Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Videofelvételem van arról, hogy megcsalt. Mi az istent tegyek?
2 hete felraktam egy ilyen kis kamerát, ami pont az ágyára néz, mert régi vágya volt, hogy felvegyük egyszer a szeretkezésünket (amikor megpróbáltuk úgy, hogy tudott a kameráról, akkor fel sem állt neki, ezért csináltam titokban..), de aznap meghalt a nagymamám, rohantam haza, így szex sem volt, meg le sem vettem a kamerát..
Most szombaton szexeltünk, vasárnap nézem itthon a felvételeket és ledöbbentem... Kedden délután egy másik nővel szexelt!!!! Egész éjszakára ott maradt
A sokkból konkrétan most tértem észhez, keres, de hozzá sem tudok szólni, 2 napig folyamatosan hánytam, ma sem tudtam enni, mert tiszta ideg vagyok.. 3 éve vagyunk együtt, valentin-napi ajándék lett volna a felvétel.. erre ez van.. teljesen kikészültem!!! ráadásul alapból alacsony az önbizalmam, most meg... úristen mi lesz velem???
Köszi az eddigi válaszokat is, csak törölték a kérdést a rossz kategória miatt...
azt írtam még, hogy én mindig újítottam, odafigyeltem magamra, szexben is újítottunk, eljártunk randizni, nem fásultunk be..
aztán az is lehet, hogy már régóta csalt, talán szerelmes is bele..
Töltsd fel egy video megosztóra ahogy a hülye ribivel szexel és link ide.:D
Garantált siker. És mi is örülünk..:D
Visszanyalt a fagyi :DDDD Ezt megszívtad. Nyilván nem az eszéért szeretted. Ezt benyalni, hát...
Házasodj vele össze, és már meg is van a váláshoz szükséges bizonyíték. Legalább szép háza van? :DDD
minek házasodnék, miről beszélsz?
hozzászólni sem tudok, meg máshoz se, egy gombóc van a torkomban és nem tudok megszólalni annyira ideg vagyok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!