Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a csajom pofátlanul megcsalt mit tegyek?
Figyelt kérdés
Első szuszra ha találkozom vele nem mondok semmit de az tuti,hogy úgy hasba rúgom, hogy nem kell neki gyereken gondolkodnia!! Hát ilyen nincsen!! Megcsal a cafka és most a haverjaim azt mondják, hogy nyugodjak meg! Ezek idióták! Mással kefél a csaj és legyek nyugodt??? Mindenki megbolondult? Jah, én nem! Mert én tuti kicsinálom a csajt is meg a pasiját is...
Ti idegenek vagytok, mit tennétek a helyemben?
2013. febr. 22. 15:10
2/46 anonim válasza:
Csaj lapát, pasival beszélgetés de keményen :D
3/46 A kérdező kommentje:
Csaj lapát?? Hát igen elásnám én de az már kicsit kemény lenne...
2013. febr. 22. 15:13
4/46 anonim válasza:
Idegen vagyok, nem méltatnám a csajt arra sem, hogy kiabálok vele és felbosszantom magam miatta. Az ilyen nem érdemli meg, hogy foglalkozzak vele.
Ja, ha nem egyértelmű, kidobnám, de ha lehet, előtte megd*gnám még egyszer, de istenesen.
5/46 anonim válasza:
hát én csak kidobnám a francba
6/46 anonim válasza:
En megnyugodnek, kirugnam a csajt, keresnek masikat, elnem tovabb az eletem.
7/46 anonim válasza:
Ha nem vagy cigány, és erőszakot alkalmazol, akkor könnyen börtönben köthetsz ki. Csak óvatosan, nehogy még jobban megszívd.
8/46 A kérdező kommentje:
utolsó ez így nem jó mert akkor hülyének néz ha nem verem meg...
2013. febr. 22. 15:14
9/46 anonim válasza:
Hasba azért ne rúgd ebben az esetben egy pofon indulatból ( szerintem érthető ) de ne akkora,hogy lerepül a fej. Hát a csávó inkább itt a nőd a hibás mert hát ha csávónak nincs senkije végül is mit érdekelje őt. De oszd ki azért rendesen.
10/46 anonim válasza:
Lehet hogy ideges vagy de egy embert akkor sem verhetsz agyon emiatt... valamit elszúrtál, nem voltál elég jó a csajnak... ez a Te hibád is, tanulj belőle. A csak meg egy rib*nc, rosszul választottál. Keress egy olyat akiben nincsenek ilyen megcsalásos hajlamok. Engem is megcsaltak és? Miért lenne jobb nekem ha agyonvertem volna bármelyiküket is? Azóta meg van egy másik párom, aki miatt azt mondom, habár az önbecsülésem sérült, de jobban jártam hogy elvesztettem az illetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!