Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vicces lányokat/nőket miért nem kedvelik a fiúk/férfiak?
Engem idegesítenek. Nem vagyok vevő sokféle poénra, főleg ha velem teszik. Nincs humorérzékem, és borzasztóan idegesítenek a poénkodós emberek. Nem azt mondom, hogy néha nem jó kiröhögni egykét élethelyzetet, egykét nagyonbalfa-sz embert, de nem kell annyira túlnyomatni a dolgot.
Hangulatember vagyok, amikor szar kedvem van /elég gyakori/ akkor ne vidámkodjon már, mert....főruglak! 8)
Azt szeretem, ha van benne egy egészséges depresszivitás, nem kell vigyorogni mint a tejbetök. Komoly nő kell, az ajó!
Olyasmi állhat a háttérben, hogy elhülyülni alapvetően nem a barátnővel, hanem a haverokkal szándékoznak, ezért kezdik el benned is a jó cimborát látni. Egyébként kedvelnek, csak nem olyan formában, mint azt óhajtanád.
Egyik előttem szólónak üzenném: a jó humor nem feltétlen felhőtlen majomkodást takar. Az én megjegyzéseim többnyire fanyarok, szellemesek, intelligensek, nem pediglen idétlenek, és viselkedni sem szokásom agyonsózott óvodás módjára. Honnan tudod, miben nyilvánul meg a kérdező humora?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!