Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Videofelvételem van arról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Videofelvételem van arról, hogy megcsalt. Mi az istent tegyek?

Figyelt kérdés

2 hete felraktam egy ilyen kis kamerát, ami pont az ágyára néz, mert régi vágya volt, hogy felvegyük egyszer a szeretkezésünket (amikor megpróbáltuk úgy, hogy tudott a kameráról, akkor fel sem állt neki, ezért csináltam titokban..), de aznap meghalt a nagymamám, rohantam haza, így szex sem volt, meg le sem vettem a kamerát..

Most szombaton szexeltünk, vasárnap nézem itthon a felvételeket és ledöbbentem... Kedden délután egy másik nővel szexelt!!!! Egész éjszakára ott maradt

A sokkból konkrétan most tértem észhez, keres, de hozzá sem tudok szólni, 2 napig folyamatosan hánytam, ma sem tudtam enni, mert tiszta ideg vagyok.. 3 éve vagyunk együtt, valentin-napi ajándék lett volna a felvétel.. erre ez van.. teljesen kikészültem!!! ráadásul alapból alacsony az önbizalmam, most meg... úristen mi lesz velem???

2013. febr. 13. 20:27
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
nem tudok hozzászólni sem, nemhogy még találkozni vele :(
2013. febr. 13. 20:32
 12/26 A kérdező kommentje:

kedves moderátorok, na EZÉRT nem raktam ebbe a kategóriába a kérdésemet eredetileg!!!!

nem ezekre az agyatlan tinikre vagyok kíváncsi..

2013. febr. 13. 20:34
 13/26 anonim ***** válasza:
0%
Öngyilkossági kísérlet mert nincs önbizalmad... Már értem miért csalt meg. Ki viselne el hosszútávon egy hisztis nőt, akit állandóan dícsérsz sincs önbizalma...
2013. febr. 13. 20:34
 14/26 anonim ***** válasza:
0%

"valentin-napi ajándék lett volna a felvétel"

jött a macskára kamion, és vissza is tolatott. epic fail! :D dobd ki a pasit, nyugodj le. ezt dobta a gép.

2013. febr. 13. 20:35
 15/26 A kérdező kommentje:

MONDTAM H MELLETTE VOLT!!!

olvass már, ne idegesíts te is..

soha a büdös életben nem hisztiztem, az önbizalomhiányomról sem tud(ott) SOHA SENKI, mert képtelen voltam erről beszélni!

a saját anyám se tud róla..

2013. febr. 13. 20:35
 16/26 A kérdező kommentje:
úristen, hanyagoljatok már ezekkel az idióta válaszokkal.. kedves modik, ha már ide kellett tennem a kérdésemet, növeljétek már valahogy a kategória színvonalát...
2013. febr. 13. 20:36
 17/26 anonim ***** válasza:
Valentin napra küldd el neki azt a felvételt ahol a másik nővel van. Így nem kell vele találkoznod se többet! :S
2013. febr. 13. 20:36
 18/26 anonim válasza:
bosszuld meg egy hasonló videoval!
2013. febr. 13. 20:39
 19/26 -=Koldus=- ***** válasza:
12%

Nah mi az, nem nyalja senki a segged, hogy jajj te szegény lány.

Tudod, ilyen dolgok nap mint nap megtörténnek emberekkel. Mindenki túl tud lépni a megcsaláson. Nem kell itt siránkozni. Dobni kell a srácot a fenébe. Azt írtad nem volt önbizalmad eddig sem, mégis találtál magad mellé valakit. Ezek után is fogsz.

2013. febr. 13. 20:39
 20/26 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nem bírnám ki, hogy üssem meg úgy izomból :/ Részvétem a nagymamád miatt. :(
2013. febr. 13. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!