Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Videofelvételem van arról, hogy megcsalt. Mi az istent tegyek?
2 hete felraktam egy ilyen kis kamerát, ami pont az ágyára néz, mert régi vágya volt, hogy felvegyük egyszer a szeretkezésünket (amikor megpróbáltuk úgy, hogy tudott a kameráról, akkor fel sem állt neki, ezért csináltam titokban..), de aznap meghalt a nagymamám, rohantam haza, így szex sem volt, meg le sem vettem a kamerát..
Most szombaton szexeltünk, vasárnap nézem itthon a felvételeket és ledöbbentem... Kedden délután egy másik nővel szexelt!!!! Egész éjszakára ott maradt
A sokkból konkrétan most tértem észhez, keres, de hozzá sem tudok szólni, 2 napig folyamatosan hánytam, ma sem tudtam enni, mert tiszta ideg vagyok.. 3 éve vagyunk együtt, valentin-napi ajándék lett volna a felvétel.. erre ez van.. teljesen kikészültem!!! ráadásul alapból alacsony az önbizalmam, most meg... úristen mi lesz velem???
kedves moderátorok, na EZÉRT nem raktam ebbe a kategóriába a kérdésemet eredetileg!!!!
nem ezekre az agyatlan tinikre vagyok kíváncsi..
"valentin-napi ajándék lett volna a felvétel"
jött a macskára kamion, és vissza is tolatott. epic fail! :D dobd ki a pasit, nyugodj le. ezt dobta a gép.
MONDTAM H MELLETTE VOLT!!!
olvass már, ne idegesíts te is..
soha a büdös életben nem hisztiztem, az önbizalomhiányomról sem tud(ott) SOHA SENKI, mert képtelen voltam erről beszélni!
a saját anyám se tud róla..
Nah mi az, nem nyalja senki a segged, hogy jajj te szegény lány.
Tudod, ilyen dolgok nap mint nap megtörténnek emberekkel. Mindenki túl tud lépni a megcsaláson. Nem kell itt siránkozni. Dobni kell a srácot a fenébe. Azt írtad nem volt önbizalmad eddig sem, mégis találtál magad mellé valakit. Ezek után is fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!