Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a csajom pofátlanul megcsalt mit tegyek?
Első szuszra ha találkozom vele nem mondok semmit de az tuti,hogy úgy hasba rúgom, hogy nem kell neki gyereken gondolkodnia!! Hát ilyen nincsen!! Megcsal a cafka és most a haverjaim azt mondják, hogy nyugodjak meg! Ezek idióták! Mással kefél a csaj és legyek nyugodt??? Mindenki megbolondult? Jah, én nem! Mert én tuti kicsinálom a csajt is meg a pasiját is...
Ti idegenek vagytok, mit tennétek a helyemben?
Ribancot? Mé, ronda vagy és ezért erkölcsös?
Ja, rondán könnyű a tisztesség! Irigy. Nő létedre veréssre biztatod a "férfit" gratulálok. Az ilyenek miatt nincs a nőknek becsületük... Szolidalitásról hallottál már?
Tudod, mikor egy nő nem rúg bele a nőbe...
Na, ebben teljesen egyetértek!
Csak a megverésben, hasba rúgásban nem. Nem vagyok híve az agresszív megoldásoknak. Bármilyen jogos a sérelem, nem ezt
tartom a megfelelő megoldásnak.
A "majom" válaszoló voltam.
Az, hogy én miként reagálnék nagyon sok mindentől függene.
Hogyan csalt meg? Elmondta-e, vagy mástól tudtam meg? Ilyesmi... de meg nem ütném. a srácot első felindulásból lehet, de szerintem sem az ő hibája.
Csaltak már meg, tudom milyen érzés. Mégse alacsonyodtam le odáig, hogy bántsam őt, vagy a harmadikat pláne, mi köze van az egészhez, miért érdekelted volna (kivéve, ha ismerősöd, akkor más helyzet, de akkor se ő csalt meg, nem ő a hibás). Otthagytam a p*csába és túlléptem, többet pedig hasonló görénnyel nem kezdtem.
Normális, felnőtt emberek így kezelik.. Csak mondom.
Továbbra is születnek az "értelmesebbnél" értelmesebb kommentek.
Ha egy férfi kefél félre, akkor az egy mocskos, szemét, tetves, f*szszopó, g*ci.
Persze, ha egy nő teszi ugyanezt, akkor máris jön a szánalmas önmosdadás. Sőt kijön a végén, hogy a férfi a hibás, ő csak szegény áldozat.
Továbbra sem értem miért baj, ha valaki lezavar egy fülest egy ilyen riherongynak. Bezzeg, ha az ötéves gyerek felgyújta a függönyt és az apja jól pofán vágja, senki sem akad ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!