Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vicces lányokat/nőket miért nem kedvelik a fiúk/férfiak?
fordítva is lehetne ezt kérdezni mert én szinté n humoros meg vicces vagyok mindig mondja mindenki h jófej vagyok, de mindig a barátzónában maradok.
23f
kedves kérdező! hát én eddig nem ezt tapasztaltam,
nekem az a bajom mikor a férfi nem olyan, próbáltam már, de nem ment N
Valószínűleg azzal van baj, hogy talpraesett vagy és belevaló. Az ilyen lányok nagyon sok pasit elbizonytalanítanak. Más kifejezéssel "nem bírnak mit kezdeni" egy ilyen lánnyal. A te vagányságodat a saját férfiasságuk fenyegetésének érzik.
Én is ilyen vagyok, tapasztalatból mondom. Nagyon sok pasi olyan csajt akar, amit simogat, mint egy házinyulat, és nem megy messzire, amint egy kicsit is önállóbbal vagy vagányabbal találkoznak, akkor beszalad a gatyamadzag. De szerintem ne bánkódj, az olyan fiúk, akik nem bírnak veled bánni, később unalmasak lennének neked :) Szerencsére vannak olyan fiúk, férfiak is szép számmal, akik nem ijednek meg egy kis női magabiztosságtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!