Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a csajom pofátlanul megcsalt mit tegyek?
Első szuszra ha találkozom vele nem mondok semmit de az tuti,hogy úgy hasba rúgom, hogy nem kell neki gyereken gondolkodnia!! Hát ilyen nincsen!! Megcsal a cafka és most a haverjaim azt mondják, hogy nyugodjak meg! Ezek idióták! Mással kefél a csaj és legyek nyugodt??? Mindenki megbolondult? Jah, én nem! Mert én tuti kicsinálom a csajt is meg a pasiját is...
Ti idegenek vagytok, mit tennétek a helyemben?
"Kedves, szeretni való férfit nem szoktak megcsalni..."
Nem a f*szt. Pont az ilyen férfiakat csalják meg. Hány olyan sztorit olvasni, ahol a rendes faszi robotol, hogy megéljenek, erre jön a hiszti, hogy nem foglalkozik a nővel eleget, aki pofátlanul félreb*szik.
"Agresszív, nőket lenéző, veréssel, hasba rúgással fenyegetőzőket igen. Nőnek társ, nem vadállat kell."
Nem kell ez az önámító, feminista közhely. Ha egy férfi egy agresszív, verekedős, piás, nőgyűlölő farok, akkor még a nő fog bocsánatot kérni tőle, ha az unalmában megagyalja a hamussal.
02-22 16:37
Így lesznek a férfiakból patkányok.
02-22 16:40
Ki mondta h avassuk szentté te nagyon hülye! Ne adj már a számba olyant amit nem is mondtam!
Te akkora f@szkalap lehetsz mint a ház. Biztos el vagy szállva magadtól és hibátlan vagy a magad szemében de a csajok nagy része ok nélkül nem lép férre! Ha valaki nyomorék és nem tud bánni a nőkkel annak igen is felelőssége van, ha megcsalják!
És ez nem rablás bu zigyerek! Ha az enyém lépne férre szarul lennék de a hibákat keresném és nem őt anyáznám egyből! Csak az egoista barmok nem képesek meglátni ha rajtuk is múlik a dolog!
02-22 19:42
Te is el tudsz dönteni hat sorból mindnet egy emberről amint látom.
Kíváncsi lennék te mit tennél ha olyan féreggel állnál össze aki lábtölőnek használ. Ezernyi példa van rá hgy a nők miért lépnek férre, és amíg nem voltál ilyen helyzetben vagy nemismertél pár ilyen helyzetben lévőt addig nem is tudhatsz semmit sem, a homokozóból vett bölcsasségeken kívül!
02-22 20:01
Amíg neked miden vagy fekete, vagy fehér addig inkább ne szállj be ilyen vitákba! Majd gyere vissza ha lesz egy kis ismereted a téged körülvevő világról!
tegnapelőtt 11:28
Ja, rossz lehet neked ez nem vitás, de a helyzetet te is alakítottad. Ha nem vagy a nőd mellett hogy támaszkodhasson rád és neked tegye szét, mert te épp Európában vagy, annak ez az eredménye. Persze lehet még emellett sok más tényező is, amit nem mondtál el.
ma 06:27
Talán nem is a pofonnal van a gond hanem az agresszív gyűlölettel ami elpusztította az alapvető tiszteletet ami még kijár mint emberi lénynek. Lehet utálni de agyonverni és hasonlókat kívánni olyannak akit elvileg szeretett az normál felfogásban nem oké. Engem is árultak már el csúnyán de semmi megsemmisítőt nem akartam. Én csak igazságot akartam, és az járna a kérdezőnek is a vérbosszú helyett!!
ma 08:04
Azokat csalják meg akik nem tudják jól gondozni a kapcsolatukat. Nem az számít hogy mekkora áldozatot hozol vagy hogy mennyire szereted a másikat! Egy kapcsolat olyan mint egy kibszott tamagocsi. Minden nap kell csesztetned és mindig mással. Ha valamit nem adsz bele akkor döglődik, hiába van minden más a toppon!
"Ki mondta h avassuk szentté te nagyon hülye! Ne adj már a számba olyant amit nem is mondtam!"
Akkor mit kéne csinálmon b*zi gyerek? Megsimogatni a kis fejét?
"a csajok nagy része ok nélkül nem lép férre! Ha valaki nyomorék és nem tud bánni a nőkkel annak igen is felelőssége van, ha megcsalják!"
Akkor ha szar a kapcsolat, miért nem nyitják ki a pofájukat és közlik, hogy mi a bajuk? Persze félreb*szni könnyebb.
"És ez nem rablás bu zigyerek!"
Nem szó szerint kell érteni a rablás szót, de úgy látom ez magas neked.
"Te is el tudsz dönteni hat sorból mindnet egy emberről amint látom."
Te nem ezt tetted? Eleve a kédezőt okolod mindenért.
"Ezernyi példa van rá hgy a nők miért lépnek férre, és amíg nem voltál ilyen helyzetben vagy nemismertél pár ilyen helyzetben lévőt addig nem is tudhatsz semmit sem, a homokozóból vett bölcsasségeken kívül!"
Már megint ez a szánalmas ribancmosdatás. Újra kérdezem: kényszerítették, hogy kapcsolatban maradjon egy ilyen tetűvel? Ha szar volt, miért nem hagyta ott?
"Talán nem is a pofonnal van a gond hanem az agresszív gyűlölettel ami elpusztította az alapvető tiszteletet ami még kijár mint emberi lénynek."
Ennyi erővel a megcsalt félne is kijárna a tisztelet, hogy véget vetünk a dolgonak, ha nem megy. Nem igaz? Az agresszivitás a félreb*szás következménye, nem pedig kiváltó oka.
"Én csak igazságot akartam, és az járna a kérdezőnek is a vérbosszú helyett!!"
Szóval a pofánverés, már vérbosszú?
"Minden nap kell csesztetned és mindig mással. Ha valamit nem adsz bele akkor döglődik, hiába van minden más a toppon!"
Akkor a hűtlen mocsok miért nem ad bele mindent? Elvárásokat támaszt és ha nem jó valami, akkor félrekefél és akkor még ő az áldozat? Normális vagy te b*meg?
02-26 07:01,
Azt se mondtam te f@sz!
Általában ezer jel van ha sz.r egy kapcsolat vagy mondják is csak te nem érted.
Qurvára nem a kérdezőt okolom. Én azt mondtam hogy nézzen magába mert ő úgy hiszi hogy mindent f@szán csinált. Vagy nem úgy van a valóságban.
Nincs itt semmiféle ribancmosdatás! A miért nem hagyta ott pedig nehéz kérdés. Kívülről könnyű megmondani mit kellett volna csinálni.
Az agresszivitásnak vannak fokai. Az önuralom és értelem dönti el hogy ki mennyire hagyja eluralkodni magán.
Nem állt volna meg a pofánverésnél sok kommentelő.
Ki tudja hogy a hűtlen mit adott bele? Te talán tudod? Lóf@szt! Él benned egy kibszott sztereotíp kép a mocskos megcsaló ribancokról meg a szegény ártatlan kisfiúkról akiket átvertek. Ezt így qurvára nem lehet ráhúzni mindenre te nagyon okos!
Higgadj már le b*szki! Te is félreb*sztál és azért vagy ilyen megértő?
Nem húzhatjuk rá, de azért te is ráhúzod. És igen, a magcsaló a hibás, mert bármikor véget lehet venni a kapcsolatnak. ÉS nem a ribancokról van szó, mert az ilyen hímringyó ribancf*szokat is megvetem.
A te hibád hogy megcsalt! Többek között, ezért a hasba vagy inkább tökön rúgás téged illett!
A helyedben otthagynám, és keresnék egy helyes barátnőt, akit hibáimból tanulva megtartok, és nem fog gondolkodni megcsaláson!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!