Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves, magas, vékony, szexi, okos, vicces, otthon van a mainstream kultúrában, sportol - és 30 felett van - találhatok még ilyen pasit magamnak?
Otthon van a mainstream kultúrában? Ez is érték? Milyen világban élünk! Ilyen felszínes bájgúnárokat akárhol találsz. Aztán ne csodálkozz, ha egy manipulatív kis zsarnokkal állsz össze!
Értelmes igazi férfi nincs otthon a "mainstream kultúrában". Csak b*zik, és olyanok, akik ezzel nőket akarnak felszedni.
Valahol azért milyen gáz, hogy csupa felszínes értéket soroltál föl. Vékony, magas, vicces. Ilyen messziről sincs megemlítve, hogy becsületes, dolgos, erős, sármos, empatikus, kitartó, céltudatos, felelősségteljes, védelmező, megbízható.
Az sokkal fontosabb, hogy legyen otthon a "mainstream kultúrában". No comment...
Szerintem marhára semmi értelme az ilyen kikötéseknek, szerinted hány ember van aki ezeknek pont mind megfelel!? A hozzád hasonlók azok akik öreglányok maradnak.
26F
Arra utaltam ezzel, hogy csak a nevetséges külső értékek vannak kiemelve, és semmi olyan, ami valóban fontos. Persze legyen vicces, sportoljon, kedves, de komolyan nem számít, hogy legyen megbízható is? Legyen jelleme?
Valahol ez nagyon lesújtó...
Mainsteam=tömegízlés
Csak gondoltam, segítek egy kis rendet teremteni a fogalomzavarodban, kedves kérdező...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!