h ma is minden elvált nő a szülés után pár évvel lett az, aki meg a kapcsolatban marad, az vagy csúnya avgy szegény, de többnyire boldogtalan, ezért is van a sok férrelépés... és mindenki gondolkozzon el, h 10millio ember, abból 2,5millió kiskorú, vagyis max 3,75millió házasság lehetne, de persze nem mindenki él házasságban, és ebből 1,2millio szétment : / akkor is mekkora megjátszott és mennyire fura kapcsolatok voltak és persze vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!