Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Videofelvételem van arról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Videofelvételem van arról, hogy megcsalt. Mi az istent tegyek?

Figyelt kérdés

2 hete felraktam egy ilyen kis kamerát, ami pont az ágyára néz, mert régi vágya volt, hogy felvegyük egyszer a szeretkezésünket (amikor megpróbáltuk úgy, hogy tudott a kameráról, akkor fel sem állt neki, ezért csináltam titokban..), de aznap meghalt a nagymamám, rohantam haza, így szex sem volt, meg le sem vettem a kamerát..

Most szombaton szexeltünk, vasárnap nézem itthon a felvételeket és ledöbbentem... Kedden délután egy másik nővel szexelt!!!! Egész éjszakára ott maradt

A sokkból konkrétan most tértem észhez, keres, de hozzá sem tudok szólni, 2 napig folyamatosan hánytam, ma sem tudtam enni, mert tiszta ideg vagyok.. 3 éve vagyunk együtt, valentin-napi ajándék lett volna a felvétel.. erre ez van.. teljesen kikészültem!!! ráadásul alapból alacsony az önbizalmam, most meg... úristen mi lesz velem???

2013. febr. 13. 20:27
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat is, csak törölték a kérdést a rossz kategória miatt...

azt írtam még, hogy én mindig újítottam, odafigyeltem magamra, szexben is újítottunk, eljártunk randizni, nem fásultunk be..

aztán az is lehet, hogy már régóta csalt, talán szerelmes is bele..

2013. febr. 13. 20:28
 2/26 anonim ***** válasza:
Dobd ki és lépj tovább. Ez van... :/
2013. febr. 13. 20:29
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát én elküldeném "ajándéknak" egy elbocsátó szépüzenet kíséretében.
 4/26 anonim ***** válasza:
0%
Küldd el nekem a felvételt.
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Töltsd fel egy video megosztóra ahogy a hülye ribivel szexel és link ide.:D

Garantált siker. És mi is örülünk..:D

2013. febr. 13. 20:30
 6/26 A kérdező kommentje:
meg annyit írtam az előzőhöz, hogy régen nagyon alacsony volt az önbizalmam, emiatt öngyilkossági kísérleteim is voltak, aztán jött ez a srác és azóta minden jó volt önmagammal, most meg legszívesebben magamba szúrnám a kést..
 7/26 anonim ***** válasza:
6%

Visszanyalt a fagyi :DDDD Ezt megszívtad. Nyilván nem az eszéért szeretted. Ezt benyalni, hát...

Házasodj vele össze, és már meg is van a váláshoz szükséges bizonyíték. Legalább szép háza van? :DDD

8/26 A kérdező kommentje:
nincs ilyenekre erőm.. :(
 9/26 A kérdező kommentje:

minek házasodnék, miről beszélsz?

hozzászólni sem tudok, meg máshoz se, egy gombóc van a torkomban és nem tudok megszólalni annyira ideg vagyok....

2013. febr. 13. 20:31
 10/26 anonim ***** válasza:
Te szegény! Nagyon sajnállak. :( Add neki oda a felvételt, és kérd hogy nézzétek meg együtt. Akár még úgy is tehetsz, mint aki még nem látta.
2013. febr. 13. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!